Regnjakker til hverdagsbrug & fritid

Hold dig tør på regnvejrsdage med den rigtige regnjakke til både mænd, kvinder og børn! Her på siden kan du se udvalget af regnjakker til fritid og hverdag. 

Brug din regnjakke som almindelig jakke | Regnjakke til en hyggelig gåtur | Hvordan vasker man regntøj? 

Brug din regnjakke som almindelig jakke

Regntøjet her på siden er målrettet den almindelige dansker, der har brug for en god og behagelig regnjakke, når vejret udenfor udgør en udfordring. I Danmark regner det i gennemsnit 179 dage om året, og det er derfor næsten umuligt for dig at undgå regnvejrsdage, hvis du elsker at bruge tid udendørs. Regnvejr behøver dog ikke stoppe dig fra at nyde den danske natur, for med det rette regntøj kan du uden problemer holde dig tør på gåture og andre udendørs aktiviteter.  

Hvis temperaturen er lav, kan det hurtigt blive meget koldt for dig, hvis ikke regnjakken holder tæt og dit tøj bliver vådt, så det er vigtigt at vælge en regnjakke, der har tætte sømme og som kan klare et højt vandsøjletryk. Vi har selvfølgelig udvalgt nogle af de bedste regnjakker på markedet, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i top! 


Regnjakke til en hyggelig gåtur

Her på siden har vi en feminin regnjakke fra Stormtech, der har et super fint design til hverdagsbrug. Det er Waterfall regnjakken, der har en feminin pasform med bånd i taljen, og som falder pænt ned over hofterne og ender midt på låret. 

Denne længde er super praktisk, fordi den beskytter dine hofter fra at blive våde og gør det muligt at læne sig op ad ting eller sætte sig på bænke uden at blive våd. Samtidig har regnjakken en stor og dejlig hætte monteret på den høje hals, som du kan trække over hovedet og bruge til at undgå at få regn i hovedet og vådt hår. Den feminine regnjakke fås i farverne sort, navyblå og rød, og så har jakken flere funktionelle og praktiske detaljer som: 

  • Vandtætte sømme
  • Slidstærke sømme
  • Elastiske manchetter
  • Lynlås med trykknaplukning
  • Justerbar hætte med snøre
  • Udluftning under ærmerne


Cutter & Buck Forks jakke til mænd, kvinder og børn

Fra Cutter & Bucks kan du finde en jakke, der passer til både mænd, kvinder og børn. Jakken fås nemlig i 3 forskellige modeller og et væld af størrelser, så hele familien kan blive klædt godt på til aktiviteter i regnen.  

Alle tre modeller har en vandtæt coating yderst samt tapede sømme, der effektivt holder vand ude – og så er regnjakken fremstillet af et super let materiale, der også holder vinden ude. Det er nemlig en regnjakkes vigtigste egenskaber – uanset om det er regntøj til børn, mænd eller kvinder.  


Hvordan vasker man regntøj?

Regntøj kan let risikere at blive beskidt og mudret, når regnen plasker op fra jorden og du bliver ramt af vandstænk fra fx biler. Når du skal rengøre regnjakker er det vigtigt at være skånsom, fordi du ellers kan komme til at ødelægge regntøjets vandtætte egenskaber.  

Den mest skånsomme metode er at skylle tøjet let med rindende vand for at vaske mudder og sand væk, og derefter lader du regnjakken tørre på en bøjle. Du skal altid lade dit regntøj tørre grundigt - også selvom det ikke er blevet beskidt men bare er vådt. Ellers kan det nemlig blive mørt og ikke længere vandtæt.  

I helt slemme tilfælde kan det være nødvendigt for dig at vaske dit vasketøj i vaskemaskinen, men så bør du anvende mildt vaskemiddel uden blegestoffer og holde dig langt væk fra skyllemiddel. Hver eneste gang, du vasker regntøj i vaskemaskinen, forringer det den vandtætte belægning på regntøjet en smule, så du bør generelt undgå vaskemaskinen så meget som muligt.  Køb regnjakke hos Jysk Firmatøj

Hvis du skal nyde naturen i Danmark eller fragte dig selv til og fra arbejde uden at blive våd af rengbyer, er det nødvendigt med en solid og vandtæt regnjakke. Hos Jysk Firmatøj finder du nogle af de bedste regnjakker til hverdagsbrug på markedet - ofte har vi regntøj på tilbud - og du kan let og enkelt bestille dem direkte her i vores webshop.  

Vi har også regntøj i sortimentet, der er mere velegnet som arbejdstøj, som du kan finde i vores kategori med arbejdsregntøj - og så er der desuden god mulighed for at lave logotryk eller broderi på tøjet.  

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot