Fleece jakker til herre

Stort udvalg af fleecejakker og fleecetrøjer til herre! Her finder du et stort udvalg af bløde teddy jakker, fiberpelsjakker og micro fleecejakker til at holde dig varm året rundt. 

Se også: High Visibility fleeceArbejdsjakker til mænd | Vinterjakker til herre | Softshell jakker til mænd

Fede fleece jakker til herre

En fleecetrøje kan bruge som en selvstændig jakke eller som et lunt mellemlag, eksempelvis under skaljakken, i de koldere måneder. Hos Jysk Firmatøj finder du forskellige typer fleecetrøjer og jakker uden lynlås – ligesom du finder varianter med henholdsvis kort og lang lynlås.

Du kan vælge imellem alt fra sorte, hvide og grå fleecejakker til varianter i rød, grøn, blå, tofarvede design og meget mere. Du kan derfor være sikker på, at vi har fleecetrøjen til dig, uanset hvilken farve du er til eller hvilken farve din arbejdsuniform har.

En fleecejakke og en fleecetrøje er to sider af samme sag: Fleecen kommer i mange varianter og kaldes noget forskelligt fra mærke til mærke. Du kan vælge imellem en fleecejakke med et glat eller loddent ydre alt efter hvilken type, du vælger.

jobman microfleece jakke

Klassisk herre fleecejakke

De forskellige type fleece er navngivet efter hvilken tykkelse tråden har, de er syet med. En almindelig herre fleecejakke giver god isolering og er effektiv til at transportere sved væk fra kroppen. En fleecejakke er fremstillet af polyester, hvilket er et luftigt materiale, der kan ”binde” en stor mængde luft. 

Fiberpels jakke herre

En fiberpelsjakke er er varm, let og rar at have på. Fiberpels er et utroligt slidstærkt materiale, der ligesom andre fleecejakker bliver lavet af polyester. Fiberjakker egner sig i særdeleshed, som en arbejdsjakke, grundet den gode modstandsdygtighed overfor slid.

Teddy fleece jakke herre

Teddyfleece er et udtryk, der bruges til at beskrive de langhårede, lodne fleecejakker, der også kaldes pilefleece. Denne type er til herren, der er på udkig efter en fleecejakke med en særdeles god termoeffekt. En teddyjakke er derved den mest lodne type fleece, som føles blød imod kroppen.

Microfleece jakker herre

Microfleece er lavet af tynde tråde og er derfor den tyndeste form for fleecejakke. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med varmen. Microfleecejakker til herre har i nogle tilfælde et glat ydre, der giver en pæn fremtoning. Denne type egner sig rigtig godt til logotryk og bruges i mange forskellige brancher. 


Køb billige fleece jakker til herre hos Jysk Firmatøj

Vi rydder ofte og på lageret og opdaterer vores arbejdstøj outlet med tilbud på restpartier. Du kan være heldig at finde billige herre fleecejakker og sparer en god sum penge. Du er også velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet og blive en af dem, der modtager info om kampagner, tilbud og nyheder direkte i indbakken.

Hos Jysk Firmatøj er mission er at klæde private og virksomheder godt på til morgendagens arbejde. Du finder derfor et bredt udvalg fra de mange populære mærker, herunder: Mascot, F. Engel, Carhartt, Fristads, Kansas, Blåklæder, Jobman mf.l. Har du spørgsmål eller brug for hjælp står vi klar til at bruge vores mange års ekspertise med dig. 

> Find svar på spørgsmål og kontakt os her


https://www.jyf.dk/kampagner/outlet
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.