Forklæder

Stå i køkkenet med dit helt eget forklæde eller giv dine medarbejdere et spritnyt forklæde med jeres logo eller broderi. Herunder finder du forklæder fra de helt store mærker som Kentaur, Fristads og Nybo Workwear. 

I hjemmet | Kokke og tjenere | Ideel pasform | Sandwichforklæder | Fristads læder forklæde 

Brug et forklæde hjemme i køkkenet - til både mænd og kvinder

Hvis du ofte står for madlavningen derhjemme, så kender du helt sikkert også besværet med at slippe for fedtpletter og varme dråber fra pander og gryder, når de står på komfuret. Der er dog som altid en løsning på dette med et forklæde. Du mindsker også faren for at spilde på dit eget tøj, når du har et smækforklæde, der beskytter dig fra brystet og ned. Så lav mad med et lækkert forklæde fra Kentaur, Fristads eller Nybo og beskyt dig selv mod pletter, der ikke går af tøjet.  

Til kokke og tjenere kan du både få forstykker og smækforklæder alt efter, hvor meget beskyttelse og tildækning, der skal være. Nogle fås også med lommer, der passer helt perfekt til en skriveblok, kuglepen eller noget helt tredje. 


Forklæder til kokke og tjenere

Til kokke og tjenere kan du både få forstykker og smækforklæder alt efter, hvor meget beskyttelse og tildækning, der skal være. Nogle fås også med lommer, der passer helt perfekt til en skriveblok, kuglepen eller noget helt tredje. 


Forstykker

Et forstykke er et kvadratisk stykke stof, som ofte er af et meget slidstærkt materiale. Stoffet bindes om livet og fås i forskellige størrelser og længder, så du kan finde lige det, der passer til dig og dine medarbejdere. Et forstykke er helt perfekt til tjenere, der ikke skal stå i køkkenet, men stadig beskyttes mod spild og samtidig se professionelle ud. Forstykkerne her på siden fås i mange forskellige farver, så du kan finde lige det, der passer bedst til din restaurant eller i dit køkken. Du kan eksempelvis vælge at gøre tjenerne mere synlige ved at vælge iøjnefaldende, ens eller forskellige farver, så restauranten får sit helt personlige udtryk. Du har adskillelige muligheder og kun fantasien sætter grænser! 


Smækforklæder

Når der er brug for lidt mere beskyttelse, kan det være en fordel at bruge et smækforklæde, som er helt perfekt til en kok, der skal beskyttes mod de varme dråber af fedt eller kogende vand i køkkenet. Smækforklæder beskytter også dit tøj mod at blive helt hvidt af mel, når der bages brød eller kager. Smækforklæderne her på siden fås også i mange farver, der kan hjælpe dig til at personliggøre din restaurant endnu mere. Du kan også finde forklæder både med og uden nakkestrop alt efter, hvad du ønsker. Hos Jysk Firmatøj er der mulighed for logotryk, som du kan få på dine forklæder, så du kan gøre tjenerne og kokkene på din restaurant endnu mere genkendelige.  


Nakkestrop for ideel pasform til alle

Der er ikke noget værre ved forklæder, end hvis de sidder for stramt i nakken eller om livet. Forklæderne hos Jysk Firmatøj fås næsten altid med en justerbar nakkestrop og i forskellige størrelser, så du kan tilpasse forklædet lige til dig og din størrelse. Oftest er forstykkerne og -klæderne med bindelukning, så du selv kan vælge, hvor tætsiddende forklædet skal være. Bindelukningen gør også, at forklæderne kan have den helt perfekte pasform til både mænd og kvinder.  


Sandwichforklæder

Sandwichforklæder er forklæder, der beskytter dig både foran og bagpå. Forklæderne er et stykke stof, der tages over hovedet og lukkes i siderne.  

Sandwichforklæder

Sandwichforklædet fra Kentaur har justerbare stropper i siderne, så det samme forklæde kan bruges af forskellige personer i forskellige størrelser. Dette Kentaur forklæde forbindes ofte med det klassiske kantinedame forklæde og er derfor helt ideelt til kantinemedarbejdere. 

Nybo Dolly Forklædet er også et sandwichforklæde. Særligt ved dette forklæde er dets ideelle pasform, hvor snittet er specielt designet til kvinder, da taljen ofte er en smule mindre end hos en mand. Forklædet kan justeres en del i taljen, så det passer til damer i alle størrelser.  


Fristads læder forklæde

læder forklæde fristads

Hvis du vil have et super lækkert læderforklæde, der endda egner sig til svejsning, så prøv læderforklædet fra Fristads. Her får du et smart og robust forklæde af læder i den højeste kvalitet, der både kan beskytte dig mod svejsegnister og varme dråber fra pander og gryder i køkkenet. Så beskyt dig selv ekstra godt med dette slidstærke læderforklæde fra Fristads.  

Få logotryk på dit forklæde

Skal dine tjenere være ens? Eller måske helt forskellige? Skal man kunne genkende dem? Hos Jysk Firmatøj har vi et bredt udvalg af ens forklæder og –stykker i masser af forskellige farver, så du kan give dine tjenere lige det udseende, du ønsker.  

Hvis dine kokke og tjenere skal være endnu mere genkendelige, så kan det være en fordel at gøre tjenerne ens med et logotryk eller et bestemt broderi på forklædet eller -stykket. Så køb et forklæde med tryk og vis dine kunder, at I er stolte af, hvor I arbejder. Se dine muligheder for logotryk her!  


gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.