Arbejdstøj til kvinder

Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af arbejdstøj til kvinder. Uanset om det er til professionel eller privat brug, bør dit arbejdstøj passe til dig. Ligesom størrelse er afgørende for, at arbejdstøjet sidder godt, så er pasformen også. Derfor er det vigtigt, at arbejdstøjet er designet specielt til kvinder, hvis det er dem, der skal gå med det.

Du finder her på siden arbejdstøj til kvinder i høj kvalitet, med alle de funktioner, der hører til arbejdstøj, og til en skarp pris! Vi har både nyeste trends og billige varer i vores outlet.

Se ogsåArbejdsbukser til kvinder | Arbejdsjakker til damerDame T-shirts | Sweatshirts til kvinder | Dame hættetrøjer 

Arbejdstøj i perfekt pasform til kvinder

Arbejdstøj har man som regel på i mange timer ad gangen og yder fysisk aktivitet samtidig. Derfor er pasformen enormt vigtig. 

Den rette størrelse, den rette pasform og de rette funktioner, så har du det perfekte arbejdstøj. Til kvinder betyder det ofte, at tøjets facon skal tilpasses.

Kvinder har en smallere talje i forhold til hofte, end mænd har. Kvinders skuldre er gennemsnitligt ikke så brede i forhold til hofterne sammenlignet med mænd.

Arbejdstøj til damer

Derfor kan kvinder risikere, at en arbejdstrøje eller arbejdsjakke sidder helt forkert, hvis den ikke er designet specielt til kvinder. Skuldrene vil være for brede, eller den vil sætte sig forkert på hofterne, hvor det ikke er meningen.

Det begrænser bevægelsesfriheden og hindre, at man kan yde optimalt. Men det er også vigtigt at overveje, at man i det hele taget føler sig bedre tilpas i tøj, som faktisk passer en – det gælder både arbejdstøj og almindeligt tøj i fritiden.

Stort udvalg af arbejdstøj til kvinder

Overalls, arbejdsbukser, arbejdsbukser til gravide, t-shirts, arbejdsjakker og alt andet, hvad du skal bruge af arbejdstøj til damer, det har vi hos Jysk Firmatøj. Vi tror nemlig på, at arbejdstøj går fra inderst til yderst, og det hele skal passe ordentligt og have høj kvalitet – og det har vores arbejdstøj til kvinder selvfølgelig også! 

Vælg f.eks. mellem:

 • Overalls til kvinder
 • Arbejdstrøjer til kvinder
 • Dame t-shirts til arbejde
 • Nederdele til servicebranchen
 • Arbejdsshorts til kvinder
 • Arbejdsjakker til kvinder så som termojakker, softshell jakker
 • Arbejdsveste til kvinder
 • Hi Vis tøj til kvinder

Derfor kan alle kvinder blive klædt på fra inderst til yderst og føle sig godt tilpas, når de vælger arbejdstøj fra Jysk Firmatøj. 

Mange mærker med kvalitetstøj til kvinder

Mange mærker har arbejdstøj i høj kvalitet, der er specielt designet til kvinder. Her vil vi gennemgå nogle af de mærker, som du kan finde kvindetøj fra hos Jysk Firmatøj:

 • Carhartt
 • Mascot Workwear
 • Blåkläder
 • Snickers Workwear
 • F. Engel
 • Kansas/Fristads
 • Jobman Workwear

Carhartt Workwear til kvinder

Carhartt er et ekstremt populært valg af arbejdstøj til kvinder! De lægger stor vægt på at finde balancen mellem design og funktionalitet. Derfor ser du faktisk mange i gadebilledet, som bruger Carhartt tøj til hverdag i fritiden – faktisk som modetøj.

Men selvom Carhartt har formået at slå igennem i modebranchen, så går du stadig ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet, hvis du vælger Carhartt arbejdstøj – heller ikke som kvinde! De har nemlig udviklet et utal af særlige teknologier, som sikrer, at du får det ypperste indenfor f.eks. slidstyrke, vandtæthed, vindtæthed og bevægelsesfrihed.

> Se alt arbejdstøj fra Carhartt her


Mascot arbejdstøj til kvinder

Mascot er gået videnskabeligt til værks for at imødekomme deres slutkunders behov. De har lavet et omfattende studie af kvindelige pasformer indenfor arbejdstøj. Deres motto er Testet to Work, og ud fra det studie har de udviklet to pasformer; PEARL og DIAMOND fit. PEARL-pasformen er designet til kvinder med mindre end 20 cm forskel mellem talje- og hoftemål. DIAMOND-pasformen passer derimod til kvinder, der har mere end 20 cm forskel mellem talje- og hoftemål.

Mascot Workwear designet således arbejdstøj, der anerkender, at ikke alle kvinder er bygget ens! Derfor kan du få den optimale pasform med arbejdstøj fra Mascot.

> Se alt arbejdstøj fra Mascot her


Blåkläder arbejdstøj til kvinder

Er du på udkig efter et stort og dækkende sortiment af arbejdstøj til kvinder, så bør du kigge blandt vores udvalg af Blåkläder. Her finder du nemlig et stort udvalg af arbejdstøj til kvinder, der indeholder alt lige fra Hi Vis tøj, softshell jakker, microfleece jakker og graviditetsbukser. Her er simpelthen uanede muligheder for at sammensætte hele arbejdsgarderoben til både privat og professionel brug.

Blåkläder har passion for kvalitet, og derfor udviklet og designer de arbejdstøj, der altid sigter efter de højeste standarder og kvaliteter.

> Se alt vores arbejdstøj fra Blåkläder her


Snickers arbejdstøj til kvinder

Poloer, trøjer, jakker, arbejdsbukser – mulighederne er mange indenfor Snickers Workwear til kvinder. Snickers designer deres arbejdstøj i serier, hvor de selvfølgelig sørger for, at kvinder er repræsenteret! Derfor får alle deres slutkunder samme høje kvalitet i arbejdstøjet, og som virksomhed kan du vælge ensartet arbejdstøj til alle dine medarbejdere – også damer.

Se f.eks. Snickers Allroundwork arbejdstøjet, som indeholder kvindetøj.

> Se alt arbejdstøj fra Snickers her


F. Engel arbejdstøj til kvinder

F. Engel har ligesom de andre mærker indenfor arbejdstøj gennemskuet, at flere og flere kvinder har brug for arbejdstøj. Både til projekter i hjemmet, men også på byggepladser, offshore eller i malerfirmaet. Derfor har de et stort udvalg af kvalitetstøj til kvinder, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

F. Engel er et meget populært mærke indenfor arbejdstøj, og det er blandt andet på grund af deres populære serier så som F. Engel Galaxy, som sikrer, at du har alt, hvad du har behov for i dit arbejdstøj. I denne serie finder du selvfølgelig også dame arbejdstøj.

> Se alt arbejdstøj fra F. Engel her


Kansas/Fristads arbejdstøj til kvinder

Især arbejdsbukserne til kvinder fra Kansas og Fristads er populære. Kansas og Fristads designer ligesom mange andre brands deres arbejdstøj i serier. 

Vi vil anbefale, at du kigger blandt Kansas Crafted eller Kansas Evolve, hvis du leder efter kvalitets arbejdstøj til kvinder.

Kansas har fokus på at designe moderigtigt arbejdstøj, som lever op til alle dine krav til arbejdstøj. Derfor får du her flot arbejdstøj med komfort i topklasse, når du vælger arbejdstøj fra Kansas – også som kvinde!

> Se alt vores arbejdstøj fra Kansas her

> Se alt vores arbejdstøj fra Fristads her

Fristads arbejdstøj til kvinder

Jobman Workwear tøj til kvinder

Komfort og funktionalitet til alle kunder – det arbejder Jobman for! Det betyder, at du som kvinde her får Oeko-tex certificeret t-shirts, servicebukser med god fleksibilitet og komfort, som du ikke har lyst til at tage af igen! Så hvis det er dine krav til dit arbejdstøj, så er Jobman et godt sted at kigge.

> Se alt vores arbejdstøj fra Jobman her


Alle fortjener arbejdstøj i høj kvalitet

Når man taler om kvalitet, så handler det om, at tøjet skal være gennemtænkt hele vejen igennem. Det gælder f.eks.:

 • Funktionalitet; lommer, hængelommer, Cordura®, åndbarhed, ventilation, slidstyrke,
 • Holdbarhed
 • Pasform
 • Komfort
 • Arbejdstøj til gravide

Og uanset køn, så fortjener alle, at det tøj, de har på i mange timer hver dag, og som de skal præstere i, er gennemtænkt og udviklet med deres behov i tankerne. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til arbejdstøj til kvinder. Derfor finder du her på siden kun arbejdstøj til kvinder i høj kvalitet. Det vil sige, at det er gennemtænkt lige fra materialevalg og pasform til funktionalitet til det stykke arbejde, der skal udføres. 

Kvinder indenfor alle brancher

Vi oplever, at der kommer flere og flere kvinder i de fysiske erhverv, og det skal udvalget af arbejdstøj selvfølgelig matche! Så uanset om du som kvinde er: 

 • Maler
 • Tømrer
 • Elektriker
 • Murer
 • Mekaniker
 • Dyrepasser
 • Gartner
 • eller andet?

Så kan du finder du arbejdstøj til din profession eller passion hos os! Og er du så uheldig at være gået forgæves, vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Så tøv ikke med at kontakte os her

Logotryk på arbejdstøj til kvinder

Du finder selvfølgelig et stort udvalg af arbejdstøj, hvor der er god plads til firmaprofilering hos Jysk Firmatøj. Så uanset om du er selvstændig kvindelig maler, er kvindelig murermester eller har kvinder ansat, så skal firmaets logo selvfølgelig trykkes eller broderes på arbejdstøjet!

> Læs mere om logotryk hos Jysk Firmatøj her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.