High Visibility sikkerhedstøj

Bliv set i mørket og på trafikerede steder med High Visibility-tøj! Her på siden finder du et stort udvalg af High Visibility-tøj - både bukser, jakker, trøjer og dragter. 

Hvad er High Visibility? | Certificeringer | Hi-Vis til overkroppen | Hi-Vis til underkroppen | High Visibility-dragter 

Hvad er High Visibility?

High Visibility kan oversættes til “Høj synlighed” på dansk, og det dækker meget godt funktionen af High Visibility-tøj. Denne form for beklædning har nemlig til formål at sikre bæreren at blive set i både lys og mørke samt i trafikerede områder. Med High Visibility tøjet her på siden er du også helt sikker på, at du ikke bliver overset, hvis du befinder dig i et dårligt oplyst område, for tøjet er udstyret med mange tydelige reflekser og består af et fluorescerende materiale.  

Du kan få High Visibility tøj til hele kroppen, og i flere forskellige lag og tykkelser, så du har tøj til alle årets måneder og vejrets skiften. 


Certificeringer

Der stilles høje krav til sikkerhedstøj, og derfor har man udarbejdet certificeringen EN ISO 20471. Denne certificering er en international certificering, der sikrer, at du er ekstremt synlig fra alle tænkelige vinkler – og især bagfra, hvor du ikke selv kan orientere dig ordentligt.  

Her på siden finder du rigtig mange produkter med denne certificering, som sikrer dig synlighed under dit arbejde. Hos Jysk Firmatøj ApS lægger vi stor vægt på sikkerheden ved produkterne såvel som komfort og funktionalitet, og derfor har vi udvalgt en lang række af de bedste produkter på området, som du kan vælge fra.  


Hi-Vis tøj til overkroppen

High Visibility tøj findes både som vinterjakke, vest, t-shirt, fleecetrøje, softshelljakke, pilotjakke, skaljakke, inderjakke, hættetrøje, sweatshirt og regnjakke. Disse mange forskellige typer af påklædning til overkroppen giver dig god mulighed for at finde en trøje eller jakke, der passer til dit behov, uanset hvilket miljø du arbejder i.  

Jakkerne er perfekte til årets kolde dage, hvor du har brug for at være ekstra beskyttet mod elementerne. Alt efter temperaturen udenfor kan du vælge mellem alt fra vinterjakker til tynde skaljakker og regnjakker, der blot holder vind og regn ude.  

De tyndere påklædningsmuligheder er gode valg, når du har brug for at blive set, men ikke har brug for tyk påklædning til at holde varmen. Fx kan du få en tynd t-shirt med synlige reflekser af fluorescerende materiale  


Hi-Vis til underkroppen

Du kan selvfølgelig også få High Visibility tøj til underkroppen. Dette dækker over regnbukser, overalls, arbejdsbukser og shorts. Disse bukser har forskellige egenskaber alt efter hvilke funktioner, du har brug for under dit arbejde. Dette er fx praktiske lommer til opbevaring af værktøj og redskaber, forstærkning med Cordura på knæ eller seler og lynlåse for bedre pasform. 

Rigtig mange af bukserne er en del af et sæt, så du kan få en matchende trøje eller jakke til dine arbejdsbukser. På den måde går mange af de smarte detaljer igen igennem hele dit outfit.  


High Visibility-dragter

Hvis du bedst kan lide, at din trøje og bukser ikke glider fra hinanden under arbejdet, kan du vælge en High Visibility kedeldragt. Denne dragt dækker hele dit inderste lag tøj, og den er yderst komfortabel at have på. Kedeldragterne er miljørigtigt fremstillet af genbrugsmaterialer, og de er designet med den optimale pasform i mente, da der er elastik i taljen og justerbare manchetter ved ærmerne.  

Du kan også få en termokedeldragt, der er en ekstra varm kedeldragt med termoeffekt. Denne termokedeldragt har både de isolerende egenskaber fra en klassisk termodragt eller flyverdragt mens den samtidig gør dig utroligt synlig i mørke og i trafikerede områder som følge af de mange reflekser og fluorescerende materiale.  


Køb High Visibility-tøj hos Jysk Firmatøj ApS

Hvis du allerede ved, hvilken model High Visibility-tøj du skal bruge, kan du kigge de forskellige kategorier øverst til venstre igennem. Her har vi samlet High Visibility-tøjet i forskellige kategorier alt efter om det er en jakke, et par bukser eller noget tredje. 

For ekstra vejledning eller hjælp kan du altid kontakte vores personale, der er klar til at svare på spørgsmål eller komme med gode råd til dit valg af arbejdstøj. Du kan møde personalet her! 

Her hos Jysk Firmatøj ApS finder du alt det bedste indenfor arbejdstøj, erhvervsbeklædning, fritidstøj og sportstøj. Du kan let og enkelt bestille dit nye arbejdstøj og få lynhurtig levering direkte til din adresse. 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot