F. Engel arbejdstøj

Udforsk hele det brede sortiment af kvalitetssikret arbejdstøj fra F. Engel. Du vil finde workwear til både mænd og kvinder såsom termodragter, arbejdsbukser, jakker, regntøj og en masse andet erhvervsbeklædning. 

Om F. Engel | Bæredygtighed | 8 forskellige serier

Om F. Engel arbejdstøj - historien bag en innovativ ide

I den amerikanske pionertid blev prærien opbygget med de bare næver og jernvilje, af unge såvel som aldrende mænd. Lange jernbanestrækninger blev lagt ved hjælp af en simpel hammer, kile og bolt, og så var industrialiseringen for alvor skudt i gang. I 20'erne blev de høje bygninger opbygget af flittige mænd, med snoretræk og gode klatreevner - kun de allerhøjest nødvendige redskaber.
Ens for det varierende hårde arbejde var, at beklædningen dengang bestod af 100% denimbomuld, som skulle holde længe og til lidt af hvert. Det var dette der satte tanker i gang hos Carl J. Engel Senior, som var på besøg i USA. Født ud fra hans tanker, lancerede han i 1927 en række arbejdstøj skabt til hårdt krævende arbejde, i slidstærke og holdbare materialer. F. Engel blev etableret.

På dette tidspunkt hed metervaren Bull Denim og blev importeret fra Erwin Mills i USA. Gennem tiden er modellerne blevet forbedret med smarte detaljer, og arbejdstøjet opnået den slidstærke kombination af polyester og bomuld - den kombination der også ses i F. Engel's produkter i dag.

Tøjet tilpasses konstant de krav markedet efterspørger, og Engel sælger det arbejdstøj der er brug for - hvad end det skal være traditionelt, moderne eller arbejdstøj som skal opfylde specifikke certificeringer.
F. Engel leverer arbejdstøj indenfor stort set alle brancher, og det kan ses på deres lange række af specielle tøjserier. Arbejdstøj indenfor industrien, håndværk, bygge & anlæg, offshore og meget mere.

En fritidsinteresse sætter frø til endnu en ide

En af Carl J. Engel Senior's fritidsinteresser var jagt.
Denne passion resulterede i 1985 i, at Engel endnu engang succesfuldt etablerede en tøjvirksomhed. Det eksklusive jagttøj Deerhunter blomstrede.
Ikke blot er Deerhunter et populært jagt- og fritidstøjmærke, men de er også siden 2009 udnævnt som kongelige hofleverandører.

I dag råder det visionære innovative familiefirma ikke blot over F. Engel Workwear og Deerhunter. Tværtimod råder den fjerde generation af F. Engel-familien også over herrebeklædningsdivisionen Sunwill og har egne systuer i Litauen hvor alle deres produkter - på kryds af jagt-, arbejde- og modetøj, bliver fremstillet. 

Ens for alt det familien Engel fremstiller er, at holdbarhed, kvalitet, komfort og - i nyere tid - bæredygtighed er i højsædet.


Bæredygtighed spiller en væsentlig rolle - "et socialt ansvar"

Hos Engel lægges der vægt på gode råvarer og sparringspartnere for deres kunder og forbrugere, og af den grund stiller F. Engel altid større krav til dem selv med hensyn til produktkvalitet, innovation, kvalitet og miljøbevidsthed.

F. Engel ser miljøbevidsthed og bæredygtighed som et socialt ansvar. De tager derfor ansvar for deres produktion, og gør hvad de kan for at justerer deres produkter herefter. De arbejder derfor hele tiden på at udtænke nye måder at gøre tingene på, for at kunne forbedre den globale klimaudfordring.

F. Engel har af netop disse grunde lanceret en produktserie fremstillet af 50% genbrugspolyester.
Til denne serie er der anvendt fibre udvundet af genbrugsmaterialer, herunder plastikflasker. Fibrene er 100% sporbare, hvilke giver garanti for, at deres produkter indeholder den rigtige type fibre og i de rette mængder.

