Carhartt Outlet

Carhartt jakker, bukser og tilbehør


Carhartt workwear-produkterne er især kendt for deres førsteklasses materiale, robuste konstruktion, komfortable pasform og detaljer såsom tredobbelte hovedsømme og meget praktiske og funktionelle lommer. Produkterne holder i virkelig lang tid og er velegnede som arbejdstøj i mange industrier og brancher, men også til outdoor-entusiaster. 

Historien om Hamilton Carhartt | Carhartt arbejdstøj | Brug Carhartt tøj i hverdagen | Tilbehør og tasker fra Carhartt 

Historien om Hamilton Carhartt

Carhartt er et firma, der har rigtig mange års erfaring med tøj, arbejdstøj og andet udstyr. Allerede i 1889 - altså for mere end 130 år siden – begyndte Hamilton Carhartt sammen med 5 andre ansatte at fremstille overalls i denim-stof, og lige siden da har forretningen udviklet sig til også at omfatte uniformer til militæret, arbejdstøj til et væld af forskellige brancher samt stilet hverdagstøj, der blev populært blandt europæere.  

Carhartt sælger i dag deres arbejdstøj og andet udstyr i både Europa, Asien og USA, og det robuste og smarte tøj er populært både som arbejdstøj og tjekket hverdagstøj, der understreger en afslappet stil. Carhartt WIP er forkortelsen for Carhartt Work In Progress, som er navnet på den gren af Carhartt produkter, som henvender sig til den stilbevidste person på jagt efter skønt tøj. Carhartt WIP blev etableret i ’89 som en gentænkning af noget af det ikoniske Carhartt arbejdstøj, som fokuserede mere på design og stil fremfor funktionaliteten i arbejdstøj. 


Carhartt arbejdstøj - bukser, jakker mm.

Det område, der fra starten har været specialet hos Carhartt er altså arbejdstøj, og på dette felt har de altid været utroligt dygtige til at kombinere funktionalitet med komfort og lækkert design.  

Carhartt fremstiller både arbejdstøj til overkroppen og til benene, og deres beklædning kan bæres i flere lag, så du kan fjerne og tilføje lag alt efter temperatur og behov. Til de varme sommermåneder kan du vælge Carhartt arbejdsshorts med praktiske lommer til opbevaring af alt dit værktøj.  

Carhartt bukser

Årets andre måneder kan appellere mere til brugen af lange bukser, og til det formål har Carhartt flere forskellige modeller af bukser. Dette omfatter håndværkerbukser med strech og hængelommer såvel som mere enkle jeans i slidstærkt materiale, der kan holde til lang tids brug. Du kan også få bukser til jagt, der har et særligt camouflage-mønster, nemlig Carhartt Buckfield Jagtbukser. 

Når du skal vælge en arbejdsjakke, kan der være flere forskellige typer, der bedst passer til dig og dit erhverv. Af Carhartt arbejdsjakker kan du her på siden finde den moderne regnjakke Carhartt Force jakke, der både er vind- og vandtæt. Denne skaljakke kan du med fordel bære over en vest, sweatshirt eller flecce, som giver varme med sin isolerende effekt. Et andet valg er vinterjakken Carhartt Gilliam Jakke, som faktisk virker meget let og tynd af en vinterjakke at være. Dette skyldes, at jakken er isoleret med letvægts-polyesterfor og at yderlaget er fremstillet af det stærke Cordura.  

Under din jakke skal du selvfølgelig have én eller flere trøjer, og her har Carhartt mange forskellige muligheder lige fra smarte t-shirts til tykke og bløde sweatshirts eller hoodies. Du kan også få en Carhartt vest til arbejde, som har funktionelle detaljer som fx rummelige lommer og forlænget ryg. 


Brug Carhartt tøj i hverdagen

Foruden at være dygtige til at fremstille stærkt og praktisk arbejdstøj, har Carhartt også haft stort fokus på at kunne tilbyde stilfulde og flotte designs, der henvender sig mere til den private, som gerne vil klæde sig i lækkert tøj til hverdag.  

Fx har Carhartt et stort udvalg af flotte skjorter i ternet design, som i udseende minder meget om de klassiske skovmandsskjorter. Disse skjorter er behagelige og slidstærke, da der både er tænkt over design og funktionalitet under udviklingen.  

Du kan også finde forskellige slags t-shirts i sortimentet fra Carhartt, der alle er skønne basis-trøjer med logo eller print foran. T-shirtsne kan både fås med lange ærmer og korte ærmer, og de findes også i mange forskellige farver lige fra afdæmpede sorte, grå og hvide til blå, røde og grønne trøjer.  
Med en Carhartt hoodie eller hættetrøje, som du måske kender den som, får du en blød og lækker hættetrøje - enten med lynlås eller lomme foran, som holder dig varm og komfortabel under arbejde og dagligdagens gøremål. Hættetrøjerne er lavet i det blødeste materiale i flotte farver, og de har varierende designs med logo ned ad armen, på brystet eller blot som et lille diskret mærke ved lommen.  


Tilbehør og tasker fra Carhartt

Carhartt har dog meget mere end tøj og arbejdstøj i deres sortiment. Fra Carhartt kan du nemlig få praktiske og flotte tasker til opbevaring af diverse redskaber og udstyr. Når du er på farten, kan den slidstærke rygsæk Carhartt Legacy Standard rygsæk hjælpe dig til at holde styr på alle dine ting! Rygsækken har nemlig ét stort rum samt mange andre mindre lommer med lynlås og net, så du kan organisere dine ting optimalt. Rygsækken har justerbare stropper, så den kan tilpasses din højde, og så kan den fås i både brun og sort. 

Hvis du bedre kan lide at bære dine ting over den ene skulder eller i hænderne, kan du vælge den smarte Carhartt Essentials Tote Bag, der er en vandtæt og praktisk taske med to stærke stropper. I tasken findes flere rum i forskellige størrelser, så du let kan holde styr på, hvor du opbevarer dine ting. 


Sikkerhedsbriller

Med de mange års erfaring fra arbejdstøjs-branchen har folkene hos Carhartt fået stor forståelse for, at sikkerhed er en stor og vigtig del af overvejelser og design. Derfor har de udviklet de smarteste og mest praktiske sikkerhedsbriller, nemlig Carhartt Rockwood Sikkerhedsbriller. Disse briller har særlige svævende anti-dug linser, der sikrer dig frit udsyn under dit arbejde, og så kan de fås med forskellige farvede glas, så du kan vælge din personlige favorit. 


Køb Carhartt hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS er vi glade for at kunne tilbyde Carhartts skønne produkter som en del af vores faste sortiment. Med arbejdstøj eller udstyr fra Carhartt er du nemlig sikker på, at du får fantastisk kvalitet og flot design.  

Gå til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot