Kansas Arbejdstøj

kansas arbejdstøj


Se udvalget af det lækre moderigtige workwear fra Kansas. Bygget på Kansas' værdier af hårdt og ærligt arbejde. Sikkerhedstøj skabt i slidstærke materialer der er designet til at give forbrugerne et moderne og tidsløst look samt komfort i topklasse. Et ærligt brand med arbejdstøj der spænder lige fra termodragter og overalls, til fritidstøj til både mænd og kvinder.

Om Kansas | Værdier og fokuspunkter | Populære kollektioner | Kansas størrelsesguide

Bagom Fristads Kansas Group

Hos Fristads Kansas Group har de generelt en særlig evne til, at skabe en stærk relation mellem brand og kunde. Relationen skabes vha. en kombination mellem databaseret knowhow, innovative og kreative medarbejdere samt strikse metoder. Fristadskansas er et verdensomspændende brand, der leverer skræddersyet tøj til kunder over hele verden og til brancher med de højeste krav til sikkerhed, komfort og holdbarhed.

Fristad Kansas Group består af flere stærke brands indenfor arbejdstøj fra Europa. Fristads Kansas er skabt ud fra iværksætterånd, innovation og høj professionel ekspertise. Disse værdier forsøger brandet hele tiden at føre videre i arven, og de er meget stolte af at kunne prioritere kundernes behov højest. Værdierne var særligt vigtige for Fristad Kansas Groups grundlæggere John Magnusson, Henri og Gilles Bragard, Poul Larsen og Lars Wenaas.

Værdier og fokuspunkter

Kansas sætter høje standarter til deres produkter. Du kan derfor forvente arbejdstøj af yderst høj kvalitet og med høj komfort og funktionalitet, selv når teknologien bag tøjet er yderst kompleks.

En af Fristad Kansas Group´s kerneværdier er at designe og producere lige netop det arbejdstøj, som de hårdtarbejdende fagfolk har brug for. Derfor er det vigtigt for Kansas Fristads at sætte sig ind i kundernes arbejdsforhold, for at de kan bidrage med den højeste kvalitet, funktionalitet og velvære. Af samme grund leverer Kansas den bedste beklædning til kundens erhverv.

Bæredygtighed - et socialt ansvar

Fristad Kansas ønsker at være med til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. De mener, at en virksomhed på deres størrelse har gode muligheder for at bekæmpe urimelige arbejdsforhold, fremme bæredygtighed og fjerne skadeligt kemi i produktionen – derfor har de taget muligheden til sig, og de tager ansvar i kampen!

Kansas går ind for menneskerettigheder, arbejdsrettigheder og miljø. Derfor undersøger og kontrollerer de hele tiden alle forhold i forsyningskæden og sørger for, at de opfylder FN Global Compacts 10 principper og netop menneskerettigheder og miljøansvarlig adfærd.

Kvalitetssikring og certificeringer

Kansas udvikler, i tæt samarbejde med deres dygtige leverandører, selv deres materialer. Disse højkvalitets materialer bliver derefter grundigt testet på Kansas’ egnet laboratorium i Boras for at sikre, at materialerne lever op til Kansas’ høje krav til kvalitet, funktionalitet og komfort. Materialerne bliver derfor udsat for kræfter, som skal teste deres brudstyrke, rivstyrke og slidstyrke.

Kansas som selvstændigt brand skal have ISO 14001 og ISO 9001-certificeringerne. ISO-certificeringerne står stærkt som bevis på deres engagement for at sikre produktsikkerhed, et sundt arbejdsmiljø og en bæredygtig produktion.
ISO 14001: En international accepteret standart, som danner grundlag for miljøledelse.
ISO 9001: En samling standarter for kvalitetsstyring.

De mest populære kollektioner

Evolve Industry
Kansas Evolve Industry kollektion er en industrikollektion, der indeholder alt du nogensinde kunne drømme om, når du arbejder i en industrivirksomhed. Her finder du både overalls og arbejdsbukser med matchende t-shirts, poloshirts, arbejdstrøjer og arbejdsjakker. Produkterne er designet enkelt med få lommer.

> Se hele Kansas Evolve serien her

Evolve Craftsmen
Med denne Kansas Evolve Craftsmen kollektion finder du alle nødvendige produkter til håndværkeren. Disse produkter matcher produkterne i Evolve Industry. Find her arbejdsbukser og overalls i yderst komfortabel full-stretch kvalitet, så du får en optimal bevægelsesfrihed.  

Kansas Icon X
Icon X kollektionen fra Kansas er fremstillet af Kansas Fabrics. Kollektionen er designet med fokus på holdbarhed og funktionalitet. Velegnet til dig, der skal yde på arbejdet og nyde din fritid. Gennemført komfort, hver gang du trækker i arbejdstøjet.  

> Se hele Kansas Icon X og Kansas Icon serien her

Kansas Crafted
Denne Kansas Crafted kollektion består af yderst innovativt arbejdstøj til den kvalitetsbevidste håndværker. Tøjet tages til nye højder med den ekstraordinære kvalitet. I samarbejde med håndværkere har man formået at skabe flere unikke produkter.  

> Se hele Kansas Crafted serien her 

Flamestat
Flamestat kollektionen er en række af brandhæmmende tøj, hvor du hverken kan vaske eller slide effekten af. Fremstillet af naturligt brandhæmmende tekstiler.

Kansas arbejdstøj hos Jysk Firmatøj

Her hos Jysk Firmatøj kan du finde et stort udvalg af det populære og velkendte Kansas arbejdstøj. Vi er stolte af, at være en Kansas arbejdstøj forhandler. Du vil her på siden nogen gange finde Kansas arbejdstøj på tilbud, og ellers kan du nyde vores generelt store udvalg af billig Kansas arbejdstøj.

Vores mest populære Kansas kategorier er Kansas arbejdsbukser, Kansas arbejdstrøjer, Kansas sikkerhedstøj eller Fristads Kansas arbejdstøj med termo. Derudover er de ikoniske blå Kansas overalls ligeledes i vores sortiment.

Kansas størrelsesguide

For at få den mest optimale komfort og funktionalitet med dit Kansas workwear er det meget vigtigt, at finde den rigtige størrelse til netop dig. Du kan derfor her finde Kansas arbejdstøj størrelsesguide, der indeholder et specifikt måleskema. På den måde kan du finde den helt rigtige størrelse på dit Kansas tøj. Find guiden lige her!

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.