T-shirts til børn | Køb hos Jysk Firmatøj

Du har bevæget dig ind på kategorien med højkvalitets t-shirts til børn fra mærker, som ID Identify, Blåklæder, Mascot og Snickers, der er kendt for deres holdbare kvalitet.

Se også: T-shirts til voksne | Hættetrøjer til børn | Sweatshirts til børn | Arbejdsbukser til børn | Arbejdstøj til børn

Smarte og behagelige t-shirts til børn

Skal dine børn iklædes t-shirts fra dine favorit mærker og opleve de samme fordele, som du kender og elsker? Så er du havnet det rette sted! Hos Jysk Firmatøj finder du et sortiment af t-shirts til børn fra mærker,  som Snickers og Mascot, der fremstiller lette og smidige t-shirts, der holder til fysisk arbejde og aktivitet.

Vi har et sortiment af tidsløse t-shirts til børn i klassiske designs, der både passer til drenge og piger. Du kan vælge imellem ensfarvede t-shirts eller modeller med grafisk motiv eller logomærke alt efter præference.

Hos Jysk Firmatøj finder du også:
  •  Hættetrøjer til børn
  •  Sweatshirts til børn
  •  Arbejdsbukser til børn
  •  Arbejdstøj til børn

Mascot børne t-shirt

T-shirts til drenge og piger fra arbejdstøjmærkerne

Der er mange fordele ved at iklæde dine børn t-shirts fra mærkerne, der fremstiller arbejdstøj. Først og fremmest kan du vælge imellem en masse tidssløse designs med en bekvem pasform. Vores sortiment af junior t-shirts er unisex-modeller, der både passer til drenge og piger, så du nemt og bekvemt kan finde dine favoritter.

Ligesom med vores sortiment af t-shirts til voksne er børne t-shirts udelukkende fremstillet af holdbare kvalitets materialer, som åndbar bomuld, slidstærk polyester eller en bomuld/polyester-blanding. Arbejdstøjmærkerne er især populære for deres slidstærke kvalitet og fremragende komfort – og disse egenskaber går igen i deres t-shirts til børn.

Børne t-shirts af 100 % bomuld

Når du klæder dine børn i t-shirts af bomuld, bliver de holdt kølige om sommeren og varme om vinteren. Bomuld t-shirten er derfor både perfekt alene i de varmere måneder og det perfekte mellemlag om vinteren.

T-shirts af bomuld føles behagelig mod huden og giver en god bevægelighed, så børnene kan boltre sig inde og ude – uden at blive hæmmet af beklædningen. Mascot, Blæklæder og Snickers er nogle af de mærker, der byder på bomulds t-shirts til både drenge og piger samt kvinder og mænd.

Billige t-shirts til børn

Den klassiske t-shirt til børn og voksne har et enkelt design med rib i halsen samt syninger forneden og på ærmerne. De børne t-shirts du kan shoppe hos os, har en afslappet facon med en rund hals for en høj komfort.

Hvis du er på udkig efter billige t-shirts til børn, kan du tage et kig i vores outlet. Her finder du tøj, sko og tilbehør til ekstra skarpe priser. Du kan med fordel holde øje med kategorien, da der løbende bliver tilføjet nye varer.

Gør et kup i outletten 

Shop børne arbejdstøj hos Jysk Firmatøj

T-shirts til børn

Hos Jysk Firmatøj finder du alt fra bukser til hættetrøjer, sweatshirts og t-shirts til børn fra de samme mærker, du kender og elsker. Vores kunder er virksomheder, private og foreninger, der er på jagt efter kvalitets tøj til arbejde, sport eller fritiden.

Vi har showrooms i Hjørring, Aalborg, Kolding og Herlev. Du er velkommen til at kigge forbi, se udvalget og mærke kvaliteten mellem egne fingre. Hvis du bestiller dine børne t-shirts eller andet fra vores sortiment online, får du gratis retur, så du nemt kan bytte dine vare.

Få svar på dine spørgsmål og kontakt os her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.