Poloshirts til kvinder og mænd

Kast blikket over vores store udvalg af poloshirts til både mænd og kvinder. Vi har en polo til enhver smag og ethvert behov fra populære mærker som Clique, Craft, Cutter & Buck, ID Identity samt mange flere! 

Poloshirt til damer og herrer | Polo med korte ærmer | Polo med lange ærmer | Ærmeløs polo | Polo med tryk

En alsidig trøje - poloshirt til damer og herrer

Med en polotrøje er du altid klædt godt på - uanset om det er til arbejde, fritid eller lette sportsaktiviteter. En polo er nemlig en meget klassisk og alsidig trøje, som kan bruges til et væld af forskellige aktiviteter og situationer. Derudover findes poloer i flere forskellige modeller og i mange materialer, så du kan finde den polo, der bedst opfylder dine behov og ønsker. 

Poloerne her på siden bærer forskellige certificeringer, så poloerne lever hver især op til forskellige krav – et eksempel er ID Økologisk polo, som både findes i en damemodel og herremodel. Denne polo er fremstillet i 100% økologisk certificeret bomuld og bærer derfor certificeringen Øko-Tex 100. Dette betyder, at du kan være sikker på, at poloen lever op til strenge krav for tøjets indhold af sundheds- og miljøskadelige stoffer.  Poloshirt med korte ærmer

Den mest klassiske polo shirt er den kortærmede polo, der har t-shirt ærmer, der ender ca. midt på overarmen. Denne polo er ofte brugt som golfpolo, og den er perfekt at bruge i det danske forårs- og sommervejr – evt. sammen med en vest, hvis det er en smule køligt.  

Et godt eksempel på en klassisk polo er Clique Basic Polo som har en behagelig polyester polo med en klassisk polokrave og stolpelukning. Denne polo har en behagelig pasform og er med sit tidløse snit velegnet til de fleste begivenheder. Derudover kan du få poloen i 15 forskellige farver, der dækker over alle regnbuens farver.  Poloshirts med lange ærmer

En polo shirt kan også bruges på dage, hvor der er en smule koldere udenfor, da du kan vælge en polo med lange ærmer. Pitchstone har en elegant og enkel polo shirt med lange ærmer, der er fremstillet i det åndbare og svedtransporterende CoolDry materiale. Denne type polotrøje har et snit, der minder meget om en klassisk skjorte, men som er fremstillet i et blødere og mere fleksibelt materiale.  

Denne langærmede polo findes både i en damemodel og en herremodel, og så kan du få poloen i flere forskellige diskrete farver. For at trøjen er så funktionel som muligt, er polotrøjen hurtigttørrende og holder sin farve og facon godt efter vask. Ærmeløs polo fra Cutter & Buck

Selvom du måske forbinder en polo shirt med en t-shirt, kan du her på siden finde en elegant ærmeløs poloshirt fra Cutter & Buck. Denne top lukkes med knapper i halsen, og har dermed den kendte stolpelukning - halsåbning fra en polo t-shirt. Som følge af de korte ærmer, er toppen perfekt til en varm sommerdag i haven eller på golfbanen. Dine arme er nemlig helt fri, så de kan blive varmet i solen, og så du samtidig har fuld bevægelsesfrihed.  

Denne polo er fremstillet i det strækbare, bløde og fugttransporterende materiale med CB DryTec + 35 UPF, som har indbygget solbeskyttelse i materialet. UPF står for Ultraviolet Protection Factor – eller på dansk: Ultraviolet beskyttelsesfaktor. Når dette materiale har 35 UPF betyder det, at kun 1/35 af UV-stråling trænger gennem materialet – hvilket svarer til under 3%. 
Polo med tryk

Hvis du er på udkig efter en poloshirt til en større gruppe – fx til et hold fra en golfklub eller til en virksomhed, er der god mulighed for at få lavet logotryk eller broderi på din ordre. Du kan fx få trykket klubbens logo eller broderet virksomhedens navn og logo forskellige steder på poloen. Der er både plads på ryggen, på lænden, på ærmet, på kraven og på brystet, og vores dygtige personale kan hjælpe dig til at finde frem til den løsning, der bedst passer til dig. Læs mere om mulighederne for logotryk og broderi herKøb din polo hos Jysk Firmatøj ApS

En polo shirt er en skøn trøje, der både kan bruges på arbejdspladsen såvel som i hverdagen og fritiden til sport og hvile. Du finder et bredt udvalg af poloshirts her på siden, hvor vi har samlet skønne trøjer fra de bedste mærker på markedet. Du kan let og enkelt bestille dine varer her i vores webshop, og så sørger vi for at levere din ordre direkte til din adresse. Hvis din polo ikke helt passer i størrelsen, elle du hellere vil have en anden model eller farve, har du selvfølgelig mulighed for at returnere din ordre gratis til os indenfor 30 dage. 

Hvis du har brug for ekstra vejledning eller har spørgsmål til dit valg af trøje, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd - mød personalet her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.