Blåkläder Workwear

Blåkläder Workwear

BLÅKLÄDER udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design.

BLÅKLÄDER udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design. Vi sælger vores produkter på et internationalt marked via forhandlere. Vores hovedkontor og produktudvikling er placeret i Svenljunga, Sverige. Vi har vores produktionsenheder på Sri Lanka og i Myanmar hvor vi producerer ca. 3,5 millioner stykker Blåkläder arbejdstøj årligt. Med 17 datterselskaber i Europa og USA og en årlig omsætning på 100 mio. €, er vi det største brand af arbejdstøj i Norden og en af verdens førende producenter.

BECAUSE TOMORROW MATTERS!
Hos Blåkläder har bæredygtighed altid været dybt forankret i vores arbejde. Siden begyndelsen i 1959 har vores fokus været at producere arbejdstøj, der holder. Vores tilgang til bæredygtighed er vokset med tiden, og det gennemsyrer nu hver en del af vores verdensomspændende organisation.
Vi tror på bæredygtighed. Fordi i morgen betyder alt!
LÆS MERE: https://www.blaklader.dk/da/baeredygtighed

SLIDSTÆRK BÆREDYGTIGHED – LIVSTIDSGARANTI PÅ VORES SØMME
Vi arbejder løbende med at forlænge tøjets livscyklus – et arbejde, som giver størst gevinst for klimaet. Eksempler på dette er forstærkninger på tøjets udsatte steder, hvilket giver 50% længere brugslevetid samt en automatisk besparelse på alle Produktionsressourcer på 30%. Hvis man i stedet arbejder med udskiftning af råvarefiberen, kan man opnå en miljø-ressourcebesparelse på 2-10 %.
Ved hele tiden at arbejde for at forlænge tøjets levetid, kan vi opnå et miljømæssigt mindre fodaftryk. Vi arbejder uafbrudt med at forbedre tøjet, blandt andet ved at teste nye forstærkninger på udsatte steder, justere design og pasform samt finde optimale fiberblandinger for maksimeret slidstyrke og komfort. Og det er netop derfor vi har tredobbelte sømme for ekstra forstærkning. Efter vores godt 60 år i branchen ved vi, at tøj ikke holder længere end dets svageste led, og at tøj slides mest på udsatte steder.
Udelader vi vores ekstra sømme og forstærkninger, slides tøjet hurtigere op, og vores kunder øger deres forbrug. At gøre det, ville medføre lidt lavere ressourceforbrug i produktionen, men det ville skabe et bæredygtighedsproblem som følge af en kortere livscyklus. Og det er ikke bæredygtigt. Studier viser, at hvis levetiden på et stykke tøj fordobles, halveres bæredygtighedsudgifterne i princippet, eftersom en bruger benytter ét stykke tøj i stedet for to.
Derfor vil vi fortsætte med at forstærke vores tøj for at få en bæredygtig fremtid, hvor der forbruges færre stykker tøj. Derfor har vi livstidsgaranti på vores sømme, da vi med sikkerhed ved, at færre stykker tøj er mere bæredygtigt både nu og i fremtiden.
TJEK VORES SORTIMENT: https://www.blaklader.dk/da/produkter/alle-produkter?sortorder=5&page=1

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.