Komfortable og smarte fleecejakker

Kast blikket over det store udvalg af fleecejakker og fleecetrøjer fra nogle af de mest populære mærker, som Kansas, F. Engel eller Snickers. Vi har et stort udvalg af fleece i forskellige tykkelser og farver, der er perfekte til arbejdsbrug. 

Se også: High Visibility fleece jakker | Fleecejakker til damer | Fleecejakker til herre

Fleecejakker og fleecetrøjer til arbejdsbrug

Hos Jysk Firmatøj finder du et kæmpe udvalg af smarte og slidstærke fleecejakker og fleecetrøjer. Du kan vælge i mellem alt fra bløde og vamsede fleecetrøjer til tynde og glatte fleecejakker - og alt derimellem. 

Ikke nok med at du finder fleecen i forskellige tykkelser, så kan du også vælge imellem mange farver, herunder grøn, rød, blå, sort m.fl. Vælg imellem populære mærker, som Carhartt, Fristads, Helly Hansen, F. Engel, Jobman og mange flere!

mascot fleecejakker

Den perfekte arbejdstrøje

Vi har fyldt denne kategori med højkvalitets fleecetrøjer og jakker med gode egenskaber og funktioner. Fleecen egner sig rigtig godt til arbejde, idet du bliver holdt varm på samme tid med, at huden kan ånde. Når du vælger en fleecetrøje fra arbejdstøjmærkerne, kan du være sikker på, at du får den bedste ergonomi. Vi har både løstsiddende og tætsiddende modeller, som har det tilfælles, at de følger dine bevægelser og ikke forhindrer dig i fysisk arbejde.

Polyester fleece er et blødt og dejligt materialer til trøjer og jakker, der holder dig varm hele året rundt. Du kan bære din fleecetrøje alene eller under en jakke - f.eks. en skaljakke eller regnjakke.  Når du klæder dig med flere lag, har du god mulighed for at tilpasse din påklædning til de skiftende temperaturer. 

Fleecen kan have mange funktionelle detaljer:
  •  Forstærkninger på skuldrer og ærmer
  •  Vind- og vandafvisende ydre
  •  Stræk eller stretchpaneler
  •  Rummelige lommer
  •  Plads til logotryk
  •  Indvendigt foer
  •  Robuste lynlåse
  •  Refleksdetaljer


Fleecejakker til herre
Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af praktiske og komfortable herre fleecejakker til arbejde, fritid og outdoor aktiviteter. Fleecejakkerne til mænd fås i elegante og diskrete farver som hvid, grå og sort – men også farvestrålende varianter, som rød, orange, blå og grøn. 

> Gå til fleecetrøjer til herre

Fleecejakker til damer
Foruden en lang række af fleecejakker til mænd, har vi også et stort udvalg til kvinder med en feminin pasform. Dame fleecetrøjerne findes i mange farver, så du har rig mulighed for at finde din favorit. Du kan vælge imellem mange flotte design med eforskellige praktiske funktioner.

> Gå til fleecetrøjer til damer

Fleecejakker til børn
Fleecejakker er komfortable og praktiske jakker, og derfor er de selvfølgelig også super gode til børn. Her på siden finder du allround fleecejakker til børn, der f.eks. har vind- og vandtætte egenskaber. Du kan bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre for at sortere sortimentet til kun at vise fleecetrøjer til børn. 


De forskellige typer fleece

Microfleece – Tynd og let

Microfleece er vævet med tynd tråd og er den tyndeste form for fleece, der findes. Microfleece er lige så isolerende og blødt som uld, og så er det let og slidstærkt. Denne kombination er perfekt til outdoor-elskere, der er på jagt efter et praktisk og komfortabelt materiale. Hvis microfleece bliver vådt eller fugtigt, tørrer det lynhurtigt, så du ikke når at blive nedkølet.

Teddyfleece – Loden og luftig

Er du til tykke og vamsede trøjer, er teddyfleecen et oplagt valg. ”Teddy” bliver brugt om de tykkeste fleecetrøjer, der er vævet med tykke fleecetråde. Teddyfleecen er luftig og isolerer derfor rigtig godt. Her på shoppen finder du flere lodne fleecetrøjer, der både kan bæres alene eller bruges under en jakke. Vælg imellem teddyfleecetrøjer fra bl.a. Carhartt og Jobman.

Strikket fleecejakke – Rustik og ru

En strikket fleece er en jakke, der er strikket af fleecegarn. Dette materiale har den samme isolering som almindelig fleece, men har i stedet en grov og ru overflade. Den strikkede fleecejakke er mere rustik og ligner en almindelig striktrøje. En strikket fleece er altså et godt valg til udendørs arbejde og aktiviteter, da den sidder til og giver god isolering.   

Fiberjakke – Let og slidstærk

Fiberjakken er en smart og komfortabel jakke i slidstærk kvalitet – Faktisk er fiberpels mere modstandsdygtigt overfor slid end fleece og uld. Fiber er et lavvægts materiale med stor isolationsevne, som samtidig er elastisk, fleksibelt og føles blødt og behageligt mod huden. En fiberjakke er perfekt som overgangsjakke, da den er tilpas varm til det danske forår og efterår. 


Populære mærker

Carhartt fleecetrøjer
Carhartt byder på et udvalg af teddy fleecetrøjer med en afslappende pasform, der både passer til arbejde og friluftslivet. Du kan vælge imellem pullovers- og fleecetrøjer med gennemgående lynlås. Carhartt fleecetrøjer kommer i alt fra mørke armyfarver til røde skotsktern.

> Tjek hele sortimentet fra Carhartt

Jobman fleecejakker
Modstå det skandinaviske vejr med stil. Jobman laver alsidige fleecejakker i alle regnbuens farver – nogle af dem endda i et vendbart design, der giver dig to farver at vælge imellem i én og samme jakke. Jobman er et svensk mærke, der laver moderigtigt arbejdstøj i højkvalitet.

> Tjek hele sortimentet fra Jobman

Mascot fleecetrøjer
Fra Mascot finder du en lang række tætsiddende og moderne microfleece trøjer i alt fra klassisk sort til grøn, rød, blå og gul. Mascot fleecetrøjer er populære grundet deres sporty design og gode funktionalitet, som gør dem ideelle til alt fra håndværkere til lagermedarbejdere.

> Tjek hele sortimentet fra Mascot


Køb billige fleecejakke hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et stort udvalg af fleecejakker og -trøjer, som du kan bruge til erhvervsbeklædning eller fritidstøj. En fleecejakke er nemlig perfekt til fysisk arbejde såvel som jagt og vandreture. Er du på udkig efter fleece jakker på tilbud? Så hop forbi outletten, som løbende bliver opdateret med nye spændende varer fra alle vores kategorier.

Vi trykker også gerne din fleece med dit firmalogo eller holdlogo, så du kan samle tropperne og skabe en rød tråd – Læs mere om logotryk og brodering her. Hos Jysk Firmatøj har vi over 25 års erfaring med arbejdstøj til alle sæsoner og deler gerne vores viden med dig. Hvis du har spørgsmål til dit valg af fleecejakke, er vi altid klar til at hjælpe og give gode råd.


Kundeservice
Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.