Arbejdssko

Du er landet på kategorien med arbejdssko i form af køkkensko, kokkesko, kliniksko og andet fodtøj uden sikkerhed.

Se også: Alle arbejdssko til herre | Alle arbejdssko til damer | Sikkerhedsfodtøj til mænd og damer | Skridsikre sko

Arbejdssko til mænd og damer

Arbejdssko skal ikke kun leve op til en masse krav, de skal også være behagelige. Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af højkvalitets arbejdssko til blandt andet sundhedssektoren, servicebranchen, medicinalindustrien og fødevarebranchen. 

Arbejdssko uden sikkerhed er uden tåværn og sømværn, som findes i sikkerhedssko. Til gengæld kan arbejdssko have mange funktionelle egenskaber, herunder: Skridsikre, antistatiske, vandtætte, stødabsorberende, varmeresistente og brændstofbestandige såler. 

I brancher og arbejdsfunktioner hvor meget af arbejdet foregår stående og gående, kan det godt betale sig at investere i højkvalitets arbejdssko, der giver optimal støtte og komfort igennem hele dagen.

Se også vores enorme udvalg af sikkerhedsfodtøj 

Skechers arbejdssko

De bedste arbejdssko til alle brancher

I arbejdssko er der stort fokus på god pasform og stødabsorbering. Arbejdssko kommer i mange former og designs, som du kender fra dagligdagen, herunder sneakers, sandaler og støvler. Vælg dine nye arbejdssko ud fra model og egenskaber, så du kan få netop det par, der passer til din smag og branche.


Arbejdssko til damer
På shoppen finder du et stort udvalg af arbejdssko til damer i alt fra klassiske til sporty, moderne designs. Vi har mange varianter af komfortable arbejdssko til damer – for eksempel til til håndværkeren, sygeplejersken, køkkenpersonalet og ingeniøren for blot at nævne nogle. Uanset om du er på udkig efter dame arbejdssko, der lever op til de høje sikkerhedskrav, eller du stiller høje krav til komfort, har vi parret til dig.

Gå til alle arbejdssko til damer

Arbejdssko til herre
Klassiske jobsko, moderne sikkerhedssko, fede businesssko, komfortable træsko med sikkerhed – vi har fodtøj til alle brancher og jobfunktioner! Hos Jysk Firmatøj finder du et bredt udvalg af arbejdssko til mænd – med og uden sikkerhed. Vi har gjort en dyd ud af udelukkende at tilbyde robuste, bekvemme og funktionelle arbejdssko, som tager dig igennem den lange arbejdsdag. 

Gå til alle arbejdssko til herre

Jobsko

En jobsko er en arbejdssko designet til at være støttende og behagelige hele dagen. Jobskoen er utroligt fleksibel og bevægelig og egner sig godt til indendørs arbejdsopgaver, der kræver mange skridt. Hvis du er på udkig efter en åndbar og sund arbejdssko med formidable ergonomiske egenskaber, kan du gå på opdagelse i kategorien med jobsko. En jobsko kan være godkendt efter EN ISO 20347, hvilket er certificeringen for arbejdssko uden tåværn til erhvervsmæssig brug. Derudover kan de have forskellige mærker, som gør dem eksempelvis skridsikre og antistatiske. 

Gå til jobsko

Arbejdssandaler

Arbejdssandaler er den åbne version af jobskoen og kan derfor have mange af de samme fordelagtige sikkerhedsgodkendelser. Arbejdssandaler kommer i forskellige designs med og uden hæl og tåkap. Hos Jysk Firmatøj finder du alt fra åbne badesandaler og crocks til sandaler med velcrolukning, der sidder tæt og sikkert om foden. I mange brancher bruges der ventilerende arbejdsandaler om sommeren og lune arbejdssko om vinteren.

Uniform- og businesssko

Kategorien med uniform- og businessko består af smart fodtøj med og uden sikkerhedsgodkendelse. Denne type arbejdssko egner sig til folk, der arbejder på kontor, hos politiet, militæret og andre brancher, der kræver pæne sko. Uniformsko kan ligeledes have sikkerhedsgodkendelser, der gør skoene vandtætte eller giver sålen ekstra egenskaber. I Kategorien finder du klassiske sko til mænd og kvinder i neutrale farver.

Gå til uniform- og businesssko


outlet

Skridhæmmende arbejdssko

Arbejder du på et glat underlag, er det vigtigt at have skridhæmmende arbejdssko for at undgå ulykker. Skridhæmmende arbejdssko kommer i tre forskellige grader – SRA, SRB eller SRC, hvor den sidste er den certificering, der er på det mest skridhæmmende fodtøj. Både jobsko og arbejdsandaler kan være skridhæmmende og bæres af medarbejdere på alt fra hospitaler til fabrikker.

Antistatiske sko

Arbejdssko kan også have antistatiske egenskaber og derved være ESD-godkendte. Antistatiske sko forebygger risikoen for at få stød, når du for eksempel går på gulvtæpper eller er iført tøj af kunststof. Dette er især en fordel for dig, der arbejder i en branche med følsømme elektroniske komponenter, der skal værnes om. Det kan være alt fra laboratorier og fabrikker til køkkener. Du kan sortere enhver kategori øverst i venstre hjørne - under egenskaber kan du sætte flueben ved "Antistatisk ESD" for at se vores udvalg.


Skechers arbejdssko
Mange ved ikke, at det populære mærke Skechers, der er elsket for deres utroligt behagelige og fleksible Memory foam indersåler, også byder på arbejdssko til damer og mænd. Hos Jysk Firmatøj kan du shoppe et udvalg af Skechers arbejdssko, arbejdssandaler og sikkerhedssko i klassiske designs, der lever op til de højeste krav inden for komfort.

Se udvalget fra Skechers

Sika arbejdssko
Sika er en velkendt spiller med over 150 års erfaring inden for arbejdssko med sikkerhed. Men faktisk finder du også klassiske jobsko og arbejdssandaler, udover de klassiske sikkerhedssko og træsko med sikkerhed. Du kan ovenikøbet supplere med et par ergonomiske indlægssåler fra Sika, der øger komforten i enhver arbejdssko.

Se udvalget fra Sika

Billige arbejdssko i den bedste kvalitet

Et par gode arbejdssko behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. I vores sortiment finder du fodtøj til arbejde fra under en femhundredemand og op. Hvis du er på udkig efter et par billige arbejdssko, kan du tage et kig i vores outlet.

Her finder du arbejdssko, tøj og tilbehør fra alle de kendte mærker til ekstra skarpe priser – og det kan godt betale sig at holde øje! Outletten bliver løbende opdateret med nye gode tilbud på arbejdstøj, fodtøj og tilbehør fra alle de mærker, du finder her på siden.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden for at holde dig opdateret på aktuelle tilbud kampagner og løbende blive præsenteret for forskellige arbejdssko på tilbud. Hvis du har brug for hjælp til dit valg af arbejdssko, størrelser eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter i arbejdsbeklædning fra top til tå og glæder os til at hjælpe dig videre!

kundeservice
til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot