Kentaur kokkejakker og -skjorter Kentaur kokkebukser Kentaur forklæder Kentaur tjenerskjorter og -jakker Kentaur tjenerveste Kentaur tjenerbukser Kentaur kliniktøj Kentaur Outlet

Kentaur

Kentaur work wear of denmark arbejdstøj klinik kok tjener


Se udvalget af kokketøj, tjenertøj, kliniktøj og meget andet arbejdstøj og tilbehør fra Kentaur – et brand, hvor kvalitet, komfort og funktionalitet er i fokus - og så udvælger de deres materialer med omtanke! 

Kentaur – et firma med erfaring | Kokke, tjenere & catering | Pleje, klinik & service | Kentaur forklæder | Hvordan skal jeg vaske mit arbejdstøj fra Kentaur? 

Kentaur – et firma med 30 års erfaring med profiltøj i topklasse

Hos Kentaur er de specialister indenfor arbejdstøj, og deres arbejdstøj bruges i dag af personer over hele Europa. Både når det kommer til kokketøj, kliniktøj, tjenertøj, plejetøj og arbejdstøj er det produkter af bedste kvalitet, du kan forvente fra Kentaur, og gennem hele processen er der fokus på vigtige værdier og inddragelse af forbrugere.  

Noget af det, der især er vigtigt for folkene hos Kentaur er, at kvaliteten altid er i top, og at der samtidig tages hensyn under hele processen. Nedenfor kan du læse lidt nærmere omkring hele design- og fremstillingsprocessen hos Kentaur. 


Textile Service

Hos Kentaur følger og kender de kravene fra Textile Service og markedets brugere, og de bruger denne viden til innovativt at udtænke, designe og skabe deres produkter. Når dette kombineres med mange års erfaring indenfor feltet og viden fra de forskellige fokusgrupper, kan de sikre den rette vejledning til forbrugerne, så de får de helt rette produkter.

Ligegyldigt om din branche kræver, at arbejdsbeklædningen er en hvid kittel eller et hårnet, så kan du fra Kentaur finde et stort udvalg af kvalitets arbejdstøj.


Kvalitet i højsædet

For Kentaur er beklædningstøj ikke bare tøj. Det betyder, at du som forbruger vil kunne mærke, at der er kredset for alle små detaljer, og det gør en kæmpe forskel i den travle hverdag.
Hvis f.eks. elastikken i dine nye arbejdsbukser gnaver, eller hvis dit ærme sidder i vejen i løbet af en lang arbejdsdag, kan det betyde stor irritation og ubehag. Når der designes arbejdstøj, har de derfor 100% fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet.

Kentaur samarbejder kun med få særligt udvalgte metervareleverandører, så de altid kender kvaliteten på produkterne samt sikrer at alle nye varer testes, inden de indføres i sortimentet.
På den måde sikrer Kentaur, at tøjet altid fungerer bedst muligt i det givne erhverv, samtidig med at det holder farve, form og udseende - selv efter mange dages brug. Arbejdstøj til kokke, tjenere og catering

En rigtig stor del af Kentaur produkterne her på siden er til restaurationsbranchen og andet arbejde indenfor gastro, catering, horeca og service, og her har Kentaur et særligt godt kendskab til forbrugerens behov. Det har resulteret i et udvalg af forklæder, kokkeskjorter og tilbehør, der giver god komfort og funktionalitet og samtidig holder til varmepåvirkning, jævnlig vask og de andre belastninger og slid, som forekommer når du arbejder med fødevarer og tilberedning i køkkenet.  

Udvalget af arbejdstøj falder ind i mange forskellige kategorier, og du kan finde produkter som: 

 • Kokkejakker
 • Kokkebukser
 • Forklæder
 • Forstykker
 • Tjenerjakker
 • Skjorter
 • Veste
 • Tjenerbukser
 • Kalotter & Bandanaer
 • Ekstra knapper

Arbejdstøj til plejepersonale, klinik, service og hospital

Hvis du arbejder med healthcare og service har vi også et stort udvalg af Kentaurs produkter indenfor dette område. Her er også funktionalitet og komfort i højsædet, og arbejdstøjet er designet på en sådan måde, at det bedst muligt matcher de opgaver, som du har i løbet af arbejdsdagen.  

