Softshell jakker til mænd

Gå på opdagelse i kategorien med softshell jakker til herre, der går op i kvalitet og komfort. Vælg imellem mange forskellige mærker, farver og størrelser. Vi har også den rette vindtætte og vandafvisende softshell til dig.

Se også: High Visibility softshell jakkerArbejdsjakker til mænd | Fleece jakker til herre | Vinterjakker til herre

De bedste softshell jakker til mænd

En softshell jakke er en let og behagelig jakke, der holder vind og vejr ude. Softshelljakker til mænd har en løstsiddende og behagelig pasform – og er også udstyret med en lang række praktiske egenskaber der giver dig den bedste udnyttelse af jakken og hjælp under arbejdet.

Cordura-forstærkninger på udsatte områder, refleksdetaljer, aftagelig ID-kortholder, justerbare manchetter og rummelige lommer er blot nogle af de populære egenskaber, som jakkerne her i kategorien kan være udstyret med. Vi har et stort udvalg af funktionelle herre softshell jakker!

5 grunde til at arbejde i en softshell jakke:
  1.  De bliver fremstillet af slidstærkt polyester.
  2.  Du bliver beskyttet imod vind og vejr.
  3.  Din hud kan ånde bedre end i regnjakker.
  4.  Du får en god bevægelighed.
  5.  De har mange funktionelle egenskaber.

Snickers softshell jakke til herre

Vindtæt og vandafvisende overtøj

Nogle af softshelljakkerne har beskrevet deres vandsøjletryk, hvilket fortæller noget om deres vandtæthed. Gå gerne efter en variant med et vandsøjletryk på over 5000 mm, hvis den effektivt skal holde regnen ude. Hvis du er på udkig efter en herre softshell til sommeren, kan du sagtes gå efter en med et lavere tal.

De fleste softshell jakker består af to eller tre lag materiale og kan have et lunt foer af fleece. Hvis du er på udkig efter en varmere jakke, der er endnu mere modstandsdygtig overfor udefrakommende vejrforhold, kan du i stedet gå efter en skaljakke. Vær blot opmærksom på, at denne type jakke er mere stiv og kan hæmme din bevægelsesfrihed.

Softshelljakken – En favorit blandt mænd

Ikke lige så varm og voluminøs som vinterjakken – og endnu mere åndbar end regnjakken – det er softshelljakken! Derfor egner den sig utroligt godt til arbejdsbrug i det omskiftelige danske vejr. Mange mænd bruger en softshell jakke til udendørs arbejde i sommeren og overgangsmånederne, da den holder vind og regn ude og samtidig lader huden ånde. Mærker som Snickers, Mascot, F. Engel, Jobman og blåklæder har lavet flere bud på softshelljakken. Du kan vælge imellem flere forskellige snit, pasformer, farver og funktioner, så du kan finde den, der imødekommer dine behov.

Køb din herre softshell jakke hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj finder du de nyeste og mest populære softshell jakker til mænd fra arbejdstøjmærkerne. Vi opdaterer løbende vores sortiment, hvorfor du med fordel kan holde øje med vores sortiment eller tilmelde dig vores nyheds-univers nederst på siden. Du kan også med fordel tjekke vores outlet, hvor du finder diverse arbejdstøj, fritidstøj og fodtøj til ekstra skarpe priser. Du kan endda være så heldig, at du finder herre softshelljakker på tilbud. Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp – vi sidder klar til at hjælpe dig videre!


Kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.