Engel arbejdsbukser Engel Arbejdsjakker Engel overalls Engel Kedeldragter Engel Termokedeldragter Engel Arbejdstrøjer Engel arbejdsshorts Engel arbejdsknickers Engel t-shirts Engel Poloshirts Engel arbejdsskjorter Engel arbejdsveste Engel Tilbehør Engel REPREVE® og Recycled Engel arbejdstøj til kvinder Engel Outlet

Engel arbejdstøj


Engel Workwear producerer arbejdstøj til kvalitetsbevidste professionelle håndværkere og i industrien. Engel designer arbejdstøj med funktionalitet i fokus, og hver en detalje og hver en syning er velovervejet for at give kunderne de bedste arbejdsbetingelser.

Engel Workwear gør en stor indsats for at producerer deres arbejdstøj med respekt for miljøet og har for eksempel lavet retursystemet Engel RE:TURN, som er et retursystem for brugt arbejdstøj.

Engel – Arbejdstøj med kvalitet og funktionalitet i højsædet

Leder du efter arbejdstøj, hvor hver en detalje er gennemtænkt for at maksimere funktionalitet, så er Engel arbejdstøj det rigtige valg for dig. Engel Workwear har passion for håndværk – både det håndværk, der ligger i at designe og producere arbejdstøj, men også for deres kunders professioner.

Engels kunder er nemlig håndværkere, industriarbejdere og lagerarbejdere i alle typer brancher. Det er folk, hvis arbejde kræver slidstærkt arbejdstøj, med de rette lommer, bevægelsesfrihed, og hvor sikkerheden skal være i top.

Læs mere om


F. Engel – Organisationen bag Engel Workwear

F. Engel er koncernen bag Engel Workwear. F. Engel blev grundlagt i 1927, hvor grundlæggeren tog en rejse til USA, hvor han opdagede det slidstærke materiale denim. Af det designede han det første par Engel overalls, hvor slidstyrke og funktionalitet var i højsædet. De grundværdier føres i dag videre af 4. generation af Engel familien, hvor deres produkter stadig designes og fremstilles med deres kunders behov i fokus.

F. Engel står i dag bag flere brands så som Sunwill, der er et profiltøj mærke, og Deerhunter, der er et Outdoor mærke.

Alle F. Engels brands bliver drevet med fokus på slutkundens funktionelle behov og sikkerhedsmæssige krav til deres tøj. Men selvfølgelig også med fokus på at produktionen foregår med respekt for miljøet.

Populære kategorier af Engel arbejdstøj

Engel arbejdstøj tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer arbejdstøj, der er designet til at imødekomme behovene hos enhver håndværker og industriarbejder. Deres sortiment inkluderer alt fra slidstærke arbejdsbukser og jakker til termotøj og t-shirts med høj synlighed.

Arbejdsbeklædningen fra Engel er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed samt de mange funktionelle detaljer, der gør det muligt for brugerne at udføre deres job sikkert og effektivt i alle vejrforhold og miljøer. Uanset om du har brug for tøj med ekstra beskyttelse eller en mere letvægts-tilgang, vil du kunne finde den rette type arbejdstøj hos Engel.

Engel arbejdsbukser Engel jakker Engel pilotjakker Engel termojakker Engel overalls Engel termokedeldragter
Engel overalls
Til toppen


Populære serier fra Engel Workwear

Til toppen

Engels designfilosofi

Funktionalitet frem for alt!

Engel designer alt deres arbejdstøj med funktionalitet og pasform for øje. Det vil sige, at de designer arbejdstøj, der er beregnet til at blive brugt. Der er tænkt over at lave de rette lommer, stropper, forstærkninger, lukninger, vandtæthed og alt derimellem, som kommer brugeren til gavn, når arbejdet skal udføres. 

Derudover er pasform helt essentielt for kundens komfort. Det vil sige, at stretch er en stor del af Engels arbejdstøj, da det højner komfortniveauet betydeligt. Tøjets udformning er selvfølgelig også afgørende for komforten.

Certificeringer og sikkerhed er en selvfølgelighed for Engel Workwear. De designer deres arbejdstøj, så kunderne er beviseligt beskyttet. Om det er certificeret Hi Vis, vandtæt eller Oeko-Tex certificeret.

Kvalitetssikring og lang holdbarhed er desuden en af de vigtigste parametre i at lave en mere bæredygtig løsning for arbejdstøj. Jo længere tøjet holder, jo mindre behov har du for at udskifte dit arbejdstøj.

Engels designfilosofi

Engel samarbejder med professionelle

Engel samarbejder med professionelle håndværkere om produktudvikling og -forbedringer for at sikre sig, at deres udvalg af Engel arbejdstøj passer til kravene fra virkelighedens verden. Disse samarbejdspartnere giver feedback og input til produktionen, hvilket resulterer i en endnu bedre oplevelse for alle der bruger Engel arbejdstøj - både nuværende og kommende kunder.

Engel workwear samarbejder med professionelle

Materialer i Engel arbejdstøj

En af de vigtigste faktorer i Engel arbejdstøjs design er brugen af slidstærke materialer. Dette garanterer lang holdbarhed og sikrer, at du kan føle dig tryg og beskyttet på dit arbejde i lang tid fremover. Derudover gennemgår Engels produkter en omfattende testproces for kvalitetssikring før markedsføring, så du altid kan være sikker på et produkt af højeste kvalitet.

