Kansas Arbejdstøj

Se udvalget af det lækre moderigtige workwear fra Kansas. Bygget på Kansas' værdier af hårdt og ærligt arbejde, og sikkerhedstøj skabt i slidstærke materialer der er designet til at give forbrugerne et moderne og tidløst look samt komfort i topklasse. Et ærligt brand med arbejdstøj der spænder lige fra termodragter og overalls, til fritidstøj - til både mænd og kvinder.

Om Kansas | Certificering

Om Kansas - “gjort af et særligt stof”

De krav og værdier, som kommer fra håndværkere og fagfolk af en særlig støbning, er vævet ind i de tekstiler, deres arbejdstøj er syet af. Det har formet Kansas som producent af arbejdstøj i verdensklasse.
Og det er helt bogstaveligt. De udfordrer de eksisterende standarder for arbejdstøj og udvikler deres egne tekstiler - Kansas Fabrics. 

Det er unikke stoffer, der med udgangspunkt i dig og dine arbejdsopgaver, stræber efter at løfte niveauet for hvad du kan forvente dig af holdbarhed, komfort og funktionelt design.

At passe på det omkring os - “derfor har vi et ansvar”

Når du køber et produkt hos Kansas, kan du være sikker på at der er tænkt over hver enkelt detalje.
Ikke nok med, at du får kvalitet i særklasse når du køber produkter herfra, så får du også en god samvittighed.
Kansas er nemlig fremgangsfirma, når det kommer til grønne virksomheder, der bestræber sig på at gøre en positiv indflydelse på vores alle samens klima. 

De bestræber sig på at bekæmpe urimelige arbejdsforhold, fremme bæredygtighed og fjerne skadelig kemi i produktionen.
Derfor har Kansas aktivt taget del i FN's 17 globale klimamål, og gået i tænkeboks med hvad de kan gøre for at forbedre deres produktion.
De har reduceret det ned til, at de i tøjbranchen i særdeleshed skal kigge og overveje bæredygtigheden med produktion og distribution. Derfra har de lavet en målsætning mod en mere klimavenlig produktion, samtidig med, at de stadig leverer arbejdstøj i verdensklasse - og kan se sig selv i øjnene mens de gør det.


Certificering

Kansas som selvstændigt brand skal have ISO 14001 og ISO 9001-certificeringerne. ISO-certificeringerne står stærkt som bevis på deres engagement for at sikre produktsikkerhed, et sundt arbejdsmiljø og en bæredygtig produktion.
ISO 14001: En international accepteret standart, som danner grundlag for miljøledelse.
ISO 9001: En samling standarter for kvalitetsstyring.

Kansas' Code of Conduct

Kansas’ Code of Conduct handler ikke om at gøre, hvad der er nemt – men om at gøre det, der er rigtigt. I 2020 vil Kansas som virksomhed fortsætte deres kamp for menneskerettigheder, de vil bekæmpe diskrimination og børnearbejde og sikre, at alle har rimelige arbejdsforhold. Desuden vil de fortsat arbejde for at bekæmpe korruption og forurening i de lande, hvor de agerer.

Bæredygtig produkter

I 2020 udkom Kansas med en bæredygtig kollektion. Ved at forbedre produkters holdbarhed og øge produktionens brug af kemikaliefrie, økologiske og genanvendte materialer, vil Kansas bestræbe sig på, at opnå denne målsætning.

De rigtige produkter

"Konkurrence kan gøre os hurtigere, men samarbejde gør os bedre", sådan lyder det fra Kansas.
Ved køb af et Kansas produkt kan du være sikker på, at de gør hvad de kan, for at få samarbejdspartnere til at følge dem på den samme miljøvenlige vej som de selv. Dette gør de allerede ved deres nominerede leverandører, som de bestræber sig på at bruge hver gang, og som for en stor dels vedkommende er OEKO-TEX certificerede.  

Bæredygtigt mindset

Kansas har en overbevisende holdning til, at gode intentioner ikke kan gøre deres produktion mere bæredygtig. Derfor har de indført fem daglige målsætninger - for hver og én ansat - for at skabe en grønnere virksomhed. Disse mål forsøger at bekæmpe spild, spare energi og blive den bedste, bæredygtige udgave af dem selv.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.