Vinterjakker til herre

Udforsk kategorien med varme vinterjakker til herre, der egner sig til arbejdsbrug i mange forskellige brancher. Vi har herre vinterjakker fra størrelser XS-4XL i mange forskellige varianter og farver!

Se også: High Visibility vinterjakker Arbejdsjakker til mænd | Fleece jakker til herre | Softshell jakker til mænd

De bedste vinterjakker til herre

Helgarder dig imod vinterens bidende kulde og våde vejrskift med en varm og vandtæt herre vinterjakker. En god vinterjakke kan genanvendes sæson efter sæson – og hos Jysk Firmatøj, finder du udelukkende kvalitets vinterjakker med en god holdbarhed.

I vores sortiment finder du alt fra klassiske vinterjakker til lårlange parkaer og slidstærke pilotjakker. Du kan vælge imellem kvalitetsmærker, som F. Engel, Blåklæder, Mascot, Jobman, Kansas, Snickers, Fristads og Carhartt.

Vi har slidstærke vinterjakker til mænd i alle jobfunktioner, herunder mekanikere, skovhuggere, bådbindere, fabriksarbejdere, maskinmestre og mange flere. Du kan selvfølgelig også bruge din nye vinterjakke til fritidsbrug.

> Se også High Visibility vinterjakker

Jobman vinterjakke til herre

Varme og vandtætte herre vinterjakker

Arbejdsmærkerne laver nogle af de bedste vinterjakker på markedet. For at en vinterjakke kan holde dig varm skal den først og fremmest have et isolerende foer. Her på siden kan du vælge imellem vinterjakker med foer af f.eks. fleece, fiberpels, dun, primaloft eller polyester.

Vinterjakkers ydrelag er ofte lavet af slidstærk polyester eller polyamid, som kan være vævet til inderforet på forskellige måder – En populær teknik er quilt, der også giver et dekorativt mønter.

Den afgørende faktor for en vinterjakkes vind- og vandtæthed er, om den har en god membran – F.eks. FE-Tex eller Gore Tex – eller har fået en eller anden form for efterbehandling. Tapede sømme og ribkanter om livet og håndled, er effektive detaljer der holder vind og vejr ude.

Den bedste kuldebeskyttelse

I vores udvalg finder du vinterjakker, der giver frysebeskyttelse til selv de koldeste arbejdsmiljøer. For at være sikret en effektiv kulde beskyttelse, kan du gå efter en herre vinterjakke, der er certificeret med EN342. Hvis vind- og vandbeskyttelse også er vigtigt for dig, kan du gå efter en vinterjakke, der er stemplet med EN343.

Disse certificeringer er din indikator for, at produktet lever på til dine forventninger. Ved nogle af herre vinterjakkerne i denne kategori, står der skrevet info om vandsøjletryk og åndbarhed, hvilket er en anden indikator for jakkens effektivitet.

Køb din vinterjakke og vintergear hos Jysk Firmatøj

Det der adskiller udvalget fra arbejdstøjmærkerne fra de modetøjmærkerne er ekstra fokus på funktionalitet og holdbarhed – Uden at gå på kompromis med komforten. Vinterjakkerne her på siden har f.eks. Cordura-forstærkninger, ekstra rummelige lommer og lynlås med vindfang, hvilket gavner dig i hverdagen og effektivt holder vind og vejr ude.

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af vinterjakker, varme trøjer, termoundertøj og støvler til mænd, så du kan komme igennem vinteren på bedste vis. Vi opdaterer hele tiden butikken med nye varer, så du kan shoppe alt det tøj, du har brug for til hverdag og fritid ét sted. Vi giver dig fra fragt, når du bruger over 499,- og leverer lynhurtigt til din privat- eller firmaadresse.


https://www.jyf.dk/kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.