Arbejdsjakker

Arbejdsjakker skal gerne være moderne, men samtidig opfylde de basale krav indenfor forskellige erhverv. Det står vi, fra Jysk Firmatøj indenfor, og du kan derfor finde netop dén jakke, som passer bedst til dig.

Vores store katalog af arbejdsjakker består af fleecejakker, softshelljakker, vinterjakker, klassiske arbejdsjakker, skaljakker, termojakker til mænd, termojakker til kvinder, sommerjakker, pilotjakker, jakker med reflekser og mange flere!  

Arbejdsjakker | Sæsonbestemte arbejdsjakker | Hvilken type jakke? | Sikkerhedscertificeringer

Arbejdsjakker

Vores store udvalg af kvalitets arbejdsjakker omfatter mærker som Kansas, F. Engel, Helly Hansen, Mascot, Portwest, Blåkläder og mange flere. Det betyder også, at du får Danmarks bredeste sortiment af arbejdsjakker, samlet ét sted, samtidig med at vi tilbyder rådgivning, fra vores mange fagpersoner og eksperter. 

Hvad end du søger en Helly Hansen fleece til kvinder, en bestemt jakke fra Mascot eller en Kansas termojakke, så kan du finde dem hos os.  

Sæsonbestemte arbejdsjakker

Det er vigtigt, når du søger efter en optimal arbejdsjakke, at du kender de forhold du skal arbejde under. Det er nemlig altafgørende for hvilken jakke der er perfekt for dig. 

Arbejdsjakker har ligesom andre jakker til formål, at holde dig varm og tør i koldere temperaturer, samt afkølet i varmere temperaturer.
Det er derfor vigtigt, at du får en åndbar membran, så den overskydende kropsvarme kan ledes væk, samt en jakke der har svedtransporterende elementer.  

Hos Jysk Firmatøj, vil vi give dig den bedste mulige oplevelse med din arbejdsjakke - om det er en softshelljakke eller en vinterjakke. Vi har derfor i tæt samarbejde med fagpersoner, udvalgt netop de jakker, som vi kan stå indenfor. 

Vi har i vores sortiment herfor, en lang række jakker, som har disse åndbare og svedtransporterende egenskaber, samt kan modstå snavs og er slidstærk, så din nye jakke ikke går på kompromis med dine arbejdsopgaver.  

Hvilken type arbejdsjakke?

Det kan være svært at skildre mellem de mange forskellige typer jakker. Derfor har vi lavet en guide til dig, så du nemt og hurtigt kan finde netop dén jakke, som du vil få mest glæde af. 

Skaljakker

Skaljakker er essentiel som en helårsjakke, eftersom den beskytter dig mod regn, vind og udvendig slitage.

Du kan nemt optimere din skaljakke, ved om sommeren, at bruge jakken alene, eller om vinteren, med en varmere trøje indenunder (såsom en sweatshirt, en fleece, hættetrøje el.lign.). 

Pilotjakker

Pilotjakker kiggede for første gang frem under 1. verdenskrig, hvor de dengang var produceret til piloter. De blev lynhurtigt kendt for deres slidstærke og smarte udseende, og det har hængt ved.

I dag er jakken blevet moderniseret fra den ellers klassiske lædermembran og uldfoer, til slidstærke tekstil-materialer, der er holder dig varm igennem hele din arbejdsdag. 

Fleecejakker

Det perfekte alternativ til en lettere jakke eller en tyk strikketrøje.

Fleecejakker er yderst populære pga. deres lette, bløde og moderne udseende. Du vil med fordel kunne bruge fleecen som jakke, eller under f.eks. en skaljakke, og det gør den ideel som en lag-på-lag jakke. 

Softshelljakker

Softshelljakker til både mænd, kvinder og børn, er designet til at kunne opretholde en optimal åndbarhed - selvom du laver fysisk arbejde, træner eller blot går en tur. Jakkerne er udarbejdet i fleksible materialer, så du har en høj bevægelsesmulighed. 

Softshelljakker bliver oftest brugt som overgangsjakke - altså forår eller efterår, hvor vejret er omskifteligt.  

Cooldown jakke

Betydningen ligger i navnet – en jakke man kan bære efter en træning eller lettere aktivitet. Disse cooldown jakker minder både om softshelljakke og en fleecejakke i kvaliteterne. Du får nemlig en jakke med en let foring, som enten kan bruges efter træning, lettere fysiske aktiviteter eller som en overgangsjakke.

3-i-1 jakker

3-i-1 jakker har som oftest tre indstillingsmuligheder. Du får derfor en jakke der kan bruges i flere sæsoner, eftersom du kan skille lagene af, alt afhængig af hvilken isolationsevne du ønsker.

Disse multifunktionelle jakker er kombineret af en vind- og vandtæt yderjakke og et isolerende mellemlag. Du kan bruge dele hver for sig som henholdsvist en sommerjakke eller en overgangsjakke, eller samlet til en vinterjakke.  

Sikkerhedscertificerede arbejdsjakker

Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi en række certificerede arbejdsjakker indenfor high visibility og flammehæmmende arbejdstøj. 

Flammehæmmende jakker

Når du arbejder i erhverv hvor du er i risiko for at komme i kontakt med ild, gnister, smeltet metal og høj varme, så er flammehæmmende arbejdstøj at foretrække.

De mange certificerede elementer i flammehæmmende arbejdstøj sikrer, at du bliver holdt udenfor farer, hvis du opretholder de sikkerhedsmæssige foranstaltninger.  

High visibility arbejdsjakker

Arbejdstøj med high visibility eller fluorescerende materiale, er tøj certificeret EN ISO 20471. Når dit sikkerhedstøj har denne certificering, er du være garanteret, at du kan ses ved arbejde i dårlige lysforhold. 

At være synlig og blive set med det samme kan redde liv, under erhverv med farlige arbejdsforhold. Derfor har Jysk Firmatøj et bredt udvalg af forskelligt certificeret arbejdstøj med høj komfort, så du både kan føle dig tilpas og sikker, når du er på arbejde.  

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.