Blåkläder Workwear


Blåkläder er svensk kvalitet, når det er bedst – Kast blikket over det store udvalg af Blåkläder arbejdstøj til mange forskellige brancher! 

Svensk arbejdstøj med 50 års erfaring | Arbejdstøj til mænd og kvinder | Arbejdsbukser & Arbejdsshorts | High Visibility | Størrelsesguide 

Svensk arbejdstøj med mere end 50 års erfaring – familievirksomhed

Blåkläder er en virksomhed med svenske rødder, der i mere end 50 år har arbejdet indenfor tekstilindustrien. Virksomheden er familiedrevet og har været det helt siden begyndelsen, og i de mange års arbejde har folkene hos Blåkläder opnået stor erfaring og viden om, hvad der kræves af det bedste arbejdstøj.  

I dag er Blåkläder stadigt en voksende virksomhed, hvor de hele tiden undersøger markedet og holder sig opdaterede på kundernes behov. Samtidig arbejder de innovativt for at fremstille produkter i bedste kvalitet med gode funktioner. 

Som en stor virksomhed er de hos Blåkläder samtidigt bevidste om deres ansvar overfor både medarbejdere og miljø gennem hele processen, og der er fuld kontrol med produktionen. På den måde sikres det, at kvaliteten er i top, og at der samtidig er de bedste forhold, når det kommer til arbejdsforhold, miljøhensyn og samarbejde med leverandører. Arbejdstøj til kvinder og mænd i mange brancher

Med behageligt arbejdstøj Fra Blåkläder kan du få en hel masse forskelligt arbejdstøj til et væld af brancher og jobfunktioner. Langt det meste af arbejdstøjet findes i både en herremodel og en damemodel, som passer særligt godt til henholdsvis kvinder og mænds kropstyper. Hvis arbejdstøjet eller tilbehøret er unisex er det designet på en sådan måde, at langt de fleste kropstyper kan få god glæde af det - mænd såvel som kvinder.  

Arbejdstøjet fra Blåkläder fås både til mere grove jobtyper såsom håndværkere, der har brug for ekstra slidstærkt og sikkert arbejdstøj såvel som jobs indenfor service. Her har tøjet et lettere design, hvor komforten er i top.  

Foruden arbejdstøj i form af trøjer, jakker og bukser, kan du fra Blåkläder også finde en del forskelligt tilbehør, som kan gøre arbejdsdagen lettere. Det er fx: 

 • Buffs/halsedisser
 • Kasketter
 • Seler
 • Bælter
 • Elefanthuer / Balaclava
 • Underbukser
 • Overalls

Se alt arbejdstøj til kvinder herArbejdsbukser og arbejdsshorts til håndværkere

Kvindelig håndværker arbejder iført Blåkläder arbejdstøj

Arbejdsbukser og arbejdsshorts er et af de områder, hvor Blåkläder virkeligt har lagt meget energi, og det har resulteret i slidstærke, komfortable, praktiske og super funktionelle arbejdsbukser. 

Til håndværkere er der et bredt udvalg af stærke og strækbare bukser, der med innovativt 4-vejs stretch giver dig mulighed for at komme ud i alle yderpositioner. Disse arbejdsbukser er behagelige - også når du arbejder på knæene eller sidder på hug. Håndværkerbukser er desuden designet med flere praktiske lommer til opbevaring fordelt både foran, bagpå og ved siden, hvoraf nogle er hængelommer. Hvis du får brug for at kravle rundt på alle 4, er der selvfølgelig plads til at indsætte knæpuder ved knæene.  

Hvis du arbejder i andre brancher, hvor dine bukser ikke er udsat for samme pres og slid, er et par Blåkläder servicebukser det perfekte valg til dig. Disse bukser er gode til både indendørsarbejde og udendørsarbejde, og der er lommer til opbevaring flere steder. Disse bukser er et godt valg, hvis du fx arbejder på et lager, hvor dine egne bukser til privat brug ikke kan bruges. High visibility tøj - Bliv set i mørket

Et andet område, hvor Blåkläder virkelig har udviklet nogle af de mest sikre og komfortable produkter på markedet, er med High Visibility. Alle High visibility produkter er certificeret ud fra den anerkende EU standard EN ISO 20471. Denne certificering sikrer, at bæreren af tøjet er totalt synlig både om natten, dagen og fra alle vinkler – selv bagfra, hvor det ikke er muligt for bæreren af tøjet selv at orientere sig.  

High Visibility-tøj kan være nyttigt i rigtigt mange forskellige situationer, hvor der er brug for at være ekstra synlig for sikkerhedens skyld. Dette kan fx være ved arbejde i meget trafikerede områder, hvor du omgiver dig med biler, eller hvis du arbejder i mørke. På mørke aftener eller om natten bliver dit Hi-Vis tøj tydeligt oplyst af alle lyskegler, når de mange store reflekser bliver ramt. 

Der kan være stor forskel på dit behov for arbejdstøj alt efter hvilket vejr, du arbejder i. Om sommeren er en kortærmet t-shirt med high visibility ofte varm nok at have på. Om vinteren og i efteråret er det derimod rart med en varm og mere isolerende jakke, så du kan holde ud at arbejde udendørs i mange timer. Du er selvfølgelig helt fri til at kombinere tøjet på kryds og tværs, så det passer bedst muligt til dig og dine behov i skiftende vejr. Her på siden kan du finde mange forskellige typer af arbejdstøj med high visibility i gul, orange og rød fra Blåkläder såsom: 

 • T-shirt med high visibility
 • Langærmet sweater med high visibility
 • Softshelljakke med high visibility
 • Strikket softshelljakke med high visibility
 • Vinterjakke med high visibility
 • Parka jakke med high visibility
 • Strækbare arbejdsbukser med high visibility
 • Graviditetsbukser med high visibility
 • Kasket med high visibility


Hvilken størrelse arbejdstøj skal jeg vælge?

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken størrelse arbejdsbukser eller jakke, der passer bedst til dig, behøver du ikke bekymre dig længere. Blåkläder har nemlig en ret præcis størrelsesguide, hvori du kan finde den rigtige størrelse til ud udfra dine mål. Ved at måle et par bestemte steder på kroppen, kan du let finde de nødvendige informationer! Du kan finde størrelsesguiden herBlåkläder arbejdstøj til børn

Derhjemme er det typisk mor og far, der sætter gang i spændende gør-det-selv projekter, men det kan være både lærerigt og sjovt for børnene at være med. Derfor er det selvfølgelig også muligt at få stærkt arbejdstøj i børnestørrelse, så alle familiemedlemmer er godt klædt på!  

Arbejdstøjet til børn er slidstærkt, så det kan holde længe, men samtidig er komforten helt i top. Det bløde materiale skal nemlig føles rart imod huden, så dit barn er interesseret i at bruge sit nye arbejdstøj. Ved at klikke på filteret "Børn" i menuen øverst til venstre, kan du se udvalget af børne arbejdstøj fra Blåkläder.Køb arbejdstøj fra Blåkläder Workwear hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde Blåkläder Workwear som en del af vores sortiment. Vi har nemlig nøje udvalgt arbejdstøj fra de bedste leverandører på markedet, så du, dine kolleger eller dine medarbejdere kan blive godt klædt på, uanset hvilken branche I tilhører.  

Hvis du er på jagt efter arbejdstøj til en større gruppe, er der god mulighed for at få logotryk eller broderi på tøjet - faktisk trykker vi på stort set alle de varer, som vi sælger! Vores personale i trykkeriet har god erfaring med skræddersyede løsninger.  
Læs mere om logotryk her og kontakt os - så finder vi en løsning til dig! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.