T-shirts


En t-shirt er fast inventar i langt de fleste garderober, og det er der en god grund til – en t-shirt er nemlig en super alsidig trøje, der kan bruges til et vælde af forskellige aktiviteter og situationer. 

Basic t-shirts til mænd og kvinder | Kortærmet trøje | Langærmet trøje | T-shirts med logo 

Basic t-shirts til mænd og kvinder

En klassisk ensfarvet t-shirt er nok den trøje, som har flest anvendelsesmuligheder, og som du oftest får brug for. Derfor er det rart at have et udvalg af lækre, holdbare og flotte t-shirts i skabet, som du kan hive frem - både som et varmt lag under en skjorte eller anden trøje såvel som alene. 

Her på siden har vi et stort udvalg af t-shirts i både herremodeller, damemodeller og sågar også t-shirts til børn, så hele familien kan blive klædt godt på. Du kan vælge bestemte filtre i menuen øverst til venstre på siden, så du fx kun ser vores børnemodeller eller kvindemodeller, og på den måde hurtigt finde den trøje, som du leder efter. Kortærmet trøje

En t-shirt forbindes ofte med en kortærmet trøje, og langt størstedelen af trøjerne her på siden er da også t-shirts med korte ærmer, der ender ca. midt på overarmen. Denne form for t-shirt er perfekt til det danske sommervejr, hvor det er behageligt at bruge tiden udendørs og lufte armene.  

Alle de forskellige mærker, som du finder her på siden, har god erfaring med at fremstille slidstærke og behagelige t-shirts, der samtidig er elegante og klassiske i designet, og som derfor ikke sådan går af mode. Derudover kan du også få økologiske t-shirts, der er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Dette er fx ID økologisk t-shirt, der er certificeret efter den strengeste standard, hvor der under produktionen bliver taget ekstra hensyn til miljøet. Du kan få t-shirten i 7 forskellige farver i i et bredt udvalg af størrelser, så du kan finde den trøje, der bedst opfylder dine behov og ønsker. T-shirt med raglanærmer

Flere af trøjerne her på siden er designet med et moderne og elegant snit, hvor ærmerne er lavet som raglanærmer. Dette betyder blandt andet, at trøjen har et godt fit over skuldrene, så du har fuld bevægelsesfrihed og uden problemer kan rotere din skulder.  

You Classic T-shirt Raglan er en flot t-shirt med behagelig pasform, der har raglanærmer i forskellige farver. Syningen på raglanærmerne går skråt fra armhulen til halsåbningen, og syningen markerer skellet mellem ærme og krop. Denne t-shirt fås i forskellige fede farvekombinationer mellem lys grå, mørk grå og sort. Langærmet trøje

I menuen øverst til venstre kan du klikke på “T-shirts med lange ærmer”, og så vil du se en underkategori med hele vores udvalg af langærmede t-shirts. Disse trøjer finder du i forskellige tykkelser, farver og modeller, men fælles er, at de er stærke i kvaliteten og bløde i materialet. En langærmet trøje kan du bruge under en anden trøje som en varm og isolerende undertrøje, men du kan også bære trøjen alene, hvis det passer til temperaturen i det miljø, du befinder dig i. 

Kraven og halsåbningen på trøjerne kan variere en hel del, for du kan både få langærmede trøjer med rund halsåbning, v-hals og rullekrave eller turtleneck. Nedenunder kan du læse mere om de forskellige typer af halsåbning. Hvilken hals skal jeg vælge?

Halsåbningen på en t-shirt kan være stor, lille, høj og dyb, og så kan den have forskellige former. Den type halsåbning, der har den mindste diameter, er trøjer med rullekrave, som du måske kender som turtleneck. Dette er en tætsiddende hals, der omslutter halsen et godt stykke op mod kæben, og som derfor ikke tillader vind at køle halsen ned.  

Den halsåbning, der er den mest brugte, er den runde hals, sidder tæt omkring halsen. En o-hals vil typisk få dine skuldre til at syne brede og stærke, fordi halsudskæringen medfører, at trøjen dækker mere af din overkrop. I modsætning til den runde hals vil en v-hals få din hals og overkrop til at fremstå længere og mere slank, da den dybe udskæring foran på trøjen virker som en forlængelse af halsen.  

Der kan være forskel på kvinde og herremodellerne, da kvindemodeller oftest har en lidt større halsåbning end herremodeller. Hvis du som kvinde gerne vil have en mindre halsåbning, kan du dog uden problemer vælge én af de mange unisexmodeller, som passer godt til både kvinder og mænd. Hvis du er på jagt efter t-shirts til en større gruppe – fx et hold, en klasse eller en virksomhed, har du mulighed for at få logotryk eller broderi på trøjerne. Vores dygtige personale har erfaring med logotryk på diverse forskellige produkter, og sammen kan vi finde frem til den rigtige løsning til dig. På t-shirts er der god plads til logotryk – det kan fx være på ryggen, på lænden, i nakken, på brystet eller et helt andet sted. Du kan læse mere om muligheden for logotryk og broderi herKøb dine t-shirts og trøjer hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde de bedste t-shirts til skarpe priser, så du kan blive godt klædt på, uanset om du er på jagt efter tøj til arbejde, fritid eller hverdagens brug. Vi har foruden t-shirts et stort udvalg af sweatshirts, bukser, strikketøjer, jakker og meget mere.  

Hvis du har brug for ekstra vejledning i valget af arbejdstøj, står vores personale altid klar til at hjælpe eller svare på dine spørgsmål - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.