Skechers praktiske arbejdssko


Find det perfekte par arbejdssko eller sko til at bruge i hverdagen lige her! Skechers har utroligt komfortable og praktiske sko til både kvinder og mænd.  

Historien om Skechers | Behagelige sko til arbejde og hverdag | Sko med forskellige detaljer og funktioner  

Historien om Skechers

Det er snart mere end 30 år siden, at Skechers blev grundlagt i USA, hvor det første fremstillede produkt var en solid og behagelig støvle. Siden da har Skechers arbejdet grundigt og effektivt med at udtænke, designe og fremstille både praktiske, komfortable og smarte sko og andet fodtøj. Derfor er Skechers også et mærke, der efterhånden har virkelig stor erfaring med at fremstille sko – faktisk har de gennem tiden designet mere end 3000 forskellige modeller til både kvinder, mænd og børn.  

I 2005 blev Sports Connection ApS den officielle distributør af Skechers i Norden, og vi fik glæde af de gode sko. I dag har Skechers forhandlere i mere end 170 lande hele verden over, og de har stadig et stort udvalg af sko i deres repetoire. Her på siden kan du finde et udvalg af deres bedste sko, der er fremstillet til at være slidstærke, behagelige og funktionelle arbejdssko.  


Behagelige sko til arbejde og hverdag

Selvom skoene her på siden er fremstillet til at være arbejdssko, er de så komfortable og fine i designet, at de også egner sig rigtig godt som almindelige hverdagssko, som du kan gå i derhjemme eller bruge til hverdagens gøremål. 

Flere af skoene er så lette og bløde, at de føles præcis ligesom sportssko eller kondisko. For at din fod er komfortabel hele dagen lang, er skoene super gode til at transportere sved og fugt væk fra din fodsål og tæer. Derudover er der lagt meget energi i at udvikle en sål, der er blød og behagelig at gå på - selv når du er på benene i mange timer i streg. Sålen har et lag af den særlige memory foam, der giver en god affjedring ved hvert enkelt skridt.  


Skechers sko dame og herre-modeller

Faktisk er der lidt forskel på modellerne her på siden, da nogle af dem er udviklet som herre-modeller og andre som dame-modeller. Forskellen ligger i, at modellerne findes i forskellige størrelser. Damemodellerne kan fås i størrelse 35 – 41, mens herremodellerne er i størrelserne 40 – 47 ½. Begge typer af sko er diskrete i farverne – sorte og hvide, og det klassiske og tidløse design passer til de fleste lejligheder.  


Sko med forskellige detaljer og funktioner

Selvom alle skoene har et klassisk og strømlinet design, er der dog nogle forskellige detaljer, der varierer fra sko til sko. Dette er fx om modellen har snørebånd eller ej, eller om skoen er forstærket i tåen med en tåkappe/tåhætte. Skechers Bulklin – Lyndal er en sikkerhedssko med forstærkning i tåen, og denne model har certificeringen EN ISO 20345:2011 SB FO SRA. Denne sikkerhedsscertificering sikrer dig, at dine tæer er beskyttet mod tunge objekter, og at du samtidig står sikkert fast på glat underlag. Disse Skechers sikkerhedssko kan selvfølgelig fås både i dame og herre-størrelser, og så er de nogle af vores bestsellers indenfor sikkerhedssko! Du kan se hele udvalget af sikkerhedssko fra forskellige mærker lige her!


Køb Skechers hos Jysk Firmatøj ApS

Skechers er kendt for altid at levere de bedste, mest praktiske og komfortable sko, og derfor er vi hos Jysk Firmatøj glade for at kunne tilbyde dig, dine kollegaer eller dine medarbejdere det bedste indenfor arbejdssko. Foruden arbejdssko har vi også alt indenfor arbejdstøj, erhvervsbeklædning, fritidstøj og udstyr! 

Selvom Skechers har et væld af forskellige typer af sko – lige fra grove støvler til lette sandaler og sneakers, kan du her finde nogle særligt udvalgte sko, som egner sig super godt som arbejdssko i mange forskellige brancher.  

Når du bestiller dine Skechers sko i vores webshop er det til skarpe priser, og du får lynhurtig levering lige til din adresse. Hvis du har brug for hjælp eller ekstra vejledning i valget af sko, er vores dygtige konsulenter altid klar til at svare på spørgsmål eller komme med gode råd - mød vores personale her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.