Regntøj til arbejdspladsen

Hvis du altid arbejder udendørs, får du med sikkerhed brug for regntøj især i for- og efteråret. Med regntøj til arbejde får du alle egenskaberne fra arbejdstøj og regntøj samlet i en.  

FAQ | Kvaliteten af regntøj | Regnhat fra Lyngsøe | Regnsæt til arbejde | Mere fra Lyngsøe  

Hvorfor er regntøj til arbejde vigtigt?

Når du går længe på dit udendørs arbejde, lægger du måske ikke så meget mærke til, hvis du bliver kold, mens du er i bevægelse. Og når det regner, bliver man meget hurtigt kold og våd. Her er det vigtigt, at du holder dig tør under arbejdet, så du ikke bliver forkølet, når du måske ikke altid lige har chancen for at varme dig op igen.  

Hvornår skal jeg bruge regntøj til arbejde?

Selvfølgelig skal du bruge regntøj til dit udendørs arbejde, når det regner udenfor. Men ofte er der god plads i regntøj, da de er beregnet til, at man kan have et varmere lag indenunder. Du kan derfor også med fordel anvende regntøjet til arbejde, når der er koldt udenfor, og du har brug for et lag udover din varme trøje. Hvis det blæser, er det også en smart at anvende en regnjakke, da de fleste også altid er vindtætte. 


Hvordan måles kvaliteten af regntøj?

Vandtætheden af et produkt måles i mm. Her handler det om, hvor højt et vandsøjletryk stoffet kan holde til. Vandsøjletryk er en måde at måle vandtætheden på, hvor man tester en kvadratcentimeter af stoffet i, hvor meget vand, det kan holde ude i 24 timer. Vandtætheden måles så i, hvor høj i antal millimeter, vandstrålen må være, før den gennemtrænger stoffet. Den laveste grænse for, at man må kalde et stof for vandtæt er ved 1.500 mm, men det anbefales, at man vælger regntøj med højere vandtæthed, der kan holde til et højere vandsøjletryk. Især regntøj til arbejde skal have en øget vandtæthed, da man ofte er ude i regnen i længere tid, når man arbejder end i fritiden.  

Udover vandtætheden af selve stoffet, er det vigtigt, at der i regntøjet er tapede sømme, så der ikke opstår utætheder ved syningerne. Så når du skal vælge dit regntøj til arbejde, skal du sikre dig, at vandtætheden er helt i top, og der er tapede sømme, så du undgår at blive våd i løbet af din arbejdsdag i felten.  


Prikken over I'et med en regnhat til arbejde

Tilføj en regnhat til dit regntøj eller regnsæt og få beskyttelse mod regn fra top til tå. Her kan du bruge en Lyngsøe regnhat, som er perfekt, hvis du skal arbejde udendørs i regn og vind. Hatten er nemlig både vind- og vandtæt og har en justerbar hagerem, så den ikke flyver af, mens du arbejder. Hatten fås i den diskrete navy farve, men også i gul og orange for høj synlighed på arbejdspladsen.  


Brug et regnsæt til arbejde, når vejret ikke vil samarbejde

Skal du stadig arbejde udendørs, selvom det regner? Opnå maksimal beskyttelse med et regnsæt i stedet for individuelle regnbukser og –jakker, så du kan gå uden bekymringer om at blive våd på dit arbejde. Mange af sættene er med refleksdetaljer, da regn er med til at svække synligheden af dig på din arbejdsplads eller i trafikken.

Blåklæder børne regnsæt

Skal dit barn med ud at arbejde? Så kan du også få et regnsæt fra Blåkläder til børn i High Visibility farver, så de forbliver sikre og ikke bliver væk fra dig. Regnsættet har fleece inderforing, så dit barn kan holde varmen, mens I arbejder. Regnsættet er Oeko Tex 100 – certificeret, så det både er hud- og allergivenligt til dit barn. 

Mere regntøj fra Lyngsøe Rainwear

Var der ikke nok muligheder for regntøj til arbejde her på siden? Så kast et blik på resten af regntøjet fra Lyngsøe. Her finder du almindeligt regntøj og endda regntøj og regnsæt i sikkerhedsfarver, så alle på arbejdspladsen eller i trafikken kan se dig. Du kan se flere produkter fra Lyngsøe rainwear lige her!  

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.