Sweatshirts

Find din næste sweatshirt til arbejde eller fritid hos Jysk Firmatøj! Vi har lækre og behagelige sweatshirts med og uden lynlås, med og uden print og med muligheden for eget logotryk.

Se også: Sweatshirts til mænd | Sweatshirts til damer | Hi Vis Sweatshirts | Sweatshirts til børn 

Til privat og erhverv - Sweatshirts i alle afskygninger

En sweatshirt er en behagelig og praktisk trøje, der både egner sig til arbejde og fritid. Hos Jysk Firmatøj kan du vælge imellem en bred pallette af højkvalitet sweatshirts, der giver dig komfort hele dagen. 

Uanset om du er til løst- eller tætsiddende sweatshirts med lang, kort eller uden lynlås, så har vi modellen til dig. Du kan vælge imellem alt fra sort og hvid til blå og røde sweatshirts i mange forskellige størrelser blandt vores sortiment. 

Find din nye sweatshirt hos Jysk Firmatøj

Når du scroller igennem vores udvalg, vil du hurtigt opdage, at vi har sweatshirts fra mange forskellige mærker. Hos Jysk firmatøj gør vi meget ud af at finde det bedste arbejdstøj, der er elsket af det arbejdende folk landet over. Vi har derfor sweatshirts til mænd, kvinder og børn i alle afskygninger!

Vælg mellem forskellige designs fra de bedste mærker, herunder:
 
F. Engel
Snickers
Fristads
Carhartt
• ID Identify
• Kansas

Sweatshirts til arbejde

En sweatshirt er en moderne og tidløs arbejdstrøje, der kan benyttes året rundt. Om vinteren kan en sweatshirt varme dejligt under arbejdsjakken – imens den om sommeren kan være behagelig uden jakke eller med en sommerjakke. Den klassiske sweatshirt har en rund hals og rib/elastik i den nederste kant og ved håndled, hvilket giver en lækker pasform. Den type kommer i mange forskellige farver til kvinder, mænd og børn. Nogle af vores arbejdssweatshirt har ovenikøbet praktiske lommer.

Sweatshirts med lynlås
Blandt vores udvalg finder du også sweatshirts med lang og kort lynlås. Vores professionelle sweatshirts med kort lynlås og krave eller høj hals er perfekte til servicefaget. Hvis du har et fysisk hårdt arbejde, kan du med fordel vælge en ekstra slidstærk model med kraftigere rib og forstærkninger. 

Sweatshirts med print
Flere af de mærker, du finder hos Jysk Firmatøj, har arbejdstrøjer og sweatshirts med print. Ofte er det mærkernes logo, der er synligt på ryggen, brystet eller ærmet. Carhartt, Fristads og Snickers er nogle af de mærker, der designer deres sweatshirts med print. 

Sweatshirts med eget tryk
Mange af de sweatshirts du finder på vores hjemmeside, kan også benyttes til eget print. Hos Jysk Firmatøj har vi vores eget trykkeri og tilbyder derfor professionelt logotryk og broderi. Hvis du er på jagt efter sweatshirts med tryk, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper med alt fra trøjevalg til logoplacering, så du får lige præcis det resultat, du ønsker.

Læs mere om logotryk til virksomheder, hold og private her

Hi-Vis sweatshirts 
For at øge din synlighed kan du også vælge en sweatshirt med reflekser i siderne eller gå hele vejen og vælge en High Visibility sweatshirt. Takket være reflekser og oplysende materialer kan Hi-Vis arbejdstøj ses i lys, mørke og trafikerede steder. Vi har også Hi-Vis bukser, T-shirt, jakker og tilbehør til at matche din nye sweatshirt!

Se også Hi-Vis sweatshirts til arbejde

Billige sweatshirts og andet arbejdstøj

Hos Jysk Firmatøj gør vi vores bedste for at tilbyde det bedste arbejdstøj til fair priser. For at få ekstra skarpe priser på sweatshirts og andet arbejdstøj, kan du:

1. Tjekke vores outlet, hvis du er på udkig efter ekstra billige sweatshirts. Her finder du ekstra skarpe priser på blandet arbejdstøj til mænd, kvinder og børn.
2. Tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden og bliv en af de første til at modtage informationer om tilbud og kampagner direkte i indbakken.
3. Registrerer dig som bonuskunde og modtag bonus hver gang, du handler i shoppen.

Har du brug for råd og vejledning til arbejdstøj, logotryk på sweatshirts eller noget helt tredje, kan du kontakte kundeservice her.

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot