Poloshirts til mænd

Her finder du vores udvalg af poloshirts til mænd i alle tænkelige nuancer og farver. Vælg mellem herre poloshirts fra ID Identify, Mascot, Carhartt, Kansas og mange andre!

Se også: Polo t-shirts | Få tryk på din polo | Langærmede poloshirts

Flotte og funktionelle poloshirts til mænd

En poloshirt er en trøje, der enten kan bruges alene eller som det inderste lag. Mænd bærer poloshirts året rundt verden over – og med god grund: Poloer kommer både med lange og korte ærmer og er designet med praktiske egenskaber, der sørger for en optimal åndbarhed og bevægelsesfrihed.

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af poloshirts til arbejde, sport og fritid. Du er havnet på kategorien med poloshirts til mænd fra ID Identify, Mascot, Carhartr, Kansas og mange andre!

Poloshirts til mænd

De bedste poloshirts til mænd

Vores sortiment af poloshirts er lavet af blødt bomuld, slidstærkt polyester eller en bomuld/polyester-blanding. I nogle tilfælde er der tilføjet elestan for en kropsnær pasform med masser af bevægelsesfrihed, hvilket er en fordel for mænd, der er fysisk aktive.

En poloshirt af polyester er ideel til høje temperaturer, da den har fordelagtige fugt- og svedtransporterende egenskaber. Vælger du en poloshirt af bomuld, får du en blød og behagelig trøje, der holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren.

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af:
  •  Polo T-shirts 
  •  Langærmede poloshirts

Fede poloer til mænd

Er du ensfarvede poloer? Eller varianter i flotte farver eller farverige detaljer? Polotrøjen kommer i mange forskellige designs og kan give et professionelt eller afslappet look. Hos os finder du alt fra diskrete til iøjnefaldende poloshirts til mænd, så du kan finde lige præcis den, der falder i din smag.

Poloshirt til mænd med lomme
Øg dine opbevaringsmuligheder og vælg en herre poloshirt med brystlomme. På den måde kan du nemt have mobilen eller småting med på farten.

Poloer med refleksdetaljer
Arbejder du i trafikken, på en byggeplads, i lufthavnen eller et andet sted, hvor det er en fordel at blive set, kan du øge din sikkerhed ved at anskaffe en poloshirt med refleksdetaljer.

Poloshirts med stretch
Arbejdstøjmærkerne er kendt for at tænke praktisk i designprocessen. Gå efter poloshirts til mænd med 4-vejs stretch for at få den bedst mulige bevægelsesfrihed.

Herre poloshirts med tryk
Vi er eksperter inden for logotryk og brodering på alt fra tøj til tilbehør til virksomheder, hold og private – og trykker også gerne din poloshirt!

Læs mere om logotryk her

Poloshirts til mænd på tilbud

Er du i gang med at udvide garderoben og er i den forbindelse på jagt efter poloshirts på tilbud? Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores outlet, som løbende bliver opdateret med kampagner og skarpe tilbud på tøj, sko og tilbehør fra alle vores mærker.

Gå til outlet

Køb herre poloshirts hos Jysk Firmatøj

Vi står til at svare på dine spørgsmål eller rådgive dig, så vi i fællesskab kan finde den rette herre poloshirt til dig. Vi har mange års erfaring med beklædning og firmaprofilering – og ønsker at dele vores ekspertise med dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os eller besøge os i en af vores showrooms, som ligger spredt over hele landet. 

Kontakt os her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.