Engel producerer f.eks. arbejdstøj af:

  • Bomuld, der er slidstærkt og temperaturregulerende
  • BCI bomuld (bomuld dyrket med social ansvarlighed for øje)
  • Økologisk bomuld
  • Polyester, der giver formfasthed og slidstyrke
  • Recycled polyester af genanvendt plastik
  • Polyamid, der er slidstærkt
  • Elastan, et ekstremt strækbart og formfast, og samtidig åndbart og fugttransporterende
  • Cordura®, der er et ultra slidstærkt materiale, der oftest anvendes til forstærkninger
  • Kevlar®, er kendt for skudsikkert udstyr, men Engel anvender det i noget arbejdstøj til forstærkninger
Engel workwear materialer

Disse materialer bliver anvendt enten alene eller i kombination ud fra de egenskaber, som tøjet skal have. Der er eksempelvis håndværkerfag, der foretrækker 100% bomuld, mens det i andet arbejdstøj er fordelagtigt at have polyamidens slidstyrke og elastanens strækbare egenskaber.

Engel sørger altid for at sammensætte materialerne, så de egner sig bedst muligt til de funktioner, de skal passe til at udføre.


Den rette pasform i Engel arbejdstøj

Engel Workwear gør en stor indsats for at finde den helt rigtige pasform til deres arbejdstøj – og de er gode til det. Den rette pasform kommer både med tøjets udformning, men også de rette materialer på de rette steder. Forstærkninger er for eksempel lavet af kraftigt og slidstærkt materiale, som derfor ikke egner sig til, at en hel beklædningsgenstand skal designes heri.

Derfor er det nødvendigt med stretch paneler på udvalgte steder, mens der kommer forstærkninger på udvalgte steder. Den kombination bidrager til den rette pasform.

Til toppen

En grønnere fremtid med Engel Workwear

Engel arbejdstøj er en ideel løsning til de miljøbevidste håndværkere. Arbejdstøjet er lavet af bæredygtige materialer såsom økologisk bomuld, BCI bomuld, og fremstillingsprocessen kræver mindre vand-og energi-ressourcer end traditionelle metoder. Derudover er Engel arbejdstøj certificeret med GOTS, OEKO-TEX og REACH-certificeringer, som viser deres fokus på at skabe en renere fremtid for både kunder og miljø.


Engel RE:TURN

Engel har udviklet en take-back løsning indenfor arbejdstøj. Den kalder de Engel RE:TURN. Engel har lavet et samarbejde med deres forhandlere – heriblandt Jysk Firmatøj – hvor man kan aflevere sit brugte Engel arbejdstøj.

Så sørger Engel for, at den fyldte RE:TURN kasse bliver afhentet, så tøjet bliver nedbrudt og kan genanvendes til nye tekstiler eller isoleringsmateriale.

> Læs mere om Engel RE:TURN her

Engel Return Til toppen

Engel størrelsesguide

Er du i tvivl om, hvilke størrelser du skal købe? Så kan vi hjælpe dig på vej med Engels størrelsesguide. 

Se størrelsesguiden her.

Produktion af arbejdstøj

F. Engel har deres produktion i Litauen. Her har koncernen 2 fabrikker, der tilsammen har ansat 350 mand. I den litauiske by Utena ligger Engels hovedfabrik. Den kan producere over 10.000 enheder om ugen.  

”Med disse to egne fabrikker er vi sikre på den højeste kvalitetsstandard ligesom vi hurtigt kan levere specialordrer til vores kunder.”

Litauen blev valgt som produktionsland, da det bidrog til fleksible leveringstider. Transporttiden fra Litauen til Haderslev, hvor Engels hovedkontor ligger, er nemlig kun 48 timer. Dermed kan de levere arbejdstøj hurtigt.  

Vi kan trykke logo på dit Engel arbejdstøj

Engel er mange håndværkeres og transportvirksomheders foretrukne mærke af arbejdstøj. Derfor er der selvfølgelig plads til firmaprofilering i form af transfer tryk eller broderi på Engels arbejdstøj.

Vi tilbyder logotryk og broderi på forskellige placeringer på tøjet, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov. Vi kan placere dit logo eller firmanavn på brystet, ryggen, ærmerne eller buksebenene afhængigt af tøjet og dit ønske.

Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkeri og er eksperter på tryk på arbejdstøj. Du kan derfor trygt købe dit firmatøj hos os.

> Læs mere om tryk på arbejdstøj her

Køb trygt Engel arbejdstøj hos Jysk Firmatøj

Engel arbejdstøj er en sikker investering for håndværkere, der søger efter holdbare og praktiske arbejdsbeklædning. Med kvalitetsmaterialer og -design kan brugerne være sikre på at have beskyttelse samt maksimal komfort hele dage. Den brede vifte af stilfuldt design gør det let at vælge et outfit, som ikke kun ser professionelt ud, men også tillader bevægelsesfrihed.

Uanset om man er murer, tømrer eller entreprenør, så giver Engel arbejdstøj muligheden for både funktionalitet og modebevidsthed på jobbet. Slidstyrken af arbejdstøjet vil reducere behovet for hyppige reparationer eller udskiftninger, hvilket i sidste ende sparer penge i budgettet til beklædning.

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot