Arbejdstøj til børn

Se det store udvalg af praktisk og behageligt arbejdstøj til børn - tøjet kan bruges både til praktiske opgaver såvel som i hverdagen til skole. Går dine børn i skovbørnehave eller i udeklasse i skolen, kræver det ekstra slidstærkt tøj i hverdagen, og her kan arbejdstøj som slidstærke arbejdsbukser være et godt valg.  

Se også: Arbejdsbukser til børn | Arbejdsjakker til børnSweatshirts til børn | Hættetrøjer til børn | T-shirts til børn

Praktisk og skønt arbejdstøj til børn

Rigtig mange børn elsker at lege, udforske og prøve nye ting af, og med den rette påklædning bliver det kun en større fornøjelse. Her på siden har vi samlet et udvalg af det bedste tøj til børn - og udvalget rummer både:

  • Arbejdsbukser til børn
  • Jakker til børn
  • Arbejdstrøjer som sweatshirts til børn
  • T-shirts i lækker kvalitet til børn

Nedenfor kan du læse mere om noget af det mest populære arbejdstøj til børn, så du kan blive klogere på, hvilke produkter, der er de bedste valg til dig og dit barn. Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning i dit valg af arbejdstøj til dit barn, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe eller komme med gode råd - mød personalet herArbejdstøj til børn er ikke kun til arbejde

Børn ser ofte op til de nærmeste voksne, og mange børn elsker at hjælpe til derhjemme med forskellige projekter! Ægte kvalitetstid er jo, når man har lavet noget derhjemme sammen og kan se et færdigt resultat, som alle kan være stolte af!

Hvorfor ikke alle have det rette arbejdstøj på til opgaven? Når mor eller far trækker i arbejdstøjet, kan børnene lige så godt også have noget ordentligt arbejdstøj, så man rigtig føler, at man er sammen om det.

Men arbejdstøj til børn egner sig i det hele taget til fysisk udfoldelse, hvor der slides meget på tøjet – og legepladsen eller leg i haven kan også slide på tøjet. 

Så hvis dine børn nyder at være fysisk aktive, så giver det god mening at investere i noget lækkert arbejdstøj til dem, så som arbejdsbukser til børn, der er mere slidstærke, har god bevægelsesfrihed, er åndbart og godt isoleret! Så kan du sende dine børn ud og lege trygt i alt slags vejr.

Skovbørnehaver og udeklasser i folkeskolen er blevet utroligt populære, men det kræver noget særligt slidstærkt tøj, at kunne udfolde sig dag efter dag i sådanne institutioner. Her kan du købe arbejdstøj til børn i høj kvalitet. Arbejdstøj til børn kan selvfølgelig vaskes igen og igen og holder både pasform og gode egenskaber ved lige.

Arbejdstøj til børn


Arbejdsbukser til børn

Dine børn kan have rigtig god glæde af et par solide arbejdsbukser, der er slidstærke, og som samtidig yder god beskyttelse mod skarpe genstande. Fra Blåklæder kan du få et par langtidsholdbare arbejdsbukser i 100% bomuld, der er behagelige mod huden. 

For at sikre at arbejdsbukserne kan holde så godt som muligt, er arbejdsbukserne til børn forstærket med det særligt slidstærke Cordura® på knæene, da knæ typisk er et lidt udsat sted.

Cordura® er en forstærkning, der sikrer, at dit barn kan sidde på knæene, kravle og tumle uden risiko for at slide hul på bukserne.

Også Snickers arbejdsbukser er et godt valg til dit barn, hvis han eller hun holder af at lege, tumle og hjælpe til med spændende projekter. Som Snickers selv siger, så er det aldrig for tidligt at lære et håndværk, og med et par Snickers arbejdsbukser til børn, vil dit barn have de bedste muligheder for at folde sine kreative evner ud og lære nye ting.  Arbejdsjakker specielt til børn

Både Blåklæder og Snickers har også en arbejdsjakke, der er fremstillet specielt til børn. Til vinterens koldere måneder kan jakken fra Blåklæder være et godt valg, for denne vinterjakke er både vind- og vandtæt samt kraftigt isoleret.  

Jakken fra Snickers er mere velegnet, hvis temperaturen ikke er alt for lav, men du stadig har brug for beskyttelse mod elementerne. Jakken er nemlig en softshell-jakke, og den er god til både hverdagsbrug og leg. 

For at gøre jakken ekstra god til børn, er den forstærket med det slidstærke Cordura flere steder, hvor en jakke normalt kan være udsat for slid.  

Hvis det står ned i stænger udenfor, eller hvis dit barn har brug for noget ekstra praktisk og vandtæt tøj, kan du få et komplet sæt regntøj til børn fra Blåklæder! Regnsættet er foret med blød fleece flere steder, hvor regntøjet er i kontakt med huden, og dette giver en virkelig god komfort! 

Derudover er der selvfølgelig tænkt meget over, at regnsættet skal være åndbart, så dit barn ikke får det alt for varmt, hvis vedkommende er meget aktiv.  

Arbejdstøj til børn


Økologiske T-shirts

ID har de blødeste t-shirts i deres sortiment, der er perfekte til hverdagens mange gøremål. Trøjen findes i hele 7 forskellige farver, der passer til enhver lejlighed. Det tidløse og klassiske design passer til stort set alle kropstyper, og den runde o-hals sidder behageligt omkring halsen.  

For at tage ekstra hensyn til miljøet under produktionen, er t-shirten fremstillet af det blødeste økologiske bomuld. Certificeringen sikrer, at udviklingen af stoffet til trøjen lever op til de strengeste økologiske standarder! For at sikre dig, at trøjen kan holde til lang tids brug, er den forstærket med en fire-lags halsrib ved nakke og skuldre.  

Udover ID trøjer har også Snickers en flot t-shirt. Trøjen findes i sort og i grå, og den har trykt et smart Snickers-logo hen over brystet. T-shirten til børn er super rummelig og elastisk, så dit barn har den bedste mulighed for at bevæge sig, lege eller arbejde på projekter derhjemme.  Snickers arbejdstøj til børn

Snickers er et af de brands her på siden, der har det bredeste udvalg af arbejdstøj til børn. Du kan nemlig både få Snickers arbejdsbukser, en Snickers jakke, Snickers sweatshirts, Snickers hættetrøjer samt t-shirts fra Snickers.  

Det fine udvalg af tøj fra Snickers er tøj i bedste kvalitet, og derfor kan det både bruges som arbejdstøj samt som almindeligt tøj i hverdagen. Tøjet har et klassisk og samtidig afslappet look, og så er det så blødt, at det føles som at gå rundt i det rareste nattøj. 

> Se alt arbejdstøj fra Snickers herKøb arbejdstøj til børn hos Jysk Firmatøj

Find dit barns næste sæt tøj eller praktiske arbejdstøj her hos Jysk Firmatøj. Du kan let bestille tøjet her i vores webshop, og så sender vi det direkte til din adresse med lynhurtig levering.  

Vi har altid gode tilbud på arbejdstøj, sko og meget andet, og blandt vores store sortiment kan du både finde tøj til dig selv og til dit barn.  

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.