F. Engel Galaxy

F. Engel Galaxy

F. Engels Galaxy-serie er perfekt til dig i industribranchen, hvor funktionalitet og bekvemmelighed har haft stort fokus. Serien er skabt ud fra arbejdsanalyser af håndværkere, og du vil kunne mærke, at tøjet er udviklet og testen i samarbejde med fagfolk. Du vil derfor opleve, at der er blevet gået i detaljen med de elementer der er mest brug for, på kryds af de specifikke håndværk.

Serien sætter derfor fokus på ekstrem slidstyrke, god pasform og sikkerhed samt et moderne design.

Om F. Engel Galaxy serien

Galaxy-serien er udviklet til krævende arbejde indenfor industrien og med lækre funktionelle detaljer, som egner sig godt til håndværkere. Arbejdstøjet er udviklet i samarbejde med og testet af fagfolk fra industrien og håndværkerbranchen. Dét er din garanti for kvaliteten! 

Ved at købe tøj fra Galaxy-serien vil du få en lang række fordele, så du kan tilpasse og vælge tøjet der passer perfekt til din profession. Fordele som f.eks. funktionelle lommer - med og uden hængelommer, et slankt snit med god bevægelighed, smarte reflekser og forskellige farvekombinationer. 

Derudover har høj kvalitet også været yderst vigtigt for designerne da det kom til materialevalg. Tøjet er derfor vævet i dobbeltgarner af polyester og bomuld, som sikre optimal bevægelighed og slidstyrke. 

Ved denne serie har Engel Workwear haft fokus på en god slidstyrke og arbejdstøj, der skal kunne holde til de hårdeste erhverv. Desuden skal disse produkter have en god pasform, mens de er genkendelige med deres skjulte lynlåse og knapper. De mest populære produkter fra F. Engel Galaxy er F. Engel Galaxy vinterjakke og F. Engel Galaxy dameoverall. 

Underserier ved F. Engel Galaxy

  • Galaxy Light er en underserie der er produceret i lettere materialer, hvilket gør det ideelt til sommer- eller indearbejde.
  • Galaxy Cotton er produceret i 100% bomuld. Det gør arbejdstøjet mere åndbart, svedabsorberende og blødt mod huden.

F. Engel anvender Cordura® til Galaxy arbejdstøj

Du vil ved langt de fleste produkter fra Galaxy-serien derfor også finde den lille mærkning med CORDURA®. Dette er en stofteknik der bruges i produkter såsom rygsække og militærtøj - altså tøj og produkter, der kræver maksimal slidhæmmende stof. Qua dette, vil du opleve, at dine produkter fra Galaxy-serien er mere modstandsdygtige overfor slid, revner og skrammer.


Se alt fra F. Engel her

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.