Regntøj til jagt & fiskeri

Hold dig tør næste gang du er på jagt – uanset vejret – med det bedste regntøj til jagt, fiskeri, vandring og andre outdooraktiviteter. Vi har blandt andet regntøj fra populære Deerhunter! 

Regntøj, regnjakke og regnbukser | Regnponcho | Waders & sydvest | Regnponcho til anstandsjagt 

Regntøj - regnjakke og regnbukser

Det er blevet mere og mere populært at bruge tid udendørs, og den danske natur byder da også på et væld af forskellige oplevelser. I Danmark regner det i gennemsnit 179 dage om året, hvilket betyder, at du med stor sandsynlighed risikerer at ramme ind i en regnbyge, når du befinder dig udendørs. Med det bedste regntøj til outdoor, vandring, fiskeri og jagt er det dog intet problem – for regntøjet holder dig tør uden at virke omklamrende og tæt. 

Det mest klassiske valg, når det kommer til regntøj, er at vælge et sæt bestående af regnbukser og en matchende regnjakke. Regnbukserne kan du altid have med i rygsækken og hive frem, hvis det bliver nødvendigt - den lette vægt giver ingen ekstra problemer! 

En god regnjakke kan meget mere end blot beskytte dig mod regnbyger, for med et væld af gode funktioner og detaljer, er regnjakkerne fra Deerhunter gode som almindelige jakker også. Faktisk kan regnjakkerne maskinvaskes, hvilket normalt frarådes, og så er der justerbare manchetter, talje, bund samt god ventilation i ryggen. 


Regnponcho

Dame med hund på jagt i Deerhunter Ladt regn poncho

Hvis du dog hellere vil bruge en klassisk jakke til vandring, jagt og andre udendørsaktiviteter, er der også andre muligheder for at beskytte dig i tilfælde af at en regnbyge kommer forbi. Fra Deerhunter kan du nemlig få tre forskellige modeller af regnponchoer, der er så lette, at de kan pakkes ned til næsten ingenting og pakkes i bunden af din rygsæk.  

En regnponcho kaldes i daglig tale ofte et regnslag, og én af de klare fordele ved et regnslag er, at du hurtigt kan hive det frem, når regnen kommer, og så er du super godt dækket, da regnslaget går ned over hofterne og kan trækkes over en jakke.  

Ét af regnslagene er en særlig damemodel, som har en smule smallere pasform og mindre stof omkring ærmerne, som samlet set giver et mere slankt udtryk og god bevægelsesfrihed. Denne poncho har en lang række fordele: 

  • Stor hætte med knapper
  • Justerbare ærmer
  • Vindfang med tommelfingerhul
  • Forlomme med lynlås
  • Tapede sømme
  • DeerTex® Shell membran

Waders & sydvest – perfekt til fisketuren

Langs Danmarks kyster og omkring åer og søer er det skønt at fiske, men de våde områder kan hurtigt give dig våde fødder, hvis du gerne vil kunne kaste lidt længere. Med et par waders kan du uden problemer bevæge dig rundt i vandkanten og i mudrede områder uden at blive våd, da wadersene går helt op til livet. Du kan samtidig kombinere brugen af et par waders med en sydvest, der er en form for regnhat. En sydvest holder dig beskyttet mod regn, nedbør og vandstænk, og den ekstra brede skygge holder dig samtidig ude af solen, hvis den titter frem mellem regnskyerne.  


Regnponcho til anstandsjagt & skydestiger

Fra Deerhunter kan du også få en regnponcho, der skiller sig en smule ud fra de andre med sin farve – nemlig den orange Deerhunter Hurricane regnponcho. Denne poncho har en klar farve, som mennesker tydeligt kan se, og den er super velegnet til anstandsjagt eller skydestiger. Det er typer af jagt, hvor du sidder eller står stille og venter på at byttet kommer forbi, og hvor vandtæthed, vandsøjletryk, lommer og pasform er vigtige fokuspunkter.  Køb regntøj til jagt & outdoor hos Jysk Firmatøj

Bliv godt klædt på til udendørsaktiviteter i Danmark som jagt, vandring og fisketure, hvor regnen kan overraske og være en udfordring. Det rigtige regntøj til fritid kan nemlig holde dig tør og beskyttet! 

Hos Jysk Firmatøj finder du et udvalg af det bedste regntøj til jagt, og du kan let og enkelt bestille regntøjet her i vores webshop - så søger vi for at levere det direkte til din adresse! Hvis du har spørgsmål til dit køb, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe med gode råd og svar. Derudover er der god mulighed for at lave tryk på regntøjet - fx hvis I er flere fra en klub eller forening, der køber regntøj sammen! Du kan læse mere om muligheden for at lave logotryk her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.