Arbejdssko til damer

Her finder du et bredt udvalg af højkvalitets dame arbejdssko fra populære mærker, som SkechersBirkenstock og Sika. Vælg imellem mange arbejdssandaler, sneakers, støvler og uniform & business sko til kvinder.

Se også: Jobsko | Arbejdssandaler Uniform og business sko | Sikkerhedssko til damer | Sikkerhedsstøver til damer 

Arbejdssko til damer i alle erhverv

Hos Jysk Firmatøj får du et stort udvalg af pæne og praktiske arbejdssko til kvinder. Vi ved, at kvinder og de fleste andre stiller høje krav til arbejdssko, uanset om du arbejder med sundhed, rengøring, mennesker, produktion, medicin eller noget helt femte. Derfor kan du hos os vælge imellem mange forskellige arbejdssko.

Her på shoppen finder du mange godkendte jobsko med smarte ekstra funktioner i mange former, herunder: Sneakers, arbejdssandaler samt uniform og business sko. Det meste af vores udvalg kan bruges på tværs af alle brancher. Vælg imellem mange varianter i sort, hvid eller bestemte farve alt efter dit erhverv.

skechers arbejdssko til damer

Skechers arbejdssko til damer
Hvis du er på udkig efter arbejdssko, der ligner og føles som sneakers, er Skechers et utroligt godt bud. Skechers byder på arbejdssko til damer med mange funktionelle egenskaber, såsom: SRC skridsikre og ESD antistatiske såler, gode lukkesystemer og en bekvem polstret hæl.

Se udvalget fra Skechers

Birkenstock arbejdssandaler til damer
De klassiske arbejdssandaler fra Birkenstock giver ikke kun en fantastisk støtte og komfort: De forhindrer dig også i at glide og blive elektrisk ladet. Birkenstock sandaler kan prale af at være bæredygtige og hudvenlige – og bæres blandt andet af kvinder inden for sundhedssektoren.

Se udvalget fra Birkenstock

Skal jeg vælge arbejdssko til kvinder?

Arbejdssko er fremstillet til at give dig den bedste komfort igennem hele din arbejdsdag. Arbejdssko specielt udviklet til kvinder har en smal pasform, der passer til kvindefoden og kommer i mindre størrelser. Af den grund er de også en smule lettere end arbejdssko til mænd. Men du behøver ikke bruge arbejdssko til damer – det vigtigste er at skoene sidder godt.

Hos Jysk Firmatøj får du også arbejdssko med en unisex-pasform, der passer de fleste. Hvis du som kvinde, ikke finder din arbejdssko i denne kategori, kan du i stedet gå til hovedkategorien med arbejdssko, bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre og vælge unisex-modeller. På den måde får du et endnu større udvalg af arbejdssko.

Funktionelle sko til alle arbejdspladser

Sko til arbejdet skal i nogle tilfælde være job-godkendte og have diverse sikkerhedsgodkendelser. Her på siden finder du arbejdssko til kvinder, der lever op til mange forskellige behov og krav. Udover den visuelle forskel som forskellige typer og design, har arbejdssko også forskellige såler og overdele, hvilket resulterer i forskellige funktioner. 

Funktioner i arbejdssko:
 •   Skridsikker (SRA, SRB eller SRC)
 •   Antistatiske (ECD)
 •   Stødabsorberende
 •   Varmeresistente
 •   Benzin/olie-bestandige
 •   Vandtætte

Business sko til damer

Business sko til kvinder kommer i mange forskellige designs med og uden hæl. Udforsk vores kategori med uniform og business sko, der kan bruges af alt fra beredskabet til kontorjobs. I kategorien finder du et eksklusivt udvalg af business sko til damer, der lever op til diverse sikkerhedskrav, og er fremstillet i højkvalitet læder, ruskind eller et stærkt tekstil.

Gå til business sko


Sikkerhedssko til damer

I nogle erhverv er det er krav at være iført sko eller støvler med sikkerhed, herunder sømværn og tåværn. Hos Jysk Firmatøj har vi et kæmpe udvalg af sikkerhedssko og -støvler til damer i mange forskellige design. I kategorien finder du mange populære damesko med sikkerhed fra de bedste mærker, som Airtox, Brynje, Elten og HKSDK.

Køb arbejdssko til kvinder hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj finder du en bred vifte af højkvalitets arbejdstøj og fodtøj til kvinder – ja faktisk til alle! Vi ser det som vores vigtigste mission at udvælge de bedste produkter, så du kan gå på arbejde og være smart og funktionelt klædt – uanset jonfunktion. Med den rette arbejdsbeklædning øges både din sikkerhed og komfort igennem hele dagen.

Hold dig ajour med vores univers ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Så lover vi at sende fede kampagner, skarpe tilbud og spændende nyheder direkte ned til din indbakke. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og forespørgsler – så tøv ikke med at kontakte os.

til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.