Langærmede t-shirts

Her finder du et stort udvalg af t-shirts med lange ærmer til mænd og kvinder. Vælg imellem langærmede t-shirts i sort, hvid, rød, blå, grøn og mange andre farver!

Se også: Alle t-shirts | T-shirts til mænd | T-shirts til damer | T-shirts med print | Sweatshirts | T-shirts til børn

Langærmede t-shirts til mænd og kvinder

T-shirts med lange ærmer kan bruges i mange sammenhænge på jobbet og i fritiden. Fordelene ved langærmede t-shirts er den afslappede pasform, der både er komfortabel og giver dig masser af bevægelsesfrihed.

Ligesom med klassiske t-shirts, kan udgaven med lange ærmer bruges åres rundt – enten alene i sommermånederne eller som undertrøje / mellemlag i de koldere måneder.

Hos Jysk Firmatøj kan du vælge imellem mange forskellige pasformer og designs fra arbejdstøjmærkerne, som er kendt for deres ekstra slidstærke kvalitet og funktionelle design. Du kan vælge imellem tæt- og løstsiddende langærmede t-shirts med forskellige snit!

Langærmet t-shirts fra Mascot

Langærmede t-shirts til mænd
På shoppen finder du et stort udvalg af langærmede t-shirts til mænd, som sikrer dig en optimal komfort hele dagen. Du kan vælge imellem alt fra afslappede trøjer med en løs pasform til tætsiddende modeller, der giver dig et mere professionelt look. Langærmede t-shirts til herre kommer i størrelser fra XS-4 XL, der passer de fleste.

Gå til t-shirts til mænd

Langærmede t-shirts til damer
Vi har også et beskedent udvalg af t-shirts med lange ærmer til damer, der er lettere figursyet til kvindekroppen. Men ligesom meget andet af vores tilbehør, kommer vores langærmede t-shirts i unisex-modeller, der er lavet til at passe alle. Vær blot opmærksom på at unisex-modellerne er større i størrelserne og har et mere løstsiddende design.

Gå til t-shirts til damer

Basic og sporty t-shirts med lange ærmer

Carhartt, ID Identify og Fristads er nogle af de mærker, du kan shoppe fra her på siden. Du finder både basic langærmede t-shirts i et simpelt og ensfarvet design og sporty modeller i flerfarvede designs med praktiske detaljer, som UV-beskyttelse og refleksdetaljer, der øger din sikkerhed.

Mange af os har flere forskellige udgaver af t-shirten i vores garderoben. For eksempel er en hvid eller sort langærmet t-shirt en klassiker, der passer til alt. Imens farverige valg som en blå eller rød langærmet t-shirt giver et friskt og sporty look, der puster liv i enhver beklædning.


T-shirts med lange ærmer af bomuld
Vores sortiment af t-shirts med lange ærmer, er produceret af 100 % bomuld, polyester eller en blanding. Hvis du er på udkig efter en naturlig blød og åndbar trøje, der holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren, kan du tage et kig på langærmede t-shirts af bomuld.

T-shirt med lange ærmer af polyester
Hvis du i stedet er på udkig efter en trøje af en let men slidstærk kvalitet, der ikke absorberer vand og tørre hurtigt, kan du med fordel gå efter en langærmet t-shirt af polyester, hvilket er det materiale, det meste sportstøj bliver lavet af.

Langærmet t-shirt af bomuld og polyester
Når bomuld og polyester kombineres, får du en ekstra slidstærk langærmet t-shirt. Polyester nedsætter bomuldens tendens til at krympe og krølle, hvilket resulterer i en trøje, der er upåvirkelig over for fugt, varme, strid og stræk.

Derfor skal du vælge en trøje fra arbejdstøjmærkerne

  1. Åndbare materialer med svedtransporterende egenskaber
  2. Kan have refleksdetaljer og UV-beskyttelse
  3. Slidstærke materialer og robuste syninger
  4. Masser af mulighed for logotryk
  5. Godkendt til industrivask

Tilbud på langærmede t-shirts

Hvis du er på udkig efter langærmede t-shirts på tilbud, kan du udforske vores outlet kategori. Herinde finder du spændende kampagner og tilbud på tøj og tilbehør til mænd og kvinder. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden – på den måde bliver du en af de første til at modtage info om vores tilbud på alt fra langærmede t-shirts til fodtøj!

Gå på opdagelse i outletten


Køb dine langærmede trøjer hos Jysk Firmatøj

langærmede t-shirts til mænd

Hos Jysk Firmatøj finder du et bredt sortiment af tøj, sko og tilbehør til arbejdet og fritiden. Vores kunder er alt fra virksomheder og foreninger til privatpersoner, der alle sammen har en kærlighed for kvalitet. Vi har sørget for, at du kan foretage en nem og hurtig bestilling og stræber efter at levere dine varer så hurtigt som muligt. Hvis ikke du er tilfreds med dit køb, har vi nem returservice - alt sammen for at gøre det nemt og bekvemt for dig at handle med os!

Andre langærmede trøjer:
  •  Sweatshirts
  •  Hoodies
  •  Striktrøjer
  •  Fleecetrøjer

Har du spørgsmål eller forespørgsler? Kontakt os her!

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot