Fristads

Fristads outdoor arbejdstøj

Med Fristads arbejdstøj kan du altid tage på arbejde i tøj af højeste kvalitet og uden bekymringer om slidstyrken og sikkerheden. Med deres mange års erfaring sikrer de dig en behagelig arbejdsdag i arbejdstøj med høj bevægelsesfrihed. Se vores udvalg af Fristads produkter her! 

Historie | Værdier | Test af kvalitet | Jakker | High Visibility | Håndværkerbukser 

Historien om Fristads

Fristads har i mange år arbejdet med at udvikle det bedste arbejdstøj til dig og dine medarbejdere. De mange års erfaring har givet Fristads god viden om, hvilke behov du som professionel arbejder har. Denne viden har bidraget til et bredt sortiment af arbejdstøj af den højeste kvalitet og i moderigtige designs samt med den helt optimale pasform til både mænd og kvinder. Så du kan trygt gå på arbejde i behageligt og pænt tøj uden bekymringer.  

John Magnuson grundlagde Fristads i 1925 i landsbyen Fristad. Her var han i 1929 den første i Sverige, der kunne tilbyde et fuldt sortiment af både bukser, bluser, overalls og frakker til arbejde. John Magnuson ansatte mange professionelle arbejdere og syersker, og så gik der hurtigt gang i produktionen og salget. Virksomheden skød voldsomt i vejret og var allerede i slutningen af 1900-tallet den største arbejdstøjsproducent i Sverige.  


Fristads’ værdier

Det vigtigste for Fristads er, at professionelle brugere har det bedste arbejdstøj. Både mænd og kvinder skal have mulighed for at gå i det arbejdstøj, der passer bedst til dem, deres pasform og deres erhverv. Derfor er der af størstedelen af arbejdstøj fra Fristads lavet en model til både en herre og en dame.  

Fristads fokuserer hovedsaligt på at udvikle mere holdbart og bekvemt arbejdstøj, mens de forsøger at gøre det så bæredygtigt som muligt. Det er vigtigt for Fristads, at det sikkerhedsgodkendte arbejdstøj kan beskytte brugeren hele dagen med et funktionelt og ergonomisk design. Arbejdstøjet skal være behageligt at bære, når man er på arbejde, så fokusset kan være på udførelse deraf. Det er nemlig vigtigt, at arbejdstøjet ikke bliver en hæmsko eller et irritationsmoment. Fristads formår at lave tøj, hvor komforten og bevægelsesfriheden er i top, så arbejdet kan blive udført på bedste vis uden begrænsninger fra tøjet. 


Test af Fristads’ produkter

Fristads tester selv kvaliteten af deres produkter i deres laboratorium i Borås i Sverige. Det giver dem et fantastisk grundlag for lettere selv at kunne udvikle nye produkter og opdage materialer og designs, der kan forbedres. I laboratoriet tester de slid-, rive- og trækstyrke samt pilling, farvefasthed og dimensionsændringer. På denne måde kan du som forbruger vide dig sikker på, at dit arbejdstøj lever op til alle kravene og er af den bedste kvalitet, når du skal udføre dit arbejde. Så skal du ikke gå på kompromis med hverken bevægelsesfriheden, komforten eller beskyttelsen, og du kan fokusere på dine opgaver i behageligt arbejdstøj, som ikke begrænser dig. 


Køb din jakke fra Fristads

Hos Jysk Firmatøj har vi et kæmpe udvalg af jakker fra Fristads til både en dame og herre. Her på siden kan du finde en quiltet jakke eller en jakke af fleece eller softshell, der passer lige til dig. Eksempelvis er der Fristads Oxygen Primaloft quiltede jakke i både en model til en dame og til en herre. Denne jakke fås i flere farver og i den pasform, der passer bedst til dig.  

Oxygen Primaloft quiltede jakke mænd og damer bærer jakken

Bliv set med Fristads

Har du brug for at være ekstra synlig på din arbejdsplads, eller skal du kunne se dine medarbejdere, når de går i felten? Fra Fristads kan du finde mange former for arbejdstøj i synlige farver og med reflekser, hvor tøjet er godkendt EN ISO 20471. 


High Visibility arbejdstøj fra Fristads:

Mænd med High Visibility arbejdstøj fra Fristads
  • Vinterjakke i rød, orange og gul til herre og unisex
  • Jakke i softshell
  • Hi-Vis Gul skjorte
  • Hovedbeklædning i High Vis farver
  • Shorts
  • Håndværkershorts med og uden stretch
  • Håndværkershorts med og uden hængelommer
  • Strækbare håndværkerbukser

Håndværkerbukser fra Fristads

Fristads tilbyder et stort udvalg af håndværkerbukser, hvor størstedelen er med forstærkninger og stræk på de udsatte steder. Mange af arbejdsbukserne fra Fristads er lavet i Hi-Vis farver som gul, orange og rød. Derudover er næsten alt arbejdstøj fra Fristads OEKO-TEX®- certificeret, så det altid er af bedste kvalitet.  

Håndværkerbukserne er lavet i et smart design og har altid rigeligt med funktionslommer, så du kan have hænderne fri, mens du ikke skal gå frem og tilbage efter værktøjet og småtingene. De fleste arbejdsbukser fra Fristads har også mobil- og ID-lomme, så du kan bevæge dig langt uden at bekymre dig om, hvor du lagde dine ejendele.  


Fristads 3-funktion lang underbuks

Et særligt produkt fra Fristads er deres 3-funktions lange underbukser. Disse er helt fantastiske til arbejde i kulde og er gode helt ned til -25°C. De lange underbukser er meget elastiske og svedtransporterende og er derfor helt perfekte til arbejde, hvor dit fokus skal ligge på arbejdet. Bevægeligheden og komforten er altså helt i top fra inderst til yderst, når du går med arbejdstøj fra Fristads.  


Husk logotryk på dit arbejdstøj!

Fristads’ arbejdstøj er altid af den højeste kvalitet og sortimentet er så bredt, at du kan finde lige det arbejdstøj, der passer til dig og dit behov på din arbejdsplads, om du så er mand eller kvinde.  

Beklæd dine medarbejdere med Fristads arbejdstøj og personliggør det med jeres eget logotryk eller broderi. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om logotryk, kan du læse mere her eller kontakte vores dygtige personale her! 

gå til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.