ID Identity

ID Identity tøj


Oplev det brede sortiment af høj kvalitets beklædning fra ID Identity til både mænd og kvinder. Du finder bl.a. profilbeklædning såsom t-shirts, skjorter, poloshirts og bukser, men også et stort udvalg af lækkert og smart sportstøj.

Bagom ID Identity | Bæredygtighed og produktion | ID Identity hos Jyf.dk

Bagom ID Identity - En vestjysk virksomhed

ID Identity company blev skabt i den vestjyske by Holstebro, hvor virksomheden faktisk stadig har hovedkvarter den dag i dag. Dengang gik virksomheden under navnet Rex og Holm, men som virksomheden voksede, skiftede den navn til ID Identity. I dag bærer mange professionelle mænd og kvinder ID´s tøj både som fritidstøj, profilbeklædning og arbejdstøj.

I dag er ID Identity dk et af Europas førende producenter af Corporate Wear - altså tøj, der egner sig godt til professionelle sammenhænge og kontorarbejde. De stræber mod at levere Corporate Wear, hvor funktionalitet, design og kvalitet er blandt branchens bedste. ID fokuserer på at skabe Corporate Wear med et stilfuldt, tidløst og langtidsholdbart design, der ikke går af mode. ID´s styles kan modstå tidens trends, og du vil derfor finde ikoniske klassikere, der har designrødder mere end 26 år tilbage i tiden.

I vores store sortiment af online design tøj fra ID, finder du bl.a. et væld af kvalitets t-shirts, bluser, hættetrøjer, softshell jakker, skjorter, arbejdstrøjer og veste. Du vil finde hver style i mange farver, så du er sikker på, at finde en du kan lide. Tøjet er kendt for dets høje kvalitet, unikke holdbarhed og gode komfort.


Bæredygtighed og DNA

ID Identity har lige siden deres grundlæggelse været klar over, at de ville tage ansvar for deres indflydelse på andre mennesker og ikke mindst på miljøet. Derfor forsøger de at beskrive deres DNA med tre simple ord: Use, Care og Unite. 


Use

ID´s produkter er designet med henblik på funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Du kan derfor være sikker på, at produkterne er lavet af lækre, slidstærke og ikke mindst komfortable materialer, så du kan få god glæde af produkterne gennem mange år.


Care

Produkterne er fremstillet af holdbare materialer for at forlænge produktets levetid og dermed skåne miljøet mest muligt.


Unite

Der er fokus på at skabe produkter, der understreger en fælles identitet, forener mennesker og skaber samt vedligeholder fællesskaber. Tøj kan nemlig mere end blot beskytte kroppen - det kan forene og skabe en fælles identitet - fx i virksomheder, hvor der med firmatøj skabes en ensartet profil.


EU-blomsten

ID præsenterer PRO Wear CARE tekstil-serien, der er certificeret med den kendte EU-blomst. Dette europæiske miljømærke fortæller dig, at der under produktionen af tøjet er taget særligt hensyn til miljøet. Blandt andet genanvendes plastflasker og bruges til recycled polyester, hvorved plastikken får en ny funktion, efter at være blevet smidt ud som affald. Hos ID Identity er de kritiske overfor, hvilke leverandører de samarbejder med, og de vælger derfor kun godkendte og auditerede leverandører, der opfylder EU´s kriterier samt følger ID´s principper.


ID Identity sortiment hos Jyf.dk

Hos Jysk Firmatøj har vi et bredt udsnit af ID Identitys mange modeller, og vi har samlet dem i forskellige kategorier alt efter funktionen af tøjet. Noget af tøjet egner sig nemlig bedst til hverdag og kontorarbejde, hvor andet tøj kan kategoriseres som sportstøj eller overtøj.

Profiltøj

Her hos Jyf.dk finder du et stort udvalg af ID´s populære t-shirts. En t-shirt er ikke bare en t-shirt. Du finder nemlig et hav af forskellige farver, kvaliteter og modeller, så du er sikker på at finde den helt rigtige Id t-shirt til dig. Du finder bl.a. flere design trøjer fra ID game kollektionen samt populære t-shirt modeller som 0501 og 510. Du kan se de mange Id Identity t-shirts her, hvor du kan få et overblik over de mange modeller og forskellige farvekombinationer!. Hos jyf.dk finder du et bredt kvalitetsudvalg samt produkter i høje som lave prisniveauer. Vi tilbyder ligeledes andet profiltøj som sweatshirts, poloshirts, bukser samt skjorter.

Sportstøj

Udover et stort udvalg af ID profiltøj tilbyder vi ligeledes et bredt sortiment af ID´s populære sportstøj. Du vil både finde sportstøj fra ID Identity men også et stort udvalg fra ID´s undermærke Geyser. Sportstøjet er fremstillet i blødt, let, åndbart og svedtransporterende materiale, så det er behageligt at have på, når du motionerer og dyrker hård fysisk aktivitet. 
Uanset om du er på udkig efter en kortærmet træningst-shirt, et par løbestrømper, varme hættetrøjer eller løbebukser kan du finde det blandt sortimentet af ID Identity og Geyser sportstøj

Overtøj

ID´s store udvalg af overtøj er både velegnet til professionelt arbejde eller fritid. Alt overtøjet er fremstillet med stilrene og præsentable designs samt yderst funktionelle og praktiske funktioner for at få den bedste oplevelse. Hos ID har man kælet for hver enkel detalje, og deres overtøj er derfor ofte udstyret med tapede sømme, kvalitetslynlåse og er fremstillet i stærkt materiale. Vi tilbyder ID jakker, softshell jakker, veste samt funktions- og skaljakker.


Logotryk på dit ID tøj

Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi både logotryk på tøj samt broderi, så du kan få leveret dit tøj med logo på. ID´s tøj er særligt velegnet som profiltøj eller arbejdstøj med logo, hvis du ønsker at øge signalværdien for dit firma og styrke din virksomhedsprofil. Du kan derfor designe din egen t-shirt eller designe din egen hoodie med logo eller tekst, når du handler hos jyf.dk. Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for logotryk og broderi, kan du læse mere på vores side for logotryk, hvor du også kan komme i kontakt med vores dygtige personale i trykkeriet, der har gode erfaringer med skræddersyede løsninger!

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.