Sweatshirts til børn

Hos Jysk Firmatøj forhandler vi sweatshirts til børn på lige fod med sweatshirts til voksne. De førerende arbejdstøjmærker byder på ekstra slidstærke og behagelige sweatshirts til alle!

Se også: Hættetrøjer til børn | Arbejdsbukser til børn | T-shirts til børnBlandet arbejdstøj til børn

Børne sweatshirts i slidstærk kvalitet

Hvis du spørger os hos Jysk Firmatøj, skal en sweatshirt skal være lun, blød og holde til slid - uanset om den er til børn eller voksne! Derfor anbefaler vi, at du også klæder dine børn på i slidstærkt kvalitets tøj fra de anerkendte arbejdstøjsmærker, som Snickers og Clique. Læs om flere fordele ved at vælge børnetøj fra arbejdstøjmærkerne længere nede i teksten. I denne kategori kan du vælge imellem sweatshirts til drenge og piger, med eller uden lynlås, i alle regnbuens farver! 

Hvorfor købe sweatshirts til børn fra en forhandler af arbejdstøj?

Børn skal have lov at klatre i træer og andre sjove aktiviteter i og uden for hjemmet. Arbejdstøjmærkerne er kendt for at fremstille slidstærkt tøj, der kan holde til at blive brugt og vasket ved høje temperaturer. Du kan derfor med fordel også købe børne sweatshirts fra arbejdstøjmærkerne!

Når du køber sweatshirts til børn her på siden, kan du i mange tilfælde spejle deres beklædning med din egen. Børn vil i mange tilfælde stråle og bære tøj, der ligner dit med stolthed og derved blive klar til dagens strabadser. Børne arbejdstøj, som sweatshirts og bukser, er genialt at bruge til leg, fritidsaktiviteter, weekendsjov og hverdagen.

Sweatshirts til børn

Bløde og behagelige sweatshirts til drenge og piger

Vores sortiment af sweatshirts er både til piger og drenge, også kaldet unisex-modeller, der kan bæres af alle. Snickers er en af de brands, der har det største udvalg af arbejdstøj til børn. I kategorien med børne sweatshirts finder du også varianter fra mærker som Clique og You Classic. Størstedelen af vores udvalg er fremstillet af en blanding af polyester, hvilket har en lang række fordele med sig!

Fordele ved børne sweatshirts af bomuld og polyester:
  •  Bevægelig pasform  
  •  Forstærket, holdbar kvalitet 
  •  Føles behageligt mod huden
  •  Åndbar og fugtabsorberende egenskaber
  •  Tåler som udgangspunkt høje temperaturer

Børne sweatshirts med og uden lynlås

Arbejdstøjmærkerne er kendt for at designe sweatshirts, der følger kroppens bevægelse og ikke hæmmer aktivitet. Den klassiske sweatshirt til børn og voksne har ribkanter rundt om håndled og nederst på trøjen - men de kommer stadig i flere forskellige designs! En børne sweatshirt med lynlås er nem at tage af og på - og kan bruges hele året rundt. Den kan med fordel bruges som jakke i de varmere måneder og som mellemlag om vinteren. En Sweatshirt uden lynlås er både flot og behagelig. 

Køb børne arbejdstøj hos Jysk Firmatøj

Udover lækre sweatshirts har vi også andet arbejdstøj til børn, så du kan sammensætte hele sæts til både sommer og vinter.

Hos Jysk Firmatøj finder du også:
  •  Hættetrøjer til børn
  •  Arbejdsbukser til børn
  •  Blandet arbejdstøj til børn

Hvis du er op udkig efter billigt arbejdstøj til børn, kan du altid tjekke vores outlet og filtrere udvalget i venstre hjørne, så du kun får vist varianterne til børn. I outletten finder du tilbud på bestsellers- og varer, der er ved at udgå. Vi har mange års erfaring med arbejdstøj til store og små – til både private og erhverv. Du er velkommen til at besøge os i vores showrooms i Hjørring, Kolding, Aalborg og Herlev. Hvis du har brug for hjælp til størrelser eller andet, er du også altid velkommen til at kontakte os!

Få svar på dine spørgsmål her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.