F. Engel X-treme

F. Engel X-treme

F. Engel er gået helt ud i det X-Treme med deres serie med overalls, shorts og T-shirts af bedste kvalitet i strækbare materialer for optimal komfort. Se udvalget herunder og få lyst til at beholde dit arbejdstøj på i din fritid.

Engel X-treme - Udviklet til og med professionelle håndværkere

Engel X-treme serien er en serie af arbejdstøj, der er udviklet særligt til håndværkere med alle de funktioner, som de kræver - og så er det tilmed designet i et sporty look, så du som håndværker nemt kan gå fra arbejde til fritid uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. 

I en travl hverdag, har du behov for arbejdstøj, du kan regne med! Det kan du med F. Engel X-treme. Her får du masser af optimal bevægelsesfrihed med mekanisk stretch, men samtidig i et design, som du er glad for at gå i. 

Det er simpelthen tøj, du har lyst til at gå i hele dagen!

Det har F. Engel sørget for ved at udvikle arbejdstøjet sammen med professionelle håndværkere, som har testet arbejdstøjet. Det er testet af forskellige professioner - så uanset om du er professionel håndværker eller hobby-håndværker, så får du med F. Engel X-treme arbejdstøj i høj kvalitet. 

Slidstærkt arbejdstøj med lækre detaljer

Arbejdstøj skal kunne holde til at blive arbejdet i. Derfor får du en ekstrem slidstyrke med F. Engel X-treme arbejdstøj. Arbejdsbukserne er lavet i 65% polyester og 35% bomuld med mekanisk stretch. Derudover får du en øget bevægelsesfrihed og holdbarhed pga. panel i indersømmen og på læggen i et ekstra slidstærkt materiale. 

Du får derfor et højt komfortniveau og funktionalitet i særklasse med mange forskellige typer af lommer. 

Funktionelle lommer i F. Engel X-treme arbejdsbukser

F. Engel er et af de helt førende mærker indenfor arbejdstøj og sælger en lang række af forskellige produkter. Hos Jysk Firmatøj er især X-Treme serien fra F. Engel meget populær. Flere produkter fra denne serie er vildt behagelige at have på - især de strækbare bukser og shorts, der giver dig mere bevægelsesfrihed.

Engel X-treme arbejdstøj er kendt for den fremragende strækbarhed og dets sporty og slim design. Arbejdsbukserne i denne serie giver dig også mulighed for påsætning af hængelommer med et smart klik-system. 

Hvad er de vigtigste ting for en håndværker at have på sig? Sin telefon og sit værktøj! Det har F. Engel selvfølgelig tænkt over, da de udviklede X-treme arbejdsbukser. Her får du:

  • Integreret en telefonlomme på højre lår
  • Speciel telefonlomme i venstre lårlomme med plads til en Iphone med håndværker cover
  • Forstærket tommestoklommen og givet den et facelift med et bånd, hvor du kan hænge alt fra skruetrækker til skruenøgle og diverse knibtænger
  • Et lille knaphul til at fastspænde en værktøjsknap, hvor knappen fungerer som knivholder

X-treme stretch med mekanisk stretch

Når du vælger arbejdstøj fra X-treme serien, får du tøj i mekanisk stretch. Det er en særlig væveteknik, som giver tekstilet en enorm elasticitet og holdbarhed. Tøj med mekanisk stretch kan vaskes ved 60 grader, og du undgår helt de små elastiksprængninger, som ofte ses i andre tekstiler. 


Se alt fra F. Engel her

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.