Arbejdssko til herre

Vælg i mellem mange robuste og funktionelle arbejdssko til mænd fra Sanita, Skechers, Sika, Jalas, Euro-Dan og mange andre populære mærker. 

Se også: Jobsko | ArbejdssandalerUniform og business sko | Sikkerhedsfodtøj | Støvler og støvletter

Arbejdssko til herre i alle jobfunktioner

Hos Jysk Firmatøj får du et stort udvalg af arbejdssko med og uden sikkerhed. I denne kategori finder du alle vores arbejdssko til herre i klassiske og moderne design. Du kan vælge imellem mange former for mandesko til arbejde, herunder sneakers, støvler, sandaler, træsko og uniform & business sko mm.

Vi udvider vores sortiment løbende på tværs af hele shoppen - du kan derfor med fordel holde øje med kategorien. Du er også velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden. På den måde vil du modtage spændende info om vores kampagner og tilbud direkte i indbakken. 

sika jobsko

Et stort udvalg af arbejdssko til mænd

Er du på udkig efter en ventilerende arbejdssandal? En let og fleksibel sneakers lignende jobsko? En praktisk og eventuelt varm støvle? Eller en pænere uniform/business sko? Arbejdssko til mænd kommer i mange former, så du kan finde lige præcis den model, der imødekommer dine krav. Hos Jysk Firmatøj finder du mange smarte herre arbejdssko, der er fremstillet af et højkvalitets tekstil, læder eller ruskind. Du kan vælge i mellem mange jobkendte-sko til herre med de bedste funktioner, en behagelig pasform samt optimal stødabsorbering og støtte.

Typer af herre arbejdssko
  •  Jobsko
  •  Arbejdsandaler
  •  Støvler of støvletter
  •  Uniform og business sko
  •  Træsko
  •  Gummistøvler
  •  Sikkerhedsfodtøj 


Hvad er forskellen på arbejdssko og sikkerhedssko?
Sikkerhedssko er lavet til at beskytte dine tæer mod brud og er derfor udstyret med tåværn efter standard EN ISO 20345. Arbejdssko har ikke tåværn, men er godkendt efter EN ISO 20347 og kan have en række ekstra sikkerhedsklasser. Både sikkerhedssko og arbejdssko kan have smarte egenskaber, der gør dem skridhæmmende, antistatiske, varmeresistente, olie/benzin-bestandige mm.

Læs mere om godkendelser og sikkerhedsklasser her


Godkendte jobsko og arbejdssandaler
Hvis du er på udkig efter en let arbejdssko til mænd, kan du udforske kategorien med jobsko, som blandt andet består af sneakers og hyttesko i sporty og klassiske designs. Den mest ventilerende type arbejdssko er arbejdsandaler, som vi har samlet i en kategori for sig.

Støvler og støvletter
Støvler er robuste, støttende og kan bruges året rundt – afhængigt af om du vælger et par med eller uden foer. I kategorien finder du et udvalg af støvler til mænd med forskellige skaftlængder af højkvalitets læder, ruskind eller et slidstærk tekstil.

Uniform og business sko
Arbejdssko kan sagtens komme i et stilet design, der egner sig til kontoret. Samtidig egner de sig også til lageret med funktioner som almindelige jobsko. Job-godkendte business sko til mænd kommer i velkendte klassiske designs og bliver ofte fremstillet i ægte læder eller ruskind.

Køb arbejdssko til herre hos Jysk Firmatøj

Det rette par arbejdssko sætter prikken over i’et over din arbejdsbeklædning. Derudover øger job-godkendte sko din sikkerhed på arbejdspladsen og gør dig udrustet til at udfører dine opgaver. Hos Jysk Firmatøj klæder vi mennesker på i næsten alle jobfunktioner. Hvis du har brug for inspiration til dit fag, er du velkommen til at udforske vores sortiment eller informerende artikel univers. Hvis du derimod har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at tage fat i os – så hjælper vi dig videre.

til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.