Veste til arbejde og privat

Se det store udvalg af veste til forskellige vejrforhold, sportsgrene og situationer – Vi har både vindtætte softshellveste, bløde fleeceveste og isolerende quiltede veste til mænd og kvinder! 

Hvornår skal jeg bruge en vest? | Softshell veste | Fleeceveste | Vatterede veste 

Hvornår kan en vest være praktisk?

En vest er et super alsidigt stykke tøj, der kan bruges i mange forskellige situationer. Fx kan vesten både bruges som en let jakke eller yderste lag, men du kan også bruge den som et isolerende lag under din jakke, hvor din overkrop bliver holdt varm.  

En god taktik er nemlig at klæde dig i flere lag, så du kan tage lag af og på, alt efter om du får det for varmt eller kommer til at fryse. En vest omslutter hele din overkrop, så den holdes varm og isoleret, mens dine arme stadig er frie og har fuld bevægelsesfrihed. Du vil nemlig opleve, at så længe du er varm omkring kroppen, gør det ikke så meget, at dine arme køles ned og ikke har lige så mange lag isolerende tøj omkring sig.  

Veste kan være designet på forskellige måder og være fremstillet af forskellige materialer, der hver især har sine fordele i bestemte situationer og miljøer. Her på siden har vi både softshellveste, fleeceveste og quiltede veste, og du kan se vestene ved at klikke ind i de forskellige kategorier i menuen øverst til venstre. Herunder har vi desuden samlet en hel del information, hvis du er i tvivl om, hvilken vest der passer bedst til dine behov og gerne vil have mere viden om de forskellige modeller.  Softshell veste

En softshells vest vigtigste funktion er at udgøre en tynd barriere mellem dig og elementerne såsom vind og vand. En softshellvest er nemlig ofte både vindtæt og vandtæt, så den holder let regn og vind ude, så du ikke bliver kølet hurtigt ned. Softshellvesten er derfor god på de dage, hvor temperaturen ikke er alt for lav, men hvor vinden kan køle dig ned og få det til at føles meget koldere.  

En softshellvest er ofte udstyret med en lang række praktiske detaljer såsom kraftige lynlåse og forskellige lommer, hvor du kan opbevare alle de mest essentielle ting som fx pung, telefon og nøgler - både under sport og motion, arbejde eller hvis du løber ærinder og handler ind i din fritid.  Fleeceveste

En fleecevest er – som navnet antyder – fremstillet af blødt og slidstærkt fleecemateriale, der isolerer effektivt og føles behageligt mod huden. Fleece er et materiale, der er fremstillet af polyester, så derfor er det yderst slidstærkt og kan holde til at blive brugt i rigtig lang tid. Derudover kan fleecevesten let vaskes ved maskinvask, så den er let at vedligeholde, selvom den bliver en smule beskidt ved brug. 

Hvis du bruger en tynd skaljakke, er en fleecevest perfekt til at bruge som isolerende inderlag, der holder din kropsvarme tæt på overkroppen. Din krop genererer nemlig en masse varme, når du begiver dig rundt – og især hvis du motionerer eller har pulsen oppe, og denne kropsvarme kan holde dig varm, når den holdes tæt på kroppen og ikke forsvinder ud i omgivelserne. Ved at kombinere en fleecevest med en tyndere skaljakke, kan du derfor opnå rigtig god isolation og samtidig have god bevægelsesfrihed, da du ikke bliver begrænset af alt for mange tykke lag tøj. Vatterede og quiltede veste

På samme måde som en fleecevest, kan du bruge en quiltet vest som lag under en skaljakke eller en anden tynd jakke som en regnjakke. Her vil vesten effektivt isolere og holde dig varm, da den holder din afgivede kropsvarme tæt på kroppen som varme. Vi har vatterede veste fra både Cutter & Buck, Kansas, Matterhorn og Tee Jays, og alle disse mærker laver veste i bedste kvalitet, der med god pasform og slidstærkt materiale kan holde dig varm i lang tid og i mange forskellige situationer. 

De vatterede veste har et klassisk og flot design, hvilket gør dem super velegnede til at bære yderst over en sweater eller anden langærmet trøje. I det danske forårs- og sommervejr kan det nemlig være nødvendigt med en lun vest, selvom solen skinner og vejret er godt. En quiltet vest er perfekt til at sidde og nyde en kop kaffe i, og så kan den også sagtens bruges til aktiviteter som havearbejde, golf eller gåture. Flere af vestene her på siden er unisexmodeller, som passer både til kvinder og mænd, men hvis du gerne vil have en vest, der er syet en smule i facon, kan du også finde det. Ved at klikke på filteret “Kvinde” i menuen øverst til venstre, kan du se alle damemodellerne, som er figursyede for at fremhæve taljen og de kvindelige former. Køb din vest hos Jysk Firmatøj ApS

Vi har sørget for at samle et bredt udvalg af forskellige veste, som du kan bruge både på arbejde og i private sammenhænge. På den måde kan du vælge den vest, som bedst opfylder dine behov og ønsker! 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot