Arbejdsjakker til vinter

Stort udvalg af varme og vandtætte arbejdsjakker til vinter fra de bedste mærker, som Mascot, Snickers, Carhartt og mange andre kvalitets mærker. 

Se også: High Visibility vinterjakker |  Vinterjakker til damer | Vinterjakker til herre | Pilotjakker | Parkajakker 


De bedste arbejdsjakker til vinter

Hos Jysk Firmatøj fører vi et bredt udvalg af vinter arbejdsjakker til herre, damer og børn. Du kan vælge imellem mange klassiske og moderne vinterjakker fra de allerbedste mærker, som Mascot, Snickers, Carhartt, Kansas, F. Engel, Jobman m.fl. 

Vinterjakkens vigtigste egenskab er at holde dig varm i de kolde måneder. Derudover kommer vinterjakker med et hav af forskellige egenskaber og funktioner, det passer til forskellige arbejdsmiljøer.

De mest populære egenskaber i vinter arbejdsjakker:
  •  Isolerende inderfoer
  •  Vind- og vandafvisende ydermateriale
  •  Forlænget bagstykke for ekstra beskyttelse
  •  Tapede sømme – der sikre en god vandtæthed
  •  Cordura-forstærkninger for ekstra holdbarhed
  •  Rummelige lommer og ID-kortholder
  •  Lynlås med vindfang
  •  Gore Tex membran
  •  Justerbar hætte

Snickers vinterjakke

> Vinterjakker til herre

> Vinterjakker til damer


Hvilken arbejdsjakke skal jeg vælge til vinter?

Vores sortiment ar vinterjakker er blandet og passer til både udendørs og indendørs arbejdspladser, som fabrikker, lagre og haller Hvis dit arbejde foregår udendørs, er det vigtigste, at din vinterjakke holder dig varm og tør – uden at den hæmmer din bevægelser, så du frit kan udføre dit arbejde.

Hvis du arbejder indendørs, kan du med fordel vælge en vinterjakke med en god åndbarhed og isolering. Foregår dit arbejde både indendørs og udendørs? Så kan du med fordel vælge en vandafvisende pilotjakke eller vinterjakke, da de ofte er mere åndbare og giver flere fordele for en arbejdende i fysisk aktivitet.

Hos Jysk Firmatøj har vi delt vores sortiment af arbejdsjakker til vinter op i tre kategorier, så du nemmere kan finde den model, der passer til dig:


En klassisk vinterjakke til arbejde 
Den klassiske vinterjakke har et vind- og vandafvisende indre og et varmt og isolerende indre – og masser af funktionelle egenskaber. Arbejdstøjmærkerne designer deres vinterjakke i ekstra robuste materialer, hvilket gør dem endnu modstandsdygtige overfor slid.  

> Udforsk udvalget af vinterjakker

Parka vinterjakke til herre og damer
En parka er er en mellemlang jakke med hætte, der både kommer i herre og dame modeller. Parkajakken er en god efterårs- og vinterjakke med god isolering, der både er åndbar samt vind- og vandtæthed. På grund af den ekstra længde, har parkajakker ofte ekstra rummelige lommer. 

> Se alle parkajakker

Den slidstærke og varme pilotjakke
Pilotjakken har været en klassiker i mange og er et godt valg udendørs arbejde til vinteren. Ikke nok med at pilotjakker har en utrolig isoleringsevne, så er de også  vandtætte, åndbare, slidstærke og smudsafvisende.  Vælg imellem flere forskellige mærker, varianter og farver

> Se alle pilotjakker


Sådan finder du den lækreste og varmeste vinterjakke

Ved første øjekast kan det måses synes uoverskueligt at vælge den perfekte vinterjakke med egenskaber, der lever op til dine krav. Udover at bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre til at sortere vinterjakkerne efter dine præference, kan du også vælge din jakke ud fra faktorer, som: Design, materiale, vandsøjletryk og åndbarhed samt certificeringer.


Design
Vinterjakkens design er en afgørende faktor for, om modellen passer til dig. Hvis du har et fysisk krævende arbejde, vil en længere parkajakke måske virke hæmmende for dine bevægelser. Hvis du arbejder udendørs, vil en hætte og høj krave hjælpe dig med at holde varmen. Og måske der skal være plads til firmalogoet? Læs om logotryk her.

