Fristads Green



Fristads Green er en bæredygtig kollektion med smart, avanceret og holdbart arbejdstøj til mange brancher. Serien er fremstillet efter miljøvenlige processer, der sikrer en minimal belastning af planeten.  

Om Fristads Green serien

Den miljøvenlige bølge er i løbet af de seneste år også kommet til arbejdstøj. Hvis din arbejdsplads har ambitioner om at tage flere bæredygtige valg og blive grønnere, er Fristads Green kollektion et godt sted at starte. Det bæredygtige arbejdstøj fra Fristads Green er lavet til mænd og kvinder, der arbejder inden for bygge og anlæg, industri, servicebranchen og i stillinger, der kræver høj synlighed.

Serien består blandt andet af smarte sweatshirts, t-shirts, shorts, bukser og High Visibility arbejdstøj, så alle afdelingerne i virksomheden kan iføres bæredygtigt arbejdstøj. Green-kollektionen så dagens lys i 2019 og målet er at udvide konceptet til alle produktkategorierne løbende. Du kan derfor med fordel holde øje med Jysk Firmatøj’s nyheder eller tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden for at modtage info direkte i indbakken.

Den målbare forskel for planeten

Fristads Green er den første miljøerklærede tøjkollektion i verden. Ikke nok med at alle produktionsled er omfattede af bæredygtige principper, kan den individuelle miljøpåvirkning også måles i hver item fra kollektionen. På dem måde synliggøres miljøets påvirkning og belastning, hvilket har været med til at opgradere processerne. Du kan derfor læse om hvert produkts miljøpåvirkning ud fra miljøvaredeklaration (EPD) på Fristads hjemmeside.

Arbejdstøjet i Fristads Green

I Green kollektionen finder du blandt andet arbejdstøj, der er lavet af genanvendt polyester og farvet via en speciel teknik, der reducerer vandforbruget med 75 %. Håndværkertøjet er lavet af genanvendt polyester fra PET-flasker og ufarvet bomuld. Arbejdstøjet er fremstillet af højkvalitets letvægtsmaterialer af økologisk bomuld, genanvendt polyester og fibre af bæredygtigt træ. Overskudsmaterialerne bliver genanvendt og omdannet til puder, så intet går til spilde.

Fristads har høje ambitioner for grønt arbejdstøj


> Se alt arbejdstøj fra Fristads her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.