I busseronnerne og bukserne finder du praktiske detaljer såsom flere lommer, hvor du kan opbevare de vigtigste redskaber under arbejdsdagen, og så er der indtænkt god plads til og mulighed for bevægelse, så du uden problemer kan komme ud i yderstillinger. Med arbejdstøj fra Kentaur kan du blive behageligt klædt på til en lang arbejdsdag og vælge mellem mange forskellige produkter: 

 • Busseronner
 • Skjorter med lange og korte ærmer
 • Funktionsskjorter
 • Veste
 • Kjoler
 • Jeans og andre bukser
 • Joggingbukser
 • Tørklæder
 • Kitler

Kentaur forklæder - til private såvel som kokke og tjenere

Mand sidder i naturen med Kentaur Raw forklæde

Kentaur har en lang række af smarte og praktiske forklæder, der egner sig super godt både professionelle kokke på restauranter samt til den private amatørkok, der elsker at folde sig ud i køkkenet derhjemme eller ved grillen. Disse forklæder kan både være smækforklæder, sandwichforklæder og forstykker, og så kan du få ekstra nakkestroppe ved siden af. Forklæderne kan bruges i restauranter, til tjenere og generelt til madlavning, og så er de også rigtig gode til at bruge derhjemme, når du laver mad i dit eget køkken. Som amatørkok og madelsker er det nemlig en ekstra stor fornøjelse at bruge lækkert og godt udstyr, og med Kentaurs forklæder er du godt klædt på til store kulinariske udføjelser!

Det moderne og multifunktionelle forklæde “Raw” fra Kentaur har et smart design og mange praktiske detaljer. Forklædet er fremstillet af BCI bomuld i bedste kvalitet, og det er derfor både slidstærkt og blødt at bruge. Fordelt foran finder du flere gode egenskaber såsom en baristastrop, steamerstrop, en todelt brystlomme og en hoftelomme. Du kan dermed opbevare alle dine mest vigtige redskaber på din person, når du kokkererer og fremstiller smagfulde retter i køkkenet. 


Sådan vasker du dit Kentaur tøj

Uanset hvilken branche dit arbejdstøj er målrettet, er arbejdstøjet designet og produceret på en sådan måde, at det lever op til de industrielle vaskerikrav. Du kan altså roligt lade dit arbejdstøj vaske ved industrivask, men hvis du selv vasker derhjemme, er der her en række råd til, hvordan du bedst muligt passer på dit arbejdstøj og dermed kan forlænge levetiden.  

Metervarerne fra Kentaur er i første omgang testet i henhold til ISO 15797, og det betyder, at du som forbruger kan være sikker på, at arbejdstøjet rent faktisk tåler industriel vask. Når du vasker derhjemme, kan det dog være rart at vide, hvilken fremgangsmåde der er den bedste.  

Inden du tager dit arbejdstøj i brug bør du vaske tøjet en enkelt gang – hvidt tøj ved 80 grader og farvet tøj ved 60 grader.  

Efter en arbejdsdag, eller når dit arbejdstøj er beskidt, er det en god idé at give tøjet en vask. Adskil som det første hvidt tøj og kulørt arbejdstøj og vask hver for sig, så du undgår, at farverne kommer til at smitte af. Det er en god idé at tjekke, at dine lommer er tomme, og at alle lynlåse og velcrolukninger er lukket til. Fyld derefter maskinen godt 2/3 op og doser dit vaskemiddel - vær opmærksom på, at du hverken bruger for meget eller for lidt vaskemiddel, da det kan risikere at reducere levetiden eller ændre på dit tøj. 

Når arbejdstøjet skal tørre i en tørretumbler, er det bedst at have en afkøling på max 3-4 grader pr. Minut. På den måde bliver dit arbejdstøj nemlig ikke alt for krøllet. Du bør ikke bruge vandpresser til at tørre arbejdstøjet, for det kan risikere at skade knapper og lynlåse.  Køb Kentaur arbejdstøj og kokketøj hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et stort udvalg af kokketøj og forskellige arbejdstøj, og vi er glade for at kunne tilbyde dig det solide og skønne tøj fra Kentaur. Du kan let og enkelt bestille varerne her i vores webshop, og så sørger vi for at levere det direkte til din eller en valgt adresse.  

Hvis du bestiller et større parti arbejdstøj hjem til en virksomhed, kan du måske være interesseret i at få lavet logotryk eller broderi på tøjet. På den måde repræsenterer medarbejderne virksomheden, når de arbejder, og der skabes en fælles profil. Vores dygtige personale i trykkeriet har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger - læs mere om logotryk her

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot