Outdoor jakke til jagt, fiskeri og vandring

Kast blikket over vores udvalg af jakker til outdoor, jagt, fiskeri og vandring. Vi har samlet nogle af de bedste jakker på markedet fra populære mærker, så du kan blive godt rustet til at få gode oplevelser i naturen! 

Hold varmen i forskelligt vejr | Jagt jakke | Jakke til fiskeri | Nyd naturen med den rigtige påklædning 

Hold varmen i forskelligt vejr

Som et outdoor-menneske eller blot en person, der nyder at bruge tid udendørs, ved du nok godt, at vejret i Danmark kan være lidt omskifteligt. Derfor kan man ikke nøjes med det samme tøj og udstyr hele året rundt men bør skifte en smule, når vinteren ligger for døren.  

Her på siden finder du forskellige typer af jakker, der passer til diverse udendørsaktiviteter som jagt, fiskeri, vandring og meget mere. Jakkerne er også velegnede til forskellige årstider, da du kan mixe og matche tøjet i forskellige lag. Ved at bruge en isolerende og varm fleecejakke inderst og en let vind- og vandtæt jakke yderst, kan du tage lag af eller på, alt efter om du får det for varmt eller kommer til at fryse. I varmt vejr kan de lette fleecejakker eller regnjakker også sagtens bruges alene, hvor de udgør din beskyttelse mod vandstænk eller vind.  Jagt jakke

I Danmark er der rigtig mange mennesker, der nyder at bruge tid i naturen ved at gå på jagt – og vi har da også en lang tradition for jagt i Danmark. Under en jagt er det især vigtigt at være iført det rigtige tøj, som kan give dig de bedste forhold.  

En jagt jakke kan have forskellige funktioner, alt efter hvilken type jagt du dyrker. Nogle jakker er tykke, vindtætte og vandtætte, for at give dig god beskyttelse mod elementerne og kolde temperaturer, hvorimod andre jakker er lettere og mere åndbare, så de giver god mulighed for at bevæge sig. Jakkerne fås også i flere forskellige farver og designs, når det kommer til det yderste lag og udseende. Jakkerne findes som ensfarvede jakker i afdæmpede naturfarver som brun, mørkegrøn og lettere sandfarvet, men hvis du gerne vil blende fuldstændigt ind med dine omgivelser, kan du vælge en jakke med kamuflage mønster.  

Deerhunter har flere forskellige kamuflagemønstre på deres jakker, der passer til forskellige miljøer. Fælles for alle mønstrene er, at de matcher det nordiske klima – fx skov eller eng, og at de dermed lade dig gå i ét med dine omgivelser og ikke så tydeligt blive set. For samtidig at gøre jakkerne så praktiske som mulige, er de fremstillet i et letvægtsmateriale og kan pakkes sammen til næsten ingenting, så du let kan have jakken med på farten.  Jakke til fiskeri

Som ved mange andre friluftsaktiviteter er den rette påklædning ideel, når man fisker. Derfor finder du her på siden flere lækre fleecetrøjer, termojakker og vandtætte vindjakker, der alle kan bruges som en jakke til fiskeri.  

For nogle lægges der mest vægt på, at jakken er vandtæt, så den kan beskytte dig mod vandstænk eller sprøjt fra vandet - særligt hvis du fisker langs kysten, hvor bølgerne kan slå imod molen eller fiskepladsen. Andre vil måske foretrække en god åndbar jakke med praktiske lommer, hvor du kan opbevare alt det nødvendige grej. Begge typer jakke finder du lige her på siden, hvor vi har samlet et godt varierende udvalg, så du kan finde den jakke, der bedst opfylder dit behov.  Nyd naturen med den rigtige påklædning

Uanset hvilken måde, du bedst kan lide at opleve naturen på, har vi en jakke, der kan gøre oplevelsen bedre for dig. I den seneste tid er det blevet super populært at vandre, sove i shelter og generelt nyde den danske natur. Ved at vælge det rigtige tøj og udstyr, der passer til de aktiviteter, du holder af at lave, er du godt rustet til at klare hvad som helst.  

Til hygge i lejren eller shelteren omkring bålet, kan det være rart med en varm fleecetrøje eller vinterjakke, når solen ikke giver varme. Samtidig er det skønt med en åndbar og let jakke, der giver god bevægelsesfrihed, hvis du skal ud at vandre længere ture eller skal begive dig rundt i udfordrende terræn. Køb jagt jakke og outdoor tøj hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj sætter vi stor pris på naturen og de oplevelser vi kan få sammen udendørs, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde de bedste outdoor og jagt jakker, som kan gøre oplevelserne endnu bedre.  

Vi har dog meget mere end blot outdoor jakker i vores sortiment, for hos jyf.dk kan du også finde dine næste vandresko, træningstøj, arbejdstøj og meget mere. Bestil det let i vores webshop, og så leverer vi det lynhurtigt direkte til din adresse. Hvis du har brug for mere hjælp eller vejledning i dit valg af jagt jakke, er vores dygtige personale altid klar til at svare på spørgsmål eller komme med gode råd - mød personalet her! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.