Du vil derfor kunne se mærket REPREVE®. Køber du et produkt med denne certificering, er du derfor garanteret økologiske fibre med U-Trust verifikation, der certificerer krav om genanvendt indhold, så du trygt kan købe produkterne med ekstra god samvittighed.

Bæredygtige certificeringer når du køber F. Engel

Gennemsigtighed
U-trust verificering
The U-Trust verificeringsprogram er en omfattende certificeringsordning med høj grad af gennemsigtighed

Sporbar
Fiberprint Teknologi
FiberPrint-teknologien hjælper kunder med at undgå at blive snydt af falske miljøpåstande. Det er en egenudviklet teknologi, der validerer ægtheden af REPREVE®-produkterne, ved at analysere indholdet og sammensætningen af tekstiler, som støtte til tredjepartscertificeringer

Certificering
Genbrugsindhold
Produkter, der fremstilles af REPREVE®-genbrugsmaterialer, herunder plastflasker, der genbruges efter forbrugerleddet, og produktionsaffald, certificeres af tredjeparter


De 8 serier hos F. Engel

F. Engel består nu af 8 serier. Serierne specificerer sig enkeltvis til forskellige erhverv, så du kan købe det F. Engel workwear, som passer til dine behov. Hvad end du skal have en smart overall til kvinder eller en softshelljakke til dit barn – du finder det hele herunder.

Galaxy

Perfekt pasform og ekstrem slidstyrke
Smart og funktionelt arbejdstøj indenfor industrien og håndværkeren, med fokus på ekstrem slidstyrke, god pasform og et moderne design.
Der findes 3 grene af serien: Galaxy, Galaxy Light og Galaxy Cotton 

X-treme

Smart og funktionelt arbejdstøj med moderne pasform og stretch
Arbejdstøj designet til at give forbrugeren komfort, funktionalitet og et sporty look i hverdagen samt at være brugbart til både arbejdstøj og fritidstøj

Cargo

Strækbart materiale og fokus på synlighed
En serie med fokus på slidstyrke, synlighed og optimal bevægelighed, til dem der arbejder med lager, service eller fragt. Designet til at være yderst bekvemmeligt i både ind- og udstigninger af lastbiler, fysisk bevægelse, siddearbejde el.lign.

Combat

Kollektion med kontraststikninger
Gennemarbejdet pasform til håndværkeren, hvor ergonomi og bevægelighed er i fokus. Ekstra god rummelighed eftersom der er skiftende arbejdsstillinger 

Enterprise

Klassisk kollektion i 8 farvekombinationer
En af de mest sælgende F. Engel kollektioner, med fokus på funktion og pasform. Ingen kompromisser og med tøj i klassisk topkvalitet

Standard

Mix og match på tværs af de andre kollektioner
Standartserie som indeholder mange moderne basic varer som vinterjakker, softshelljakker, fleecejakker, fiberjakker, t-shirts, poloshirts, sweaters og termotøj. Produkterne fås i mange farvekombinationer, så du kan tilpasse farverne til det look du ønsker når du blander med produkter fra andre serier

Safety

Smart arbejdstøj med moderne pasform
Moderne pasform og mulighed for bevægelse. Kollektionen er designet til at kunne mixes med andre af Engel's produkter, for at blive så funktionelt som muligt. En serie der tager højde for forbrugernes sikkerhed, og kan netop af den grund mixes med andre produkter fra andre serier, for at tilpasse de specifikke erhverv bedst.
Der findes 3 grene af serien: Safety, Safety Light og Safety Ladies

Safety+

Beskyttelse til farlige arbejdssituationer
Safty+ er designet til at give forbrugerne den optimale sikkerhed. Serien er bl.a. antistatisk, syreafvisende, varme- og flammehæmmende og beskytter tillige mod svejsergnister og lysbue

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.