Arbejdsbukser til børn

Lad børnene være med i hjemmet på lige vilkår med de voksne med ægte børne arbejdsbukser. Arbejdsbukser til børn hos Jysk Firmatøj er kendetegnet ved et højt niveau af kvalitet helt på linje med de arbejdsbukser til voksne. Vi forhandler arbejdsbukser til børn fra anerkendte mærker som Mascot, Snickers, Blåkläder og Kansas. 

Se også: T-shirts til børn | Hættetrøjer til børn | Sweatshirts til børn | Arbejdstøj til børn

Børne arbejdsbukser i høj kvalitet

Arbejdsbukser til børn er både praktiske og smarte! Og der er flere gode grunde til at investere i arbejdsbukser til børn, men bukserne er særligt velegnede i to scenarier:

 1. Dine børn kan være med i hjemmets projekter på lige vilkår med de voksne
 2. Børn i udeklasser eller skovbørnehaver slider mere på tøjet

Lad børn deltage i hjemmet med de rette arbejdsbukser

Uanset om I er gør-det-selv typerne eller om mor eller far er professionel håndværker, som ofte går i arbejdstøj, så ønsker mange børn at være med, når der skal gives en hånd i hjemmet med særlige projekter. Børn – især små børn – spejler sig i sine forældre, og dermed også deres påklædning.

Så hvis far har arbejdsbukser på i haven, når der skal klippes hæk, eller bilen skal repareres, eller mor har arbejdsbukser på, når der skal anlægges et nyt bed, så vil dit barn elske sine egne arbejdsbukser, så han eller hun kan være med.

Der findes vel heller ikke bedre kvalitetstid end at skabe noget i hjemmet sammen med sine børn? 

De oplevelser med at restaurere eller male et møbel sammen, gå i haven, eller hjælpes ad med at samle det nye gyngestativ, vil være både lærerigt og givende for jer alle.

Vi tilbyder arbejdstøj til hele familien. Køb arbejdstøj til kvinder og mænd hos Jysk Firmatøj

Arbejdsbukser til børn

Udeleg er hårdt for dit barns tøj

Har du et barn, der elsker at være udenfor? Hvor legepladsen er det bedste sted at bruge tiden? Eller hvor de fleste timer bliver brugt i haven? Så er der mange fordele ved at vælge arbejdsbukser til dit barn. Udeleg slider nemlig utrolig meget på børnetøjet, og især bukserne er udsatte, når der skal kravles på klatrestativer eller i træer, rutsjes på rutsjebaner, eller laves taklinger i fodbold.

I dag vinder konceptet med udeklasser i folkeskolen og skovbørnehaver mere og mere indpas, hvilket stiller store krav til dine børns tøj. Så hvorfor ikke vælge arbejdsbukser til børn, der er fremstillet til at klare ekstra slid og har en bedre holdbarhed, samtidig med at dit barn har det komfortabelt i bukserne?

Uanset om dit barn er meget udenfor at lege i institutionen eller i sin fritid, så stiller udeleg store krav til tøjet. Derfor kan du med fordel vælge arbejdsbukser til børn med alle de kvaliteter, der følger med.

Hos Jysk Firmatøj har vi selvfølgelig et stort udvalg af arbejdstøj til børn, så du kan klæde dit barn på fra top til tå.

Fordelene ved arbejdsbukser til børn

Arbejdsbukser til børn har alle de samme fordele som til arbejdsbukser til voksne. Endda egner arbejdsbukser sig utrolig godt leg af netop den årsag. Med arbejdsbukser af høj kvalitet får du nemlig:

 • Stor slidstyrke – især hvis du vælger arbejdsbukser med Cordura® forstærkninger
 • Fri bevægelighed i bukserne med stretch stof, lavvægts materialer og forformede knæ
 • Længere holdbarhed end med almindelige bukser
 • Vandafvisende overflader
 • Fede funktionelle features som mange lommer, reflekser og meget mere
 • Bibeholder kvaliteten uanset hvor mange gange, du vasker bukserne
 • Smarte designs i flere farver

Når du vælger at iklæde dine børn arbejdsbukser får du således det bedste fra arbejdstøjet; kvalitet, funktionalitet og komfort! Så kan dine børn lege frit. 

Arbejdsbukser fra kendte mærker til børn

Hos Jysk Firmatøj udvælger vi altid arbejdstøj i høj kvalitet fra anerkendte mærker. Arbejdsbukser til børn er ingen undtagelse! Her finder du et udvalg af børne bukser fra mærker som Mascot, Blåkläder og Snickers. Alle disse mærker har samme høje standard for børns arbejdsbukser som til de voksnes. 


Mascot arbejdsbukser til børn

Mascot arbejdsbukser til børn er designet til at være slidstærke, komfortable og give fuld bevægelighed til fri leg. Det har de gjort ved at designe arbejdsbukser med:

 • Cordura® forstærkninger
 • Ergonomisk formede ben
 • Strækbart materiale med 4-vejs stretch
 • Masser af lommer, refleksdetaljer, vandafvisende overflade og mange andre funktionelle detaljer

> Se alt arbejdstøj fra Mascot her


Snickers arbejdsbukser til børn

Snickers har designet arbejdsbukser til børn i samme høje kvalitet som til voksne, så børnene kan være med i hjemmets projekter på lige vilkår med de voksne. Det betyder arbejdsbukser med høj slidstyrke, ripstop materiale, masser af lommer – både til værktøj og skruer, men også hvis I går tur i skoven og samler ting og sager. 

Snickers arbejdsbukser til børn skal kunne holde til både samarbejde og fritid med:

 • Forstærkede knæ
 • Justerbar talje for en god pasform
 • Justerbar benlængde
 • Refleksdetaljer

> Se alt arbejdstøj fra Snickers her


Blåkläder arbejdsbukser til børn

Blåkläder har er også blandt de brands, der har designet arbejdsbukser til børn. Blåkläder er kendt for høj kvalitet, som er udviklet gennem mange års erfaring – og den erfaring er også anvendt i designet af arbejdsbukserne til børn. Blåkläder har udviklet børne arbejdsbukser med blandt andet:

 • Cordura® forstærkede knæ
 • Elastik i linning for god pasform
 • Funktionelle lommer
 • Slidstærkt materiale i canvas

> Se alt arbejdstøj fra Blåkläder her


Oeko-Tex certificerede børne arbejdsbukser

Oeko-Tex Standard 100 er en certificering af tekstiler, hvor materialer bliver testet for kemikalier og skadelige stoffer. Den har højere standarder end både den danske lovgivning og EU-lovgivningen. Derfor får du arbejdsbukser til dine børn, der er sunde for dem at have på, når du vælger arbejdsbukser, der er Oeko-Tex Standard 100 certificeret.

Det er især vigtigt med tøj til børn, at tekstiler er testet for skadelige stoffer og kemikalier, da tøjet jo sidder op ad huden, som kan optage stofferne. Når børn løber og leger og har det varmt, kan sved desuden også have påvirkning. De omstændigheder tester Oeko-Tex Standard 100 også under.

Vi skriver på alle vores produkter, hvis de har denne certificering.

> Læs mere om Oeko-Tex Standard 100 her og se alle vores produkter med denne certificering. 

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.