Materiale og coating:
Det materiale vinterjakker er lavet af kan være udstyret med en membran eller coatning, der sikrer en vis vandtæthed. En populær membran er eksempelvis Gore Tex, hvilket gør vinterjakker utroligt åndbare og vandtætte. En coatning er en efterbehandling, der giver jakken gode vandtætte egenskaber.

Vandsøjletryk og åndbarhed:
Vandtæthed og åndbarhed kan måles og på den måde give dig et indblik i, hvad du kan forvente af din vinterjakke. Vi anbefaler, at du vælger en vinterjakke med en vandsøjletryk på minimum 3000 mm for at være vandtæt – og helst over 8000 mm, hvis du opholder dig i kraftig regn i længere tid.

Hvis du har et arbejde med minimal fysisk aktivitet, kan du vælge en vinterjakke med en åndbarhed på 3000-5000 mm. Kræver dit arbejde endnu mere bevægelse – får du den bedste komfort med en åndbarhed på 5000-8000 mm. og har du et ekstremt fysisk krævende arbejde er en åndbarhed på over 10.000 mm at foretrække.

Certificeringer:
Certificeringer kan give dig en af de bedste forudsætninger for at vinterjakken lever op til, hvad den lover. For at en arbejdsjakke til vinter kan blive certificeret, stiller det nemlig nogle specifikke krav til producenten. Der er primært to forskellige kategorier, du med fordel kan kigge efter:

Hvis du vælger en vinterjakke med EN342, er den certificeret til at være kuldebeskyttende i kolde omgivelser ved eller under -5°. Med en EN343 certificering kan du være sikker på, at jakken har en god åndbarhed på samme tid med, at den er vind- og vandtæt. Det er dog ikke alle gode vinterjakker der er certificeret.

De bedste vinterjakker med varme til damer og herre

Mascot vinterjakke

Fra Mascot kan du holder dig varm på arbejdet med smarte vinterjakker i sort, antracit, blå, rød og grøn. En af Mascot’s unikke egenskaber er deres Climascot®-isolering, hvilket er en letvægtsisolering, der holder varmen tæt ind til kroppen. Derudover kommer Mascot vinterjakker med fede fordele, som eksempelvis Cordura-forstærkninger, reflekseffekter og lynlås med vindfang.

> Se alt arbejdstøj fra Mascot


Snickers vinterjakker

Snickers byder på slidstærke vinterjakker i ensfarvede eller flerfarvede sporty design, der både kan bruges på arbejde og i fritiden. AllroundWork vinterjakkerne passer til mange forskellige brancher og jobfunktioner og har god plads til firmaprofilering. Snickers’ unikke 37.5® teknologi, sikrer en optimal arbejdskomfort i kolde miljøer. Nogle varianter er designet med stretchpaneler på ryggen og Cordura.

> Se alt arbejdstøj fra Snickers


Carhartt vinterjakke

Carhartt er kendt for deres moderigtige design, der både holder på arbejdspladsen og i gadebilledet. Nogle af de populære vinterjakker fra Carhartt er lavet med et vatteret indre og et slidstærk ydre af Cordura, der er quiltet sammen. 

> Se alt arbejdstøj fra Carhartt


Refleks vinterjakker til damer og herre

I vinterhalvåret har vi mange mørke timer i døgnet og her kan du øge din sikkerhed med en refleks vinterjakke. Nogle af jakkerne her i kategorien er udstyrede med refleksdetaljer, men vi har også et stort sortiment af High Visibility vinterjakker.

> Gå til High Visibility vinterjakker


Køb din vinterjakke hos Jysk Firmatøj

Når du handler hos Jysk Firmatøj, har du mange muligheder for at gøre dig en god handel. I arbejdstøj outletten kan du være heldig at finde en varm og lækker vinterjakke på tilbud. Outletten bliver opdateret året rundt, når lageret bugner med for mange varer. Du kan være heldig at få fingrene i alt fra vinterjakker til arbejdsbukser og praktisk fodtøj til ekstra skarpe priser. 

Du kan også tilmelde dig vores nyheds-univers nederst på siden for at være på forkant med vores tilbud, rabatter og nyheder. Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette vinterjakke til dig selv eller din arbejdsplads. Hvis du handler på vegne af en virksomhed og ønsker at indgå et fordelagtige samarbejde, finder du alt info til erhvervskunder her.


til toppen
kundeservice
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot