T-shirts til damer

Her finder du et udvalg af t smarte t-shirts til damer af højkvalitets materialer. Vælg imellem klassiske kortærmede og langærmede t-shirts i alle regnbuens farver.

Se også: Alle t-shirts | T-shirts med korte ærmer | Langærmede t-shirts | T-shirts med print

Smarte t-shirts til kvinder til arbejde og fritid

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af dame med forskellige snit, pasformer og udskæringer. Du kan vælge imellem neutrale, pastel- eller pangfarvede t-shirts til kvinder med korte eller lange ærmer.

De t-shirts til kvinder du finder i denne kategori, egner sig både til arbejde og fritid. Nogle af vores t-shirts har fordelagtige egenskaber, der gør dem eminente til fysisk arbejde og bevægelse, herunder: Ekstra robuste syninger, svedabsorberende -eller transporterende evner og refleksdetaljer for en øget synlighed. 

Når du vælger t-shirts fra mærker som ID Identify, Carhartt, Mascot eller Blåklæder, får du en kraftig og slidstærk kvalitet. Arbejdstøjmærkerne fremstiller nemlig ikke kun jobtøj, de fremstiller også moderne t-shirts og andet tøj til kvinder, der holder til hverdagens slid.

T-shirts til kvinder

Langærmede t-shirts til damer

Vi har også et sortiment af t-shirts med lange ærmer til damer. En basic langærmet t-shirt er en behagelig trøje, der både kan bruges på jobbet eller i fritiden. Du kan bære en langærmet trøje alene eller bruge den som mellemlag i de koldere måneder. Hvis ikke du synes, udvalget er stort nok, kan du i filtreringsværktøjet øverst til venstre sortere efter unisex-modeller, som har en pasform, der passer både mænd og kvinder.

Se kategorien med langærmede t-shirts


Basic t-shirts til damer

Den klassiske t-shirt kommer med korte ærmer og kommer i alt fra sort, hvid og grå til rød, blå, grønt, orange, lilla mm. En basic t-shirts til kvinder kan sammensættes med bukser, nederdele eller shorts og kan bruges året rundt. En figursyet dame t-shirt giver et pænt og professionelt udseende - imens en løstsiddende t-shirt givet et mere afslappet hverdagslook. Du finder t-shirts i 100 % bomuld, polyester eller en bomuld/polyester blanding i blandt vores udvalg.

Se kategorien med t-shirts 


Dame t-shirts i 100 % bomuld
Bomuld t-shirts er ultrabløde, svedabsorberende og slidstærke. Mange mænd og kvinder foretrækker t-shirts af bomuld grundet den høje kvalitet og komfort. Vores bomulds t-shirts til kvinder kommer både med korte og lange ærmer og er både holdbare og vaskebestandige.

Fede t shirts til kvinder med eller uden print
Er du til ensfarvede t-shirts? Sporty modeller i et flerfarvet design? Eller måske fede t-shirts med print, der kan give din stil et personligt udtryk? Hos Jysk Firmatøj finder du mange fede t-shirts til kvinder, og der kommer løbende nye til!

Gå til med t-shirts med print

Billige t-shirts til kvinder

Du finder ofte dame t-shirts på tilbud i vores outlet, som er fyldt med mærkevarer til billige priser. Udover t-shirts finder du et bredt udvalg af tøj, sko og tilbehør til ekstra nedsatte priser. Vær opmærksom på at udvalget i outletten er ag begrænsede antal og derfor kan være hurtigt væk. Du kan også følge Jysk Firmatøj på dr sociale medier eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage information om vores spændende kampanger og tilbud.

Gå til outlet


Professionel rådgivning og vejledning hos Jysk Firmatøj

Jysk Firmatøj har solgt tøj til arbejde, sport og fritid siden 1983 og sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Vi er totalleverandører, hvilket betyder, at du kan supplere din nye dame t-shirt med alt fra bukser og jakker til sko og tasker. Du er velkommen til at gå på opdagelse på vores side - vi har mange spændende produkter og et lærerigt artikelunivers, som vi løbende opdaterer. 

Find svar og kontakt os her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.