Arbejdsjakker

Gå på opdagelse blandt det store udvalg af arbejdsjakker til forskellige årstider, erhverv og behov - Vi garanterer, at du kan finde en jakke, der passer perfekt til dig og dit job!

Se også: Hvilken type arbejdsjakke skal jeg vælge? | Arbejdsjakker til mænd | Arbejdsjakker til damer | Arbejdsjakker til børn 

Arbejdsjakker til mænd, damer og børn

Hos Jysk Firmatøj får du et stort udvalg af kvalitets arbejdsjakker til mænd, damer og børn. Du finder højkvalitets arbejdsjakker, der passer til alle fire årstider fra populære mærker, som Carhartt, Kansas, F. Engel, Mascot, Portwest, Blåkläder og mange flere. Du får et af Danmarks bredeste sortimenter af arbejdsjakker samlet ét sted. Hvis du er i tvivl om, hvilken type arbejdsjakke der passer bedst til dig, er du velkommen til at søge rådgivning fra vores eksperter inden for arbejdstøj. Arbejdsjakker fra de mest populære mærker

Kansas jakker
Vi har et stort sortiment af Kansas jakker, der passer til arbejds- og fritidsbrug hele året rundt. Vælg imellem alt fra klassiske arbejdsjakker, solide pilotjakker og varme vinterjakker til smarte sweatjakker. Kansas har især et stor udvalg af jakker til herre og med en unisex pasform.

Se udvalget fra Kansas

Mascot arbejdsjakker
I sortimentet fra Mascot går mange af deres jakke designs igen i de forskellige typer jakker, hvilket gør det nemt at skabe en ensartet arbejdsuniform på tværs af afdelinger – hele året rundt. Fra Mascot finder du alt fra klassiske sorte jakker til iøjnefaldende jakker i rød, grøn og blå.

Se udvalget fra Mascot

Carhartt jakker
Fra Carhartt finder du en bred vifte af jakker, der både kan bruges til arbejde og fritid. Carhartt er kendt for at lave robuste tøj og jakker til damer og herre, der samtidig er modebevidst. Hos Jysk Firmatøj finder du klassiske arbejdsjakker, fleecejakker, vinterjakker mfl. fra Carhartt.

Se hele udvalget fra Carhartt

F. Engel arbejdsjakker
Klassiske pilotjakker, vinterjakker til arbejde, vandtætte skaljakker, lune quiltede jakker F. Engel byder på det hele. Vi har et stort sortiment af F. Engel arbejdstøj og jakker, der passer til alle årstider. Du finder jakker af forskellige materialer i mange fede designs fra F. Engel.

Se hele udvalget fra F. Engel

Snickers jakker
Hvis du er på udkig efter en moderne og funktionelle all-around arbejdsjakke, bør du tjekke Snickers. Snickers bruger gode materialer som microfleece, Gore Tex og Cordura i deres jakke sortiment. Dette resulterer i utroligt lækre og holdbare arbejdsjakker, der holder til hverdagens slid.

Se hele udvalget fra Snickers

Helly Hansen arbejdsjakke
Helly Hansen designer jakker til alle behov, der flittigt bliver brugt på arbejdspladser og til hverdagens udendørs aktiviteter. Med Helly Hansen bliver du klædt ordentligt på uanset vejret. vælg imellem lækre parkajakker, vinterjakker og mange typer af fleecejakker.

Se hele udvalget fra Helly Hansen


Sæsonbestemte arbejdsjakker

Arbejdsjakkerne her på siden er designet af forskellige materialer og har mange forskellige egenskaber, der passer til forskellige temperaturer og arbejdsforhold. Du finder alt fra isolerede jakker med varme til let vatterede jakker. For at finde den perfekte arbejdsjakke til dig, gør du klogt i at kende dine arbejdsforhold til punkt og prikke.

Arbejdsjakker kan være alt fra lette og åndbare til isolerende og varme – og du får den optimale jakke ved at vælge den, der passer til din dagligdag. Ligesom med almindelige jakker, har arbejdsjakker til formål at holde dig varm og tør i kulden og holde dig afkølet i varmen.

Mascot arbejdsjakker

Du finder jakker i 1-3 lag med forskellige typer membraner. En arbejdsjakke kan f.eks. være udarbejdet i slidstærk Cordura, vandtæt og åndbar Gore Tex eller noget helt tredje. Hvis du har et fysisk arbejde, kan du med fordel vælge en arbejdsjakke med en åndbar membran, så den overskydende kropsvarme kan ledes væk. Du vil også nyde godt af en jakke med svedtransporterende egenskaber.


Hvilken type arbejdsjakke skal jeg vælge?

Det kan være svært at skelne mellem de mange forskellige typer af arbejdsjakker. Derfor har vi lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan finde netop dén jakke, som du vil få mest glæde af. Nedenfor kan du læse mere om egenskaberne og fordelene ved de forskellige jakker.

Hos Jysk Firmatøj vil vi give dig den bedst mulige oplevelse med din arbejdsjakke - om det er en softshelljakke eller en vinterjakke. Vi har derfor i tæt samarbejde med fagpersoner udvalgt netop de jakker, som vi kan stå inde for. I sortimentet finder du derfor en lang række slidstærke egenskaber, der ikke begrænser dig i udførelsen af dine arbejdsopgaver.


Klassisk arbejdsjakke – Robust og rummelig
En klassisk arbejdsjakke er en robust jakke af slidstærke materialer. Denne kategori indeholder jakker i det velkendte arbejderlook design med rummelige lommer og god arbejdskomfort. Du kan vælge imellem et væld af design og farver – of du kan bruge den klassiske arbejdsjakke i samtlige erhverv og jobfunktioner.

Gå til klassiske arbejdsjakker

Overgangsjakke – Tynd og let isoleret
En overgangsjakke er en jakke med et tyndt lag isolering, der bruges i foråret og efteråret. Overgangsjakker er for varme til sommeren – men ikke varm nok til vinteren. Nogle fordele ved denne type jakke er, at den er utrolig let, nem at bevæge sig i og ikke fylder særlig meget. I kategorien finder du jakker med vindtætte, vandtætte og termiske egenskaber.

Gå til overgangsjakker


Vinterjakke – Varm og beskyttende
Vinterjakker fra arbejdstøjmærkerne er utroligt slidstærke og modstandsdygtige overfor hverdagens slid – samtidig giver de dig også en god bevægelighed. Ofte er jakkerne, der egner sig til vinteren, godt isolerede, vindtætte og vandafvisende. Flere af vores vinterjakker har refleksdetaljer, der gør dig mere synlig i den mørke vintertid.

Gå til vinterjakker

Pilotjakke – Slidstærk og varm
Pilotjakker blev designet til piloterne under 1. verdenskrig og blev lynhurtigt kendt for deres slidstærke og smarte udseende. I dag er jakken blevet moderniseret fra den klassiske lædermembran og uldfoer til slidstærke tekstil-materialer, der er holder dig og derfor egner sig til de koldere måneder. Pilotjakken kommer i dag i mange smarte varianter.

Gå til pilotjakker


Fleecejakke – God isolering 
En fleecejakke er det perfekte alternativ til en lettere jakke eller en tyk strikketrøje. Det er nemlig en blød og let jakke, som samtidig isolerer godt omkring overkroppen. Du vil med fordel kunne bruge fleecen som jakke alene – eller som et isolerende mellemlag under f.eks. en skaljakke i de koldere måneder. Fleecejakken er derfor dejlig alsidig!

Gå til fleecejakker

Quilt jakke – Let og vatteret jakke
En quilt jakke er en let og vatteret jakke, der har gode isolerende egenskaber. Quilt er betegnelsen for to stykker stof med vat i midten, syet sammen på en dekorativ måde, der danner et mønster. Derfor finder du i kategorien quiltede jakker med firkanter. Nogle af jakkerne i kategorien har et vandafvisende ydre og egner sig derfor som overgangsjakke.

Gå til quilt jakker


Skaljakke – Beskytter mod vejr og vind
En skaljakke er essentiel som en helårsjakke, eftersom den beskytter dig mod regn og vind. En skaljakke er en forholdsvis let jakke, der ikke er superisolerende, men som effektivt holder vind og vand ude. For at holde på varmen i din skaljakke kan du bære en varmere trøje indenunder, såsom en sweatshirt, en fleecetrøje, hættetrøje eller lignede.

Gå til skaljakker

Softshell jakke – Åndbar og fleksibel 
Softshell jakker er designet til at kunne opretholde en optimal åndbarhed - selvom du laver fysisk arbejde, træner eller blot går en tur. Jakkerne er udarbejdet i fleksible materialer, så du har en høj bevægelsesmulighed. Softshelljakker bliver oftest brugt som overgangsjakke - altså forår eller efterår, hvor vejret er omskifteligt.

Gå til softshell jakker


Hybridjakke – Lækker kombi jakke 
En hybridjakke kombinerer består af forskellige materialer, der kombinerer fordelene fra forskellige jakker i én. Det kan f.eks. være en kombi af quilt eller fleece og softshell, hvilket giver en lun og åndbar jakke med god fleksibilitet. Det kan også være fordelene fra en vinterjakke kombineret med en softshell jakke for at lave en foret og vandafvisende kombi.

Gå til hybridjakker

Sweatjakke – Slidstærk og behagelig
Sweatjakken er god som overgangsjakke, da den kombinerer komforten fra en sweatshirt og holdbarheden fra en jakke. En sweatjakke tager det bedste fra begge verdener og samler det i en behagelig konstruktion. Det er den perfekte jakke til indendørs arbejde, hvor du har behov for varme og god bevægelighed.

Gå til sweatjakker

Parkajakke – Lun og åndbar
En parkajakke er en slidstærk vinterjakke, der er perfekt til udendørs arbejde. Parkajakken er typisk mellemlang med en foret hætte med god isolation og åndbarhed. Den holder dig tør, varm og giver god arbejdskomfort, da den også lader huden ånde. I fleste tilfælde er parkajakken vandtæt og kan være lavet med stretchpaneler for bedre bevægelighed.

Gå til parkajakker


Mascot sikkerhedsjakker

Sikkerhedscertificerede arbejdsjakker

Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi en række certificerede arbejdsjakker. Du finder også sikkerhedsjakker i form af high visibility refleksjakker og flammehæmmende arbejdstøj. 


High visibility arbejdsjakker
High Visibility jakker er lavet med fluorescerende materialer og reflekser der sikrer, at du bliver set fra alle vinkler. At være synlig kan redde liv under erhverv med farlige arbejdsforhold. Derfor har Jysk Firmatøj et bredt udvalg af forskelligt certificeret arbejdstøj med høj komfort, så du både kan føle dig tilpas og sikker, når du er på arbejde.

Gå til High Visibility arbejdsjakker 

Flammehæmmende jakker
Når du arbejder i erhverv, hvor du er i risiko for at komme i kontakt med ild, gnister, smeltet metal og høj varme, så er flammehæmmende arbejdstøj at foretrække. De mange certificerede elementer i flammehæmmende arbejdstøj sikrer, at du bliver holdt udenfor fare, hvis du opretholder de sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Gå til flammehæmmende arbejdstøj


Bestil jakker med tryk og broderi hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkeri og tilbyder også topprofessionelle tryk og broderi på jakker. Vi har et kæmpe udvalg af arbejdsjakker hvoraf størstedelen egner sig som logotøj. Jakker egner sig i særdeleshed til tryk, da der er mange muligheder til logoets placering.

En jakke med eget print er din mulighed for at lave en ensartet arbejdsuniform og fremstå knivskarp overfor kunder og stakeholders. Vi er eksperter inden for firmaprofilering og hjælper dig igennem hele processen – lige fra valg af jakke til logoplacering. Ring eller skriv til os med dine spørgsmål og forespørgsler – vi ser frem til at hjælpe dig videre og klæde dig på til arbejdsdagen!

Læs alt om logotryk og broderi her


Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot