Helly Hansen

Helly Hansen jakke regntøj taske


Se vores udvalg af Helly Hansen sikkerhedssko, tasker og voldsomt lækre jakker af den bedste kvalitet. Her finder du en jakke, der passer lige til det miljø og den temperatur, du arbejder eller går rundt i i din hverdag. Find både voldsomt vandtætte vinterjakker, softshell jakker og skaljakker!

Mange års erfaring | Sikkerhedssko | Vinterjakker | LifaLoft 

Helly Hansens mange års erfaring

I mere end 140 år har Helly Hansen haft hovedsæde i Norge. Her startede tøjmærket i 1877 med kaptajnen Helly Juel Hansen, der begyndte en forretning, hvor han sammen med sin kone solgte vandtætte jakker dyppet i en særlig olie, bukser og meget andet. I dag kan vi se HH-tøj båret af mange mennesker i bjergene, på gaden og af ikke mindst mere end 55.000 professionelle skisportsudøvere.  


Topkvalitet af Helly Hansens produkter for at mindske ressourcer

Der er en begrænsning på planetens ressourcer – og det ved Helly Hansen godt. Og for at spare på disse, sørger Helly Hansen for at lave de bedste af de bedste produkter, som er langtidsholdbare og kan anvendes i mange år. På den måde reducerer de forbruget og produktionen, hvilket gavner os alle i sidste ende.  

Helly Hansen inspirerer deres kunder til at donere eller gensælge deres tøj for mindre spild af ressourcer. Og det virker! På gaderne kan man nogle gange stadig se Helly Hansen produkter fra 1970’erne. Det er muligt, fordi HH udelukkende anvender langtidsholdbare og yderst slidstærke materialer.

Helly Hansen vinterjakke

Vinterjakke til både en dame og herre

Helly Hansen er særlig kendt for deres vinterjakker af særlig god kvalitet. Derfor har vi hos Jysk Firmatøj også flere af disse, så du har mulighed for at købe dem lige her på webshoppen. Du kan blandt mange andre finde denne vinterjakke, som også fås i en damemodel

Du kan også købe den vildt populære Helly Hansen Parka lige her! Jakken fås i både en smart camouflage farve, men også i en almindelig sort og navy.  

hh vinter parka

LIFALOFT isolering i Helly Hansen softshell jakke

Nogle af Helly Hansens jakker er udstyret med denne fantastiske kombination af LifaLoftTM- og Primaloft-isolering med flere luftlommer, som giver bedre varme, mens jakken vejer langt mindre. Dette er eksempelvis denne vildt lækre Kensington jakke, som giver dig god varme, mens den føles let og ikke nedtyngende. LifaLoft-isolering er 20% lettere end standard isolering i en jakke, hvilket giver en forbedret komfort og bevægelsesfrihed.  


Helly Hansen sikkerhedssko

I 2004 udvidede Helly Hansen sin produktion og begyndte at producere professionelt fodtøj. Mange kunder elskede deres produkter og ønskede derfor, at de startede med at producere fodtøj til arbejde i lige så høj kvalitet som resten af produkterne. Hos Jysk Firmatøj har vi nogle forskellige sko med forskellige sikkerhedscertificeringer fra Helly Hansen - Både sikkerhedssko med meget og lidt sikkerhed alt efter, hvad du har behov for på dit arbejde.  

Helly Hansen sikkerhedssko

Køb en matchende varm hue til din vinterjakke

Mange af jakkerne fra Helly Hansen fås i kamuflage farve. Og fra Deerhunter kan du finde mange matchende beklædningsdele i samme farveskala som dem fra Helly Hansen.  

Du kan blandt andet prøve denne lækre strikhue i skovgrøn, der passer helt perfekt til de grønne vinterjakker.  

Hvis du skal på en tur i bjergene med en Helly Hansen skijakke eller en softshell jakke, skal du da også have en god rygsæk med, der kan rumme en masse snacks, drikkevarer og ekstra beklædningsgenstande. Se vores udvalg af store og små rygsække her! 

Husk at tilmelde dig som bonuskunde og registrere dine point, når du går til kassen!

gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot