Sweatshirts til mænd

Her finder du et kæmpe udvalg af lækre sweatshirts til mænd fra alle de kendte mærker, som Fristads, Carhartt, ID Identify, Kansas, Mascot og mange andre!

Se også: Sweatshirts med lang lynlås | Sweatshirts med kort lynlås | Sweatshirts uden lynlås | Sweatshirts med print 

Herre sweatshirts

Kendetegnet ved en klassisk sweatshirt til mænd er en afslappende pasform og kraftige rib om håndled og talje, hvilket giver den populære sweatshirt design. Hos Jysk Firmatøj finder du sweatshirts i lange baner.

Hos Jysk Firmatøj finder du sweatshirts fra mange populære mærker, herunder: Fristads, F Engel, Snickers ID Identify, Jobman, Carhartt og mange flere. Vælg mellem ensfarvede og flerfarvede sweatshirts med høj eller lav hals med lang, kort eller uden lynlås i mange forskellige designs! 

Uanset om du arbejder på en byggeplads, boreplatform eller et kontor, kan du helt sikkert finde din næste sweatshirt i vores butik.

Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til arbejde og fritid

Hos Jysk Firmatøj er vores vigtigste opgave at kunne tilbyde en bred pallette af arbejdstøj til private og erhverv. Du er landet på kategorien med sweatshirts til mænd, der kan bruges i dagligdagen inden for alle professioner.

At vi byder på arbejdstrøjer betyder ikke, at du ikke kan bære din sweatshirt i fritiden. Det betyder blot, at du får den slidstærke kvalitet, som mærkerne der fremstiller arbejdstøj, er kendt for.

Vores udvalg af herre sweatshirts er designet til at blive brugt. Fællesnævneren for vores udvalg er en høj slidstyrke, en optimal åndbarhed og en komfortable pasform.


Fristads sweatshirts til mænd
Fristads har mange års erfaring med at designe arbejdstøj af den højeste kvalitet. I vores udvalg finder du herre sweatshirts med og uden lynlås med print eller muligheden for eget logotryk. Fristads fremstiller også High Visibility arbejdstøj og byder blandt andet på sweatshirts med UV-beskyttelse og refleksdetaljer, der gør dig synlig.

Gå til Fristads her

Snickers sweatshirts til mænd
Snickers fremstiller funktionelt arbejdstøj, der kan bruges i hverdagen og fritiden. Fra Snickers finder du alt fra klassiske herre sweatshirts med runde halse i alle regnbuens farver – til højhalsede modeller med kort eller lang lynlås. Sweatshirts fra Snickers er så komfortable, at de fremmer produktiviteten hos brugeren. 

Gå til Snickers her

F Engel sweatshirts til mænd
F Engel byder på klassiske og sporty sweatshirts til mænd i mange forskellige designs. Mærket byder på mange former for arbejdstøj, hvor kendetegnet er en ekstra høj slidstyrke og holdbarhed. Vælg mellem mange forskellige farver og former med praktiske egenskaber, som refleks detaljer og ekstra foer.

Gå til F Engel her

Hvad er en arbejdssweatshirt lavet af?

Den klassiske sweatshirts til mænd er fremstillet af en polyester/bomuld-blanding. Bomuld er et stærkt og åndbart materiale med fugtabsorberende egenskaber, der tilmed føles behageligt mod huden. Polyester er et syntetisk materiale, der tilfører en imponerende slidstyrke og hurtigtørrende egenskaber til sweatshirtsene.

I blandt vores udvalg finder du også herre sweatshirts af uld, der holder vinterkulden ude og samtidig lader huden ånde. Nogle modeller har også et indvendigt fleecefoer, hvilket gør sweatshirten ekstra lun og lækker.

Køb din nye sweatshirt til mænd hos Jysk Firmatøj

Hos os finder du en blanding af de mest populære og nyeste sweatshirts til mænd – men vi har også andre arbejdstrøjer til mænd:

  •  Hættetrøjer
  •  Fleecetrøjer 
  •  Striktrøjer

Find dit nye outfit til arbejde, fritid eller outdoor på vores shop. Vi har et bredt udvalg og mange års erfaring med arbejdsbeklædning og firmaprofilering, hvilket vil sige, at vi også tilbyder logotryk på sweatshirts og alt andet på shoppen. 

Læs mere om logotryk her eller kontakt os for at få råd og vejledning her.

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.