Slidstærke t-shirts til alle

Gå på opdagelse i kategorien med de bedste t-shirts til arbejde og fritid fra premium mærker, som: Carhartt, F. Engel, Id Identify og Kansas. Vælg imellem et stort sortiment af neutrale og farverige t-shirts i forskellige pasformer og snit.

Se også: Få logo på din t-shirt | | T-shirts til mænd | T-shirts til damer | Øg synligheden med Hi-vis t-shirts | T-shirts til børn

De bedste t-shirts til mænd, kvinder og børn

En klassisk t-shirt er en af de trøjer med flest anvendelsesmuligheder-Derfor er det rart at have et udvalg af lækre og holdbare t-shirts i skabet, som du kan hive frem og bruge alene eller som et varmt underlag. Hos Jysk Firmatøj kan du vælge imellem flotte og fede t-shirts, der kan bruges til alt fra arbejde til fritid.

Her på siden har vi et stort udvalg af t-shirts i både herremodeller og damemodeller – vi har sågar også t-shirts til børn, så hele familien kan blive klædt godt på. Du kan sortere i udvalget ved at vælge filtre i menuen øverst til venstre og på den måde hurtigt finde den t-shirt, som du leder efter. Vælg imellem højkvalitets t-shirts fra alle de kendte mærker som, Carhartt, F Engel, Id Identify, Kansas og mange flere!

Mascot t-shirt

Slidstærke t-shirts, der holder til at blive brugt

En t-shirt forbindes ofte med en kortærmet trøje, der ender midt på overarmen. Denne form for t-shirt er perfekt til det danske sommervejr, hvor det er behageligt at bruge tiden udendørs og lufte armene. Alle mærkerne i vores shop fremstiller slidstærke og behagelige t-shirts, der samtidig er elegante og klassiske i designet, som aldrig går af mode.

Her på siden finder du et stort udvalg af:
T-shirts med korte ærmer
Langærmede t-shirts

Derfor skal du vælge en t-shirt fra arbejdstøjmærkerne

En t-shirt er en alsidig trøje, der ses i private hjem, på arbejdspladser og til sportsaktiviteter verden over. Rigtig mange mærker byder på smarte t-shirt kollektioner - både mode- og arbejdstøjmærkerne. Så hvor ligger forskellen egentlig?

T-shirts til arbejdsbrug er lavet af ekstra slidstærke materialer med robuste syninger, der holder til megen fysisk aktivitet. Derudover er der i nogle modeller tilføjet ekstra funktionelle egenskaber, som refleksdetaljer og UV-beskyttelse, der øger din sikkerhed. 

De t-shirts du finder i denne kategori er designet af mærkerne, der fremstiller arbejdstøj. Det betyder, at kvaliteten og holdbarheden er bemærkelsesværdig høj. Du kan stadig bruge t-shirtsene til arbejde og fritid – du bestemmer helt selv!

Gå til kategorien med:
  •  T-shirts til mænd
  •  T-shirts til damer
  •  T-shirts til børn


T-shirts af bomuld, polyester eller en blanding?
Hvis du vælger en t-shirt af 100 % bomuld, får du en smørblød, åndbar trøje, som tåler vask ved høje temperaturer. Polyester t-shirts er utroligt slidstærke, krøller ikke og tørrer hurtigt – polyester ses ofte i sportstøj, da det afleder sved og holder kroppen tør.

Størstedelen af vores sortiment af arbejds t-shirts er fremstillet af en bomuld/polyester-blanding, der forener alle fordelene og går op i en højere enhed. Men du finder selvfølgelig også t-shirts, der enten består af 100 % bomuld eller polyester.

Bæredygtige og økologiske t-shirts 
Hvis du er på udkig efter bæredygtige t-shirts, skal du gå efter varianter, der er certificerede med Oeko-Tex standard 100. På den måde kan du nemlig være sikker på, at t-shirten er fremstillet på forsvarlig vis uden kemiske stoffer, hvilket både skåner miljøet og dig.

Vi byder også på et sortiment af økologiske t-shirts fra blandt andet Snickers, ID Identify og F Engel. Økologisk bomuld er dyrket på jord med ekstra høje krav, der gavner både bønnerne og miljøet, hvilket resulterer i ekstra miljøvenlige t-shirts.

De bedste t-shirts fra højkvalitets mærker

Carhartt t-shirts
Fra Carhartt finder du et udvalg af løstsiddende t-shirts med fede egenskaber, der gør dem perfekte til eksempelvis håndværkeren. Mange af Carhartt t-shirtsene er af ekstra slidstærk kvalitet og har fugttransporterende egenskaber, hvilket gør dem til den perfekte arbejdstrøje.

F Engel t-shirts
F Engel byder bade på t-shirts til mænd og kvinder i en løs eller figursyet pasform. Stretch, High visibility stof og svedabsorberende egenskaber, Engel har mange funktionelle t-shirts. Vælg mellem ensfarvede eller flerfarvede t-shirts i et sporty look.

Id t-shirts
ID Identify designer basic t-shirts af holdbare og åndbare materiale, der føles let på huden. Mærket byder både på pænt profiltøj og højkvalitets arbejdstøj, der aldrig går af mode. Hvis du er på udkig efter økologiske t-shirts, kan du med fordel tjekke ID’s sortiment.

Kansas t-shirts
Fra Kansas har vi mange moderne t-shirts, der både kan bruges til arbejde og fritid. Du finder alt fra klassiske til sporty t-shirts med funktionelle egenskaber, som eksempelvis fluorescerende stof og UV-beskyttelse, der øger synligheden og beskytter dig.

Hvilken halsudskæring skal jeg vælge?

snickers t-shirt

Halsåbningen på en t-shirt kan være stor, lille, høj og dyb, og så kan den have forskellige former. Den type halsåbning med den mindste diameter er t-shirts med rullekrave, der omslutter halsen et godt stykke op mod kæben, og som derfor ikke tillader vind at køle halsen ned.

Den klassiske halsåbning er den runde hals, der sidder tæt omkring halsen. En o-hals vil typisk få dine skuldre til at syne brede og stærke, fordi halsudskæringen medfører, at trøjen dækker mere af din overkrop. 

I modsætning til den runde hals, vil en v-hals få din hals og overkrop til at fremstå længere og mere slank, da den dybe udskæring foran på trøjen virker som en forlængelse af halsen.

Der kan være forskel på kvinde og herremodellerne, da kvindemodeller oftest har en lidt større halsåbning end herremodeller. Hvis du som kvinde gerne vil have en mindre halsåbning, kan du dog uden problemer vælge én af de mange unisexmodeller, som passer godt til alle.

Logotryk på t-shirts

Hvis du er på jagt efter t-shirts til en større gruppe – fx en virksomhed, et hold eller en klasse – eller skal bruge reklame t-shirts, hjælper vi dig også med tryk på t-shirts. Faktisk kan vi på lave logotryk på det meste af det tøj og tilbehør, du finder her på sitet.

Vi har mange års erfaring med at trykke eller brodere logo på tøj og tilbehør – og sammen kan vi finde frem til den rigtige løsning til dig. På t-shirts er der masser af plads til logotryk – det kan for eksempel være på ryggen, lænden, brystet, nakken eller et helt andet sted.

Bestil t-shirts med tryk til hurtig levering

Billige t-shirts til alle

Hvis du er på udkig efter billige t-shirts, kan du med fordel tjekke vores outlet kategori, om løbende bliver opdateret med spændende kampagner og tilbud. Udvalget i outletten er som regel restvarer af begrænset antal til ekstra skarpe priser - det gælder derfor om at være hurtig, hvis du ser noget, du godt kunne tænke dig i din garderobe. For at blive en af de første til at høre om vores spændende nyheder og tilbud, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev nederst på siden.

Gør en god handel i outletten

Køb din næste t-shirt hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde de bedste t-shirts til skarpe priser, så du kan blive godt klædt på, uanset om du er på jagt efter tøj til arbejde, fritid eller hverdagsbrug. Vi har foruden t-shirts også et stort udvalg af sweatshirts, bukser, strikketøjer, jakker og meget mere.

Hvis du har brug for ekstra vejledning i valget af arbejdstøj, står vores personale altid klar til at hjælpe. Vi har specialiseret os inden for slidstærkt tøj til arbejde, fritid, sport og outdoor og ønsker sat dele vores viden med dig!

Kom i kontakt med os her

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot