Jobman arbejdsbukser Jobman arbejdsjakker Jobman t-shirts Jobman poloshirts Jobman trøjer Jobman arbejdsshorts Jobman arbejdsknickers Jobman overalls Jobman kedeldragter Jobman termokedeldragter Jobman termoundertøj Jobman skjorter Jobman veste Jobman Hi Vis arbejdstøj Jobman flammehæmmende arbejdstøj Jobman tilbehør Jobman Outlet

Alt i arbejdstøj og udstyr fra Jobman

Jobman workwear


Kast blikket over det store udvalg af arbejdstøj fra Jobman - heriblandt bukser, overalls, trøjer, jakker, bælter og meget mere. Jobman er det oplagte valg for både professionelle og amatører, og Jysk Firmatøj er den eneste danske distributør! 

Svensk firma med kvalitet i fokus

Jobman er et svensk firma fra 1975, der har kvalitet, slidstyrke og funktionalitet i fokus, når de udvikler og fremstiller deres produkter. Produkterne er udtænkt med professionelle arbejdsfolks behov i tankerne, så arbejdstøjet og udstyret er både praktisk og solidt. Hos Jobman ved de, hvor vigtigt det rigtige arbejdstøj er for din udførelse af arbejdet, og derfor har de indtænkt og inkorporeret mange gode detaljer i deres produkter, så du altid kan være synlig, effektiv og beskyttet i løbet af din arbejdsdag.   

Jobman er en del af New Wave Group, hvor både økonomisk overskud såvel som social og miljømæssig vækst er i fokus. Derfor er vi hos Jysk Firmatøj glade for at kunne tilbyde Jobman produkter som en del af vores sortiment – og så er vi faktisk den eneste danske distributør! Alt i arbejdstøj og gear

Hos Jobman har man ikke kun en enkelt beklædningsgenstand i fokus, men derimod er der arbejdet med alle aspekter af erhvervsbeklædning, så du kan finde stort set alt indenfor arbejdstøj og udstyr her på siden.  

Jobman har forskellige arbejdsjakker, softshelljakker, fleecejakker, hoodies/hættetrøjer og trøjer i deres sortiment, og alle disse jakker og trøjer kan bruges i forskellige sammenhænge. Fx er de lette jakker som sweatshirts, skaljakker og softshelljakker gode til årets varmere måneder, hvor du blot har brug for lidt ekstra beskyttelse mod elementerne, og hvor vinden køler dig mere ned end temperaturen. Til vintermånederne har du derimod brug for varmere tøj, der har bedre isolerende funktion. Dette er fx pilotjakker, vinterjakker og generelt store jakker med plads til mange lag, så du ikke bliver kold i løbet af din arbejdsdag.  Jobman arbejdsbukser, –shorts og overalls

Især beklædning til underkroppen har Jobman mange varianter af, og her er der også taget hensyn til forskellige temperaturer og præferencer. Fx kan du vælge korte arbebejdsbukser i form af arbejdsshorts, der giver super god mulighed for udluftning og afkøling, mens du til arbejde i koldere vejr kan vælge lange og varme arbejdsbukser.  

Et andet valg, der kan være i dine overvejelser, er om du foretrækker overalls eller almindelige bukser. Der kan være fordele ved begge dele, så det afhænger mest af alt af din personlige præference og eventuelle etikette på arbejdspladsen. Både arbejdsbukser, arbejdsshorts og overalls giver dig dog rig mulighed for at opbevare alt dit værktøj og alle dine redskaber i praktiske lommer.  


High Visibility tøj

Til dig, der arbejder i trafikerede eller dårligt oplyste områder, og som derfor har brug for at bære High Visibility tøj, har Jobman både stærke bukser og varme jakker med Hi-Vis. 

Alle disse High Visibility-produkter bærer certificeringen EN ISO 20471, som er din sikkerhed for, at produkterne lever op til de internationale krav for synlighed. Dette betyder blandt andet, at tøjet er udstyret med en række store og tydelige reflekser, som gør dig synlig fra alle vinkler – og især bagfra, hvor du ikke selv har godt udsyn. Du kan læse meget mere om High Visibility tøj og de forskellige certificeringer under vores kategori High Visibility! 

Hi-Vis tøjet går ind under Jobmans mål om at holde dig sikker og beskyttet under din arbejdsdag, også selvom du arbejder under nogle særlige forhold. Der er selvfølgelig ikke gået på kompromis med hverken komfort eller funktionalitet, selvom tøjet først og fremmest skal gøre dig synlig. Med en række praktiske detaljer får du god bevægelsesfrihed samt mulighed for opbevaring af alle dine vigtigste redskaber på din person.  Tilbehør til arbejdstøj

Udover arbejdstøj finder du også forskelligt tilbehør her på siden, som kan give dig bedre funktion af dit arbejdstøj, eller som blot kan hjælpe dig til at komme bedre og mere behageligt igennem arbejdsdagen. 

Fx har Jobman de ergonomisk designede knæpuder, der er tilpasset til at passe til overalls og arbejdsbukser. Ved at bruge knæpuderne i de dertil indrettede lommer på knæene, kan du spare dine knæ for en hel del belastning, hvis du i løbet af arbejdsdagen bruger mange timer på knæene. Samtidig er dine knæ lidt bedre beskyttet mod slag og hårde objekter.  

Bælterne og selerne fra Jobman kan hjælpe dig til at holde dine arbejdsbukser oppe, så de sidder komfortabelt hele dagen. Du kan vælge bælter med eller uden strech, alt efter din personlige præference, for begge typer bælte har et klassisk spænde med Jobman logoet indgraveret. Hvis du bedre kan lide sele, er selerne fra Jobman super praktiske, fordi de kan justeres flere steder til at passe din kropsbygning,  Køb Jobman hos Jysk Firmatøj

Ved at købe dit Jobman arbejdstøj og andet udstyr her hos Jysk Firmatøj ApS er du garanteret skarpe priser, gode service og lynhurtig levering her til din adresse. Vi er den eneste danske distributør af Jobmans store udvalg af produkter, og vi er glade for at kunne tilbyde produkterne som en del af vores sortiment! 

Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning i dit valg af arbejdstøj, er vores dygtige personale altid til at svare på spørgsmål eller komme med gode råd. Du kan møde personalet her! 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot