F. Engel arbejdstøj

F. Engel workwear


Udforsk hele det brede sortiment af kvalitetssikret arbejdstøj fra F. Engel. Du vil finde workwear til både mænd og kvinder såsom termodragter, arbejdsbukser, jakker, regntøj og en masse andet erhvervsbeklædning. 

Om F. Engel | Fagpersonale og eksperter | Bæredygtighed | Arbejdstøj til kvinder | F. Engel størrelsesguide

Om Engel Arbejdstøj - historien bag en innovativ ide

I den amerikanske pioneertid opbyggede man prærien vha. knofedt og yderst stærk vilje. Man havde kun simple remedier og værktøjer såsom hammer, kile og bolt til rådighed. Til det hårde miljø og arbejde behøvede arbejderne yderst slidstærkt og holdbart arbejdstøj. Tøjet bestod hovedsageligt af 100% denimbomuld, da det kunne holde til lidt af hvert. Det var med inspiration heraf, at Carl J. Engel Senior i 1927 fragtede ideen om slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, fremstillet af denim, til Danmark og stiftede firmaet F. Engel. 

På dette tidspunkt hed metervaren Bull Denim og blev importeret fra Erwin Mills i USA. Gennem tiden er modellerne blevet forbedret med den slidstærke kombination af polyester og bomuld samt smarte detaljer - den kombination der også ses i F. Engels arbejdstøj i dag.

F Engel tøj bruges i dag af et væld af faggrupper, som hver dag nyder godt af f.eks. Engel arbejdsbukser af slidstærk kvalitet, moderne design og yderst komfortabel pasform.

Et familieejet firma

Engel Workwear er en del af det større og familieejede danske firma F. Engel K/S. I 1927 blev virksomheden grundlagt, og ejes i dag af 3. generations Fabrikant Carl D. Engel samt 4. generations John C. Engel og Lars C. Engel. Den familieejet tekstilvirksomhed F. Engel har hovedsæde i Haderslev. F. Engel K/S ejer ikke kun F Engel arbejdstøj, men producerer ligeledes Deerhunter jagttøj, Sunwill herretøj samt IN-CA bukser.

Fagpersonale og eksperter

Nogle af Engels nøglebegreber er bl.a. produktkvalitet, innovation, kreativitet, fleksibilitet og miljøbevidsthed. I workwear-branchen bliver der konstant sat nye og højere krav til arbejdstøjet. F engel prøver hele tiden at efterleve kravene fra markedet, og de tilbyder derfor både traditionelt og moderne arbejdstøj samt arbejdstøj, der opfylder specielle certificeringer.

Produktion af arbejdstøj

Da markedet for arbejdstøj voksede i 1991, måtte F. Engel K/S flytte deres oprindelige systue fra Danmark til Litauen. Selskabet Engel Dali blev skabt, og der blev etableret to fabrikker bl.a. en i byen Utena. Litauen blev valgt som det nye produktionssted, grundet den korte transporttid til Danmark, samt Utenas erfaring og viden indenfor tekstilindustri. Den moderne fabrik Fabrikkerne sikrer en yderst høj kvalitetsstandart samt hurtig levering af specialordrer til kunderne.

Bæredygtighed - Et socialt ansvar

ENGEL Workwear er et innovativt brand, der har stor fokus på den globale klimaforandring. Dette har inspireret brandet til at tænke nye og innovative veje og på den måde fremstille bæredygtigt arbejdstøj. ENGEL Workwear har derfor udviklet en ny produktserie, der er fremstillet af 50% genbrugspolyester. FE Engel anvender den bedst kendte fiber REPREVE, der er fremstillet af genbrugsmaterialer, herunder plastikflasker. 

Certificeringer

Gennemsigtighed U-trust verificering
The U-Trust verificeringsprogram er en omfattende certificeringsordning med høj grad af gennemsigtighed

SporbarFiberprint Teknologi
FiberPrint-teknologien hjælper kunder med at undgå at blive snydt af falske miljøpåstande. Det er en egenudviklet teknologi, der validerer ægtheden af REPREVE®-produkterne, ved at analysere indholdet og sammensætningen af tekstiler, som støtte til tredjepartscertificeringer

CertificeringGenbrugsindhold
Produkter, der fremstilles af REPREVE®-genbrugsmaterialer, herunder plastflasker, der genbruges efter forbrugerleddet, og produktionsaffald, certificeres af tredjeparter.

De otte serier fra F. Engel

FE Engel Galaxy
F. Engel har med fokus på folk i industrien, udarbejdet en serie – Galaxy. Serien er skabt ud fra arbejdsanalyser af håndværkere, og du vil kunne mærke, at tøjet er udviklet og testen i samarbejde med fagfolk. Serien sætter derfor fokus på ekstrem slidstyrke, god pasform og sikkerhed samt et moderne design. Find serien her.

F.Engel X-treme
Smart og funktionelt arbejdstøj med moderne pasform og stretch. Arbejdstøj designet til at give forbrugeren komfort, funktionalitet og et sporty look i hverdagen samt at være brugbart til både arbejdstøj og fritidstøj. Find serien her.

F. Engel Cargo
Strækbart materiale og fokus på synlighed. En serie med fokus på slidstyrke, synlighed og optimal bevægelighed, til dem der arbejder med lager, service eller fragt. Designet til at være yderst bekvemmeligt i både ind- og udstigninger af lastbiler, fysisk bevægelse, siddearbejde el.lign. Find serien her.

FE Engel Combat  
Kollektion med kontraststikninger. Gennemarbejdet pasform til håndværkeren, hvor ergonomi og bevægelighed er i fokus. Ekstra god rummelighed eftersom der er skiftende arbejdsstillinger. Find serien her.

F. Engel Enterprise  
Klassisk kollektion i 8 farvekombinationer. En af de mest sælgende F. Engel kollektioner, med fokus på funktion og pasform. Ingen kompromisser og med tøj i klassisk topkvalitet. Find serien her.
 
F Engel Standard  
Denne Standard-serie indeholder bl.a. mange moderne basic varer som vinterjakker, softshelljakker, fleecejakker, fiberjakker, t-shirts, poloshirts, sweatshirts samt termotøj. De fleste produkter, fås i et bredt farvesortiment, som matcher de resterende serier, og du kan dermed fuldende dit look.  Find serien her.

F. Engel Safety  
Ved denne Safety serie er det gennemgående tema stretch. Bukserne er i en 2-vejs stretch, men føles som en 4-vejs stretch, fordi stoffet er af yderst høj kvalitet og har høj strækbarhed. Du finder ligeledes stretch i mange af overdelene. Find serien her.  

F.Engel Safety +  
På flere arbejdspladser kan der stå forskellige farlige situationer. Derfor har man designet Safety+ serien, der er fremstillet i forskellige kvaliteter, som bl.a. er antistatisk, syreafvisende, varme- og flammehæmmende, og beskytter ligeledes mod svejsegnister og lysbue. 

F. Engel produkter hos Jyf.dk

Her på Jyf.dk finder du billigt arbejdstøj fra F. Engel online. Vores Engel bestseller er bl.a. F. Engel Galaxy vinterjakke eller F Engel pilotjakke. Vi tilbyder også andre populære produkter såsom Engel arbejdsbukser eller arbejdstrøjer, som kan bruges til mange forskellige erhverv.

Engel arbejdstøj til kvinder

Hos Jyf.dk finder du arbejdsbeklædning til kvinder. Vi tilbyder bl.a. arbejdsbukser til damer samt overall til kvinder, hvilke du kan finde her! F Engel kedeldragter til damer og mænd finder du også her på Jyf.dk. Derudover vil du opleve et stort udvalg af f engel arbejdstrøjer til damer.

F.Engel størrelsesguide

På Jyf.dk finder du, under Kundeservice, størrelsesguide for de forskellige mærker vi forhandler – klik her. Her vil du derfor også finde en størrelsesguide fra F engel, som viser dig, hvor du skal måle dig, for at finde frem til den rigtige størrelse. Det er vigtigt at dit arbejdstøj fra F Engel sidder godt, så du kan nyde den høje kvalitet.

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.