Vinterjakker til damer

Er du på udkig efter en varm og vindtæt dame vinterjakke? Vælg imellem de bedste vinterjakker med feminine pasformer fra Mascot, Helly Hansen, Snickers m.fl. 

Se også: High Visibility vinterjakkerFleece jakker til damer | Arbejdsjakker til damer | Softshell jakker til damer

Varme og vandtætte vinterjakker til damer

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af jakker til kvinder, der passer til alle årstider – du er landet på kategorien med vinterjakker. Her finder du både klassiske vinterjakker i mørke toner og flotte farverige varianter, der sætter kulør på hverdagen.

Hvis en jakke skal kunne holde dig varm i de kolde vintermåneder, er det altafgørende, at den har en varm isolering og et vandtæt ydre. Det ved arbejdstøjmærkerne – og derfor finder du udelukkende de bedste vinterjakker til damer her på siden.

mascot vinterjakke til damer

De bedste vinterjakker til kvinder

Finder du ikke vinterjakken til dig i denne kategori, kan du i stedet besøge hovedkategorien med arbejdsjakker til vinter, bruge filteringsværktøjet øverst til venstre og vælge ”unisex.” På den måde ser du alle vinterjakkerne, der både kan benyttes af mænd og kvinder. Vær dog opmærksom på, at disse varianter ofte er større i størrelserne end jakkerne i denne kategori, som er figursyet til kvinder.

Dine valgmuligheder:
 •  Klassiske vinterjakker – Korte dame vinterjakker
 •  Parkajakker – Lange vinterjakker til damer
 •  Slidstærke pilotjakker – Unikt design til mænd og kvinder


Vandtætte dame vinterjakker

Her på siden finder du vinterjakker til kvinder, der har enten en vandtæt membran, et vandtæt ydermateriale eller en coating, der får vandet til at prelle af jakken. Du kan med fordel vælge en jakke, der har en vandtæt lynlås og tapede sømme for at få den bedste vandtæthed. Nogle af vinterjakkerne har oplyst deres vandsøjletryk, hvilket giver dig en indikator for, hvor vandtæt vinterjakken er. Hvad du skal vælge, afhænger af, hvor meget tid du bruger udendørs i vinterhalvåret, om du bruger den til arbejde eller fritid og meget andet.

> Læs mere om vandsøjletryk og vandtæthed her


Varme dame vinterjakker

En dame vinterjakke med en god isolering eller foer, foret hætte, høj krave og manchetter om håndled og talje har de bedste forudsætninger for at holde dig varm og tør. Du kan også med fordel gå efter vinterjakker med vindfang i lynlåsen for at være godt beskyttet imod vind og vejr. Mascot isolerer deres jakker med Climascot®-isolering, hvilket er et ultra-let og blødt materialer. Snickers vinterjakker er designet med deres 37,5 teknologi, der giver god arbejdskomfort i kolde omgivelser. Polstring, isolering og foer kommer i mange varianter og er ofte lavet af polyester og polyamid.


Køb din dame vinterjakke hos Jysk Firmatøj

Uanset om du er på udkig efter en lang eller kort vinterjakke til damer, er der stor chance for, at du finder den hos Jysk Firmatøj. Vi gør os umage med at udvælge produkter, der har en optimal synergi mellem komfort, funktionalitet og et praktisk design. Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores online butik og kontakte os, hvis du har forespørgsler eller spørgsmål til vores sortiment. Vores kunder er virksomheder, privatpersoner og foreninger, der er på udkig efter kvalitets klæder til arbejde, fritid og sport. Som noget unikt tilbyder vi logotryk på det meste af vores sortiment af arbejdstøj, sportstøj og tilbehør – det kan du læse meget mere om her.


Kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.