Fleece jakker til damer

Shop smarte fleecejakker og fleecetrøjer til damer i sort, grøn, rød, blå, lilla og mange andre farver fra kvalitetsmærker.

Se også: High Visibility fleece | Arbejdsjakker til damer | Vinterjakker til damer | Softshell jakker til damer

Lækre fleece jakker til damer

Du er landet på kategorien med flotte og lune fleecetrøjer til kvinder. Er du til tykke og vamsede fleecetrøjer? Eller tynde og isolerende? Hos Jysk Firmatøj får du et stort udvalg af fleecejakker til kvinder – og der kommer løbende nye til.

Du kan vælge imellem fleecetrøjer med kort, lang eller helt uden lynlås, med eller uden hætte og med kort eller lang hals. Fællesnævneren er den feminin pasform, der klæder kvindekroppen.

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige fleece her, kan du i stedet tjekke hovedkategorien med fleecejakker, bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre og sortere efter unisex modeller. Vær blot opmærksom på at unisex-modellerne ofte er større i størrelserne end de fleecetrøjer figursyet til kvinder, du finder her i kategorien.

fleecetrøje til damer

En verden af dame fleece jakker

Fleecetrøjer kommer i mange varianter og kan både bæres alene eller bruges som mellemlag i vinterhalvåret. Du kan bruge en fleece til dig dag job, havearbejde eller fritiden, da det er en alsidig trøje, der holder varmen tæt ind til kroppen.

Her på shoppen finder du et stort udvalg af fleecetrøjer og jakker til damer. Vi har alt fra tykke og vamsede teddy fleece til tynde og glatte microfleece. Vælg i mellem grønne, pink, gule, blå, orange, lilla, sorte, hvide og flerfarvede fleecetrøjer.

Grønne fleece jakker til damer

Grønne fleece jakker bliver ofte brugt af gartnere og andre fag, der foregår udendørs. Hos Jysk Firmatøj kan du købe lysegrønne, almindelige grønne og mørkegrønne dame fleecejakker, der både kan anvendes til arbejde og fritid. En af vores bestsellers er den moderne fleecetrøje fra Mascot Accelerate serien, der kommer i 5 forskellige farver, herunder grøn. Denne fleecetrøjer kommer med en kort lynlås med vindfang, reflekseffekter og lynlåslommer. 

Teddy fleece jakker til damer

En teddy fleece er en fleecetrøje, som er ekstra tyk, blød og behagelig at have på. Det kan for eksempel være en pilefleece, som har et groft og blødt fleece ydre og indre. Men dame teddyfleecen kommer også i en variant med en blød og børstet inderside, der føles rar mod huden, og et glat ydre. Teddyfleece er blot et begreb, der bliver anvendt om ekstra vamsede fleecejakker. Du kan med fordel bruge teddy fleecen som overgangsjakke eller til køligere sommeraftener. 

Køb fleece til kvinder hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj stræber vi efter at kunne tilbyde alle former for arbejdstøj, fodtøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn. Derfor kan du shoppe meget mere end fleecejakker, vinterjakker og arbejdsjakker til kvinder her på siden. Du finder et stort udvalg inden for arbejdsbukser, t-shirts, sweatshirts og meget mere, så du kan sammensætte din arbejdsuniform fra én og samme forhandler. Vi har samlet en hel kategori udelukkende med arbejdstøj til kvinder, så du hurtigt kan danne dig et overblik og finde det, du har brug for. Hvis du har spørgsmål eller brug får råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.


Kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.