T-shirts til mænd

Denne kategori indeholder et stort sortiment af kort- og langærmede t-shirts til mænd fra populære mærker, som Carhartt, ID Identify, Kansas og Mascot.

Alle t-shirts | T-shirts med korte ærmer | Langærmede t-shirts | T-shirts med print | Bliv set med Hi-Vis t-shirts

Herre t-shirts til arbejde og fritid

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort t-shirt univers til mænd, der kan bruges til alle dagens aktiviteter. Vores t-shirts er produceret af arbejdstøjmærkerne, der udelukkende laver tøj af kvalitets materialer, hvilket gør vores udvalge ekstra slidstærke og funktionelle.

Du finder en god blanding af klassiske t-shirts med korte ærmer og langærmede udgaver til mænd, der kan bruges året rundt. Vælg imellem alt fra t-shirts i en neutral og stilren hvid, sort eller grå til moderne t-shirts i fede farver.


T-shirts til mænd

T-shirts til mænd med korte ærmer

Når dine tanker går på t-shirts, tænker du sikkert på den kortærmede udgave, som bæres af alle aldersgrupper, køn og kulturer i verden. Den klassiske t-shirt til mænd kan bruges som undertrøje, bæres alene eller bruges som mellemlag. Du finder en blanding af lang- og kortærmede t-shirt i denne kategori, men du kan også besøge kategorien, der kun er dedikeret til klassiske kortærmede t-shirts:

Gå til t-shirts med korte ærmer

Langærmede t-shirts til mænd

En t-shirt med lange ærmer er en afslappet og aldrig trøje, som både mænd og kvinder bruger verden over til alt fra arbejde til afslapning. En herre t-shirt med en løs pasform giver et afslappet og behageligt look. Imens t-shirts med en tætsiddende pasform kan give et sporty eller professionelt udseende. Hos os finder du et stort udvalg af trøjer med lange ærmer!

Gå til langærmede t-shirts


Fede t-shirts til mænd
Arbejdstøjmærkerne følger med tidens trends og byder på herre t-shirts i fede designs og flotte farver. Du finder herre t-shirts i alt fra neutrale til iøjnefaldende farver med eller uden smarte detaljer, som alt fra print til reflekseffekter og UV-beskyttelse. Vores udvalg forener design med funktionalitet, hvilket resulterer i behagelige, praktiske og pæne t-shirts.

Tjek også t-shirts med print

T-shirts til mænd med tryk
Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkeri og tilbyder både logotryk og brodering på t-shirts til mænd – ja faktisk på det meste tøj og tilbehør, du finder her på siden. T-shirten er fantastisk til logotryk, da der mange placeringsmuligheder. Uanset om du repræsenterer en virksomhed, privatperson eller forening kan du få logotryk på dit tøj hos os!

Læs alt om logotryk her

Billige t-shirts til mænd

Find masser af billige t-shirts til mænd i vores outlet, som løbende bliver opdateret med spændende kampagner og aktuelle tilbud. Du finder ofte et mix af almindelige og langærmede t-shirts på tilbud. Du kan med fordel holde øje med outletten eller skrive dig op til vores nyhedsbrev for altid at være på forkant med tilbud, kampagner og nedsatte vare.

Besøg outletten

Køb de bedste t-shirts til mænd hos Jysk Firmatøj

Når du vælger t-shirts fra arbejdstøjmærkerne, får du en åndbar og/eller svedtransporterende trøje, der giver dig god komfort igennem hele dagen. Vælg imellem t-shirts i blød bomuld, slidstærk polyester eller en blanding alt efter din præference.

Hos os kan du shoppe en god blanding af bestsellers- og nyheder fra de mest populære mærker. I kategorien med t-shirts til mænd, finder du varianter fra Carhartt, F. Engel, Snickers, Fristads, Id Identify og mange andre.

Få svar på dine spørgsmål eller kontakt os her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.