Højkvalitets poloshirts

Kast blikket over vores store udvalg af poloshirts til mænd og kvinder. Vi har poloer til enhver smag og ethvert behov fra populære mærker, som: ID Identity, Mascot, Fristads, F. Engel og mange flere!

Se også: Poloshirts til mænd | Få tryk på din polo 

Poloshirts i alle afskygninger

En polo er en klassisk og alsidig trøje, som kan bruges året rundt af mænd, kvinder og børn. Det der kendetegner poloen, er den klassiske krave, der tæt omslutter halsen – typisk ved hjælp af tre knapper. Du kan vælge imellem kort- eller langærmede varianter, alt efter hvad du er til.

Med en polotrøje bliver du klædt godt på til arbejde, fritid eller lette sportsaktiviteter. Her på siden finder du poloer i forskellige farver, pasformer og snit fra de førende mærker! Læs mere om stof og hvilke funktionelle egenskaber polotrøjer kan have længere nede, så du nemmere kan vælge den perfekte polo til dig.

Mascot poloshirt

Poloer til mænd, kvinder og børn

Poloshirts til damer er figursyet til at passe kvindekroppen. Imens poloer til mænd er mere løstsiddende. I vores sortiment finder du også et sortiment af unisex-modeller, der kan bæres af alle. Du kan bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre for at få en liste med alle unisex-modellerne.

Vi fører et bredt udvalg af:
  •  Polo t-shirts
  •  Langærmede poloshirts


Poloer til enhver lejlighed

Hos Jysk Firmatøj finder du alt fra klassiske ensfarvede poloer til sporty flerfarvede modeller. En klassisk hvid eller sort polo passer til alt tøj og kan bruges til alle lejligheder. Imens blå, røde og generelt farverige poloshirts giver et friskt og moderne look.

En polotrøje egner sig fantastisk til logotryk – placer dit logo på kraven, nakken, ryggen, brystet eller et helt femte sted. Vi har igennem de sidste mange år specialiseret os inden for logotryk til virksomheder, hold og private og har mange kreative løsninger i ærmet!

Læs mere om logotryk her


Hvilken polo skal jeg vælge?

En polo kommer med lange eller korte ærmer og kan bæres alene eller under en trøje/skjorte. Ligesom med alle andet tøj, bliver poloshirts lavet i forskellige materialer, hvilket spiller en stor rolle i forhold til, hvilke egenskaber modeller får. Polotrøjer er som regel fremstillet af bomuld, polyester eller en blanding af begge. Dette resulterer i bløde, åndbare og slidstærke poloer.

Vores udvalg af poloer bærer forskellige certificeringer, der hver især lever op til forskellige krav. Nogle modeller bærer certificeringen Oeko-Tex 100, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at poloen lever op til strenge krav for tøjets indhold af sundheds- og miljøskadelige stoffer. Gå efter polotrøjer med EN ISO 15797 certificeringen, hvis den skal holde til at blive industrivasket.


Klassiske og moderne design
Selvom polotrøjen har et karakteristisk design, er der stadig forskel på detaljerne fra model til model. Hos os finder du alt fra løstsiddende til figursyede poloer med forskellige armlængder. Du finder også polotrøjer med v-hals, der udfordrer det klassiske design.

Lange poloshirts har ofte rib nederst på ærmerne, hvilket får trøjen til at sidde tæt om håndleddene. På den måde sidder poloen både bekvemt og tager sig bedst muligt ud. Imens kortærmede poloer oftest har kropsnære ærmer, der sidder stramt ind til armene for en pæn og professionel fremtoning.

Funktionelle egenskaber
Poloer kan have mange forskellige egenskaber. Herunder: Stretch, svedtransporterende teknologier, UV-beskyttelse, refleksdetaljer og meget mere. Du kan læse meget mere om, hvilke egenskaber de individuelle varianter har under hvert produkt.

De fleste polotrøjer er designet til at sidde helt tæt ind til kroppen, hvilket er grunden til, at der i mange arbejds poloer er stretch. På den måde får du en pæn fremtoning, der ikke går på kompromis med komforten, så du frit kan bevæge dig, som du vil.

Billige poloshirts fra de bedste mærker

Hos Jysk Firmatøj har vi en outlet kategori, hvor alle vores tilbud og kampagner samles, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Hvis du er på jagt efter en billig polo, kan du gå på opdagelse i outletten og gøre dig en ekstra god handel.

Vi sætter løbende poloer på tilbud fra forskellige mærker – og du kan blive en af de første til at få besked, hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev nederst på siden. Du kan også følge os på sociale medier for at holde dig ajour med vores forretning.

Besøg outletten


Køb arbejds- og fritidstøj hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj finder du alt, du har brug for fra de førende arbejdstøjmærker, som er kendt for at fremstille utroligt slidstærkt og funktionelt tøj til alle. Vi har mange års erfaring med at klæde mennesker på til arbejdet, fritiden og hverdagen – og tør love, at vi vil gøre det ypperste for at imødekomme dine behov.

Uanset om du shopper på vegne af dig selv eller en virksomhed, sidder vi klar til at give dig ”god gammeldags jysk kundeservice” og professionel rådgivning. Hvis du har behov for at føle kvaliteten mellem dine hænder eller ønsker, at prøve før du køber, er du velkommen til at besøge vores showrooms i Hjørring, Aalborg, Kolding eller Herlev.

Kontakt os her

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot