Uniform og business sko

Stort udvalg af uniform og business sko, der egner sig særligt godt til folk i uniform. Her finder du pæne og sikre sko til dig, der arbejder i beredskab, kontor, hotel, flyselskab mm.

Se også et kæmpe udvalg af: Profiltøj | Arbejdssko | Sikkerhedsfodtøj | Fritidssko

Stilfulde og sikre uniform & business sko

Du er landet på siden med moderne uniform og business sko. Hvis dit arbejdstøj består af for eksempel et jakkesæt eller en politiuniform er prikken over i’et et par dertilhørende pæne sko. Du behøver hverken at gå på kompromis med udseende, komfort eller sikkerhed, når du shopper jobsko hos Jysk Firmatøj.

På vores shop kan du vælge imellem et sortiment af pæne sko, der efterlever høje sikkerhedskrav. Med et par klassiske business sko bliver du godt klædt på til at tage imod kunder, samarbejdspartnere og andre stakeholders. Imens et par uniform sko øger din sikkerhed på jobbet. Her på siden kan du shoppe uniform og business sko fra kvalitetsmærker, som 2be, Lloyd og og Shoes for Crews. 

Lloyd business sko

Business sko til mænd
I kategorien finder et eksklusivt udvalg af højkvalitets business sko til mænd, der passer til jakkesættet. Vi har alt fra klassiske sorte herresko til moderne modeller i sneakers eller støvle design. Vælg imellem flere forskellige varianter i højkvalitet læder eller slidstærkt tekstil.

Se også arbejdssko til herre 

Business sko til damer
Pumps, ballerinaer, sneakers eller støvletter – business sko til damer kommer i mange varianter. Du finder alt fra flade til varianter med en behagelig hæl fra 1,2-3,8 cm. De sko du finder i denne kategori er lavet til arbejdsbrug og har en høj komfort, der holder hele dagen.

Se også arbejdssko til damer

Pæne sko til jakkesæt

De fleste virksomheder har afdelinger, hvor medarbejderne går pænere klædt i for eksempel jakkesæt og dertilhørende sko. I denne kategori kan du shoppe business sko til chefer, sælgere, frontpersonalet og andre, der repræsenterer virksomheden udadtil. Der er ingen regler for, hvilke sko du bærer med dit jakkesæt. Det klassiske valg er business sko i sort eller brun læder eller tekstil. Imens et nyere valg er behagelige sneakers, der gør dit udseendet mere afslappet. Vær dog opmærksom på at mange sneakers kommer uden sikkerhed.

Se også vores kæmpe udvalg af godkendte jobsko


Hvad er en uniform sko?

En uniformsko er en jobsko med en række certificeringer, der gør den godkendt til eksempelvis politiarbejde. Når fodtøj lever op til sikkerhedskrav, kan de være godkendte til at være skridsikre, olie/benzinresistente, antistatiske, stødabsorberende og varmebestandig, hvilke er en fordel inden for flere funktioner i beredskabet. Få et overblik over de relevante godkendelser her:


2be uniform sko

EN ISO 20347 – Godkendt jobsko
SRC - Skridtestet på keramisk flise med sæbeopløsning samt på stålplade med glycerin
ESD – Minimerer statisk elektricitet
O1 - Antistatisk sål og stødabsorbering i hælen
O2 - Antistatisk sål og stødabsorbering i hælen samt vandafvisende skaft
FO - Olie- og benzin resistent sål
HRO - Varmeresistent ydersål, der tåler op til 300 grader i et minut
HI - Varmeisolerende ydersål
WR - Vandtæt
CI - Isolerer mod kulde

Køb dine uniform & business sko hos Jysk Firmatøj

Er du på udkig efter et par uniform eller business sko til herre eller damer på tilbud Så kast blikket på outletten, der løbende bliver opdateret med tøj, sko og tilbehør til ekstra skarpe priser.

Hos Jysk Firmatøj klæder vi folk på fra samtlige brancher – og ser frem til at finde den rette beklædning, der lever op til din stil og sikkerhedskravene på din arbejdsplads.

Du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til vores sortiment. Så lover vi til gengæld at gøre vores ypperste for at hjælpe dig videre.


kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.