Tøj og udstyr til outdoor og jagt

Find alt det nødvendige tøj og udstyr til at nyde naturen - både til jagt, fiskeri, vandring og hyggelige overnatninger under stjernerne. Vi har populære mærker som Carhartt, Deerhunter, Helly Hansen, Salomon og Craft. 

Bliv klædt fra top til tå | Nyd naturen året rundt | Deerhunter | Kan jeg bruge outdoor tøj i hverdagen? 

Bliv klædt fra top til tå

For at holde varmen i det danske vejr er det en god idé, at du ifører dig alt det bedste tøj - lige fra tørre sko og sokker til en varm hue på hovedet. Hvis du er ny indenfor denne verden af friluftsliv, kan det dog være en god idé at starte stille og roligt ud med at anskaffe dig det rigtige tøj. Uanset, hvad du har brug for, kan du her på siden finde forskellige modeller, farver og størrelser, så du kan finde det tøj, sko eller tilbehør, der passer bedst til dig.  Nyd naturen året rundt

Der er forskel på, om du er på vandretur i juli eller i februar, for årstidernes skiften er lig med forskelligt vejr og føre. I sommerperioden er det rart med let, luftigt og åndbart tøj, som beskytter dig mod solen men samtidig sikrer dig en god bevægelsesfrihed. Om vinteren er det derimod afgørende med skridsikkert fodtøj og varmt og isolerende tøj - særligt en god jakke.  

Om sommeren kan du have glæde af en smart t-shirt til at vandre i, en kasket til at holde solen ude af dine øjne, et par svømmeshorts til en kølig dukkert og et par lette løbesko eller vandresko.  

Til vinterens kolde måneder kan du få glæde af isolerende termoundertøj eller skiundertøj som inderste lag. Taktikken med at iklæde dig flere lag er god af flere grunde, for det giver dig mulighed for at tage lag af og på, alt efter om du får det for varmt eller kommer til at fryse. Outdoor veste

En vest er et oplagt valg som et lag på overkroppen, da vesten har mange fordele. En vest er dejlig varm og isolerende, så du bliver holdt varm, men samtidig er dine arme ikke begrænset af et ekstra lag tykt tøj. På den måde har du samme gode bevægelsesfrihed som uden vesten! Samtidig er flere af vestene her på siden udstyret med praktiske lommer, som giver dig god mulighed for opbevaring af alle de mest essentielle ting til din outdoor-tur.  Deerhunter jagttøj og tilbehør

Deerhunter er en dansk virksomhed med mange års erfaring indenfor både praktisk beklædning og jagt. Derfor finder du også rigtig mange Deerhunter-produkter her på siden, fordi de er nogle af de bedste på området. Deerhunter har tøj til forskellige årstider og lejligheder, og så har de tøj med innovativt kamuflage-design. Dette design får dig til at blende effektivt ind i dine omgivelser, så du bliver så godt som usynlig overfor dyr, når du er på jagt. Derudover har Deerhunter handsker, huer, bælter og andet tilbehør, som du kan bruge til at tilpasse dit tøj og få den bedste oplevelse.  

Deerhunter er en dansk virksomhed med mange års erfaring indenfor både praktisk beklædning og jagt. Derfor finder du også rigtig mange Deerhunter-produkter her på siden, fordi de er nogle af de bedste på området. Deerhunter har tøj til forskellige årstider og lejligheder, og så har de tøj med innovativt kamuflage-design. Dette design får dig til at blende effektivt ind i dine omgivelser, så du bliver så godt som usynlig overfor dyr, når du er på jagt. Derudover har Deerhunter handsker, huer, bælter og andet tilbehør, som du kan bruge til at tilpasse dit tøj og få den bedste oplevelse.  Regntøj

Deerhunter har også regntøj blandt sortimentet, og dette er i diskrete og naturlige farver. Med en stor regnponcho og et par regnbukser holder du dine inderste tøjlag helt tørre, selv når det står ned i stænger. Ponchoerne har hætte samt en god pasform, der gør dem ideelle til at have på over selv en stor vinterjakke.  

Du kan også vælge en regnponcho i kraftig orange, som skiller sig lidt ud fra de andre ponchoer. Denne poncho har smarte detaljer og funktioner, der gør den ideel til blindjagt og højsædeskydning, og så kan den bruges af både kvinder og mænd. Kan jeg bruge outdoor tøj i hverdagen?

Måske tænker du, at tøjet på denne side er forbeholdt frilufts-eksperter eller lange overlevelsesture i vildmarken, men det er slet ikke tilfældet! Tøjet og udstyret her på siden er i fantastisk kvalitet og komfort, og derfor kan du have god glæde af også at bruge det i din hverdag.  

Fx er den klassiske skovmandsskjorte et godt valg, hvis du holder af at klæde dig i bløde trøjer. Den har et afslappet look og er samtidig super praktisk. Derudover kan du iføre dig de bløde t-shirts og hættetrøjer, der med et stilrent design passer til de fleste lejligheder i hverdagen.  

Tilbehør og accessories som huer, kasketter, bælter og rygsække kan også sagtens bruges til dine daglige gøremål, selvom de er designet til outdoor- eller jagtfolk. Med tøj her fra siden er du nemlig sikker på, at du får slidstærkt, komfortabelt og praktisk tøj, der kan holde i lang tid. Køb tøj til jagt og outdoor hos Jysk Firmatøj

Her på siden finder du alt det, du har brug for til at blive klædt på til en skøn dag i naturen. Du kan læse mere om fx outdoor bukser eller outdoor jakker under kategorierne, og så kan du også kaste et blik på vores udvalg af sportstøj.  

Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning i dit valg af outdoor tøj, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe. Du kan møde personalet her! Vi har altid skarpe priser, og du kan let bestille dine varer online her i vores webshop - så sørger vi for at levere det direkte til din adresse! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.