Polo t-shirts

Her på siden finder du et stort udvalg af polo t-shirts til mænd, kvinder og børn. Vælg imellem flotte polo t-shirts til mænd, kvinder og børn fra mærker, som Kansas, Carhartt, Fristads, Acode og mange andre!

Se også: Poloshirts til mænd | Langærmede poloshirts | Få tryk på din polo t-shirt

Polo t-shirts af kraftig kvalitet

En polo t-shirt er en klassiker inden for professionel beklædning, men er faktisk både populær til arbejde og fritid. Når du ifører dig en polo t-shirt fremstår du velklædt og elegant – og når du vælger en polo fra de anerkendte mærker inden for arbejdstøj, får du også en række funktionelle egenskaber ovenikøbet.

Robust design med masser af stretch, svedtransporterende egenskaber, refleksdetaljer og UV-beskyttelse er nogle de egenskaber, du støder på, når du scroller igennem vores udvalg fra Carhatt, Fristads, Kansas mm. Hos Jysk Firmatøj finder du et bredt udvalg af polotrøjer i alt fra velkendte til nytænkte designs!

Brug din polo t-shirt i fritiden eller på arbejdspladsen!

Polo t-shirts

Klassiske polo t-shirts
Den klassiske polo t-shirt har et ensfarvet design med krave og 3 knapper. Denne type polo passer til ethvert outfit på arbejdet eller privaten. Vælg mellem alt fra sort, grå og hvide polo t-shirts til farverige varianter.

Sporty polo t-shirts
Du finder også polo t-shirts i sporty designs i blandt vores udvalg. Sporty polo t-shirts udfordre klassikeren med spændende designs med flere farver, slids i siderne og eksempelvis hurtigtørrende egenskaber.

Polo t-shirts med lomme
Oprindeligt blev poloen designet til tennis- og golfspillere – men har sidenhen fået en designmæssig og funktionel opgradering. En polo t-shirt med lomme giver ekstra opbevaringsplads til eksempelvis kuglepennen eller mobilen.

Polo t-shirts med tryk
Den lang- eller kortærmede polotrøje er perfekt til logotryk eller brodering, da der er masser af plads. Flere af vores kunder for broderet eller trykt deres logo på kraven på nakken eller foran for et enkelt og elegant resultat.

Få logotryk på din polo t-shirt

Polo t-shirts til mænd

De fleste af vores herre polo t-shirts kommer i størrelser fra xs-4 xl og passer de fleste. Vi har mange varianter – lige fra afslappede og løstsiddende til de kropsnære polo t-shirts- fællesnævneren for vores udvalg er den slidstærke kvalitet, premium materialer og funktionelle egenskaber, der både er praktisk i hverdagen og på arbejdet. 

Polo t-shirts til damer

Polo t-shirts til kvinder kommer i klassiske og moderne designs med almindelig hals eller elegant V-udskæring. Dame poloshirts har en figursyet pasform, der følger kvindekroppen uden at gå på kompromis med bevægeligheden og komforten. På Jysk Firmatøj finder du også et stort sortiment af unisex-modeller, der er designet til at passe både mænd og kvinder. 

Polo t-shirts til børn

Junior polo t-shirts har ofte et alsidigt design, der både passer piger og drenge. Skal dine børn klædes godt på og have de samme designmæssige og praktiske egenskaber, som mor og/eller far, kan du med fordel kigge på vores beskedne udvalg af polo t-shirts til børn.  

Shop polo t-shirts hos Jysk Firmatøj

Med Jysk Firmatøj får du et univers med alt samlet på ét sted – du finder alt fra polo t-shirts og andre trøjer til bukser, sko og tilbehør. Vi stræber os efter at kunne tilbyde tøj til alle brancher og opdaterer løbende vores sortiment. Følg med i vores univers på de sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være på forkant med vores spændende kampagner og tilbud.

Få svar på dine spørgsmål og kontakt os her


Få ekstra billige polo t-shirts

Polotrøjen kommer i mange varianter og hos Jysk Firmatøj, finder du både polo t-shirts og langærmede varianter. Hvis du er på udkig efter billige polo t-shirts, kan du med fordel holde øje med outletten, som vi løbende opdaterer med nye tilbud. I outletten kan du shoppe tøj fra mærker, som Mascot, Snickers, ID Identify og mange andre til ekstra skarpe priser. 